Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

Tusz Lancome Lextreme

Polecane posty

chodzi mi o opinie osob,ktore go uzywaly... tzn. czy skuteczny,nie rozmazuje sie itd... piszcie (bez chamstwa tylko :>)

Mam ten tusz---> Lancome L`extreme, jeste rewelacyjny. Nie osypuje się, rewelacyjnie wydłuża, szybko schnie, fajna szczoteczka i najważniejsze długo jest świeży tzn. kupiłam go w czerwcu a nadal jest tak samo świeży jak w dniu zakupu.Nie żałuje tych 115 zł. Polecam:) A wiesz może coś o tuszu Loreal Telescopic?? Rzeczywiście taki dobry jak mówią??

akurat nie wiem. mam zas l\'oreal ten wczesniejszy carbon black ...sredniawy... co do tuszu lancome to troszke zaoszczedze...znajoma ma mi na wolnoclowej strefie w kopenhadze kupic

Gość lanocome loreal
Czesc dziewczyny.Ja mam tusz loreal teleskopic i uwazam ze jest mocno przereklamowany.Posiada grzebyk,ktory utrudnia nalozenie i rozczesanie go na rzesach.Poza tym okropnie skleja. A co do tuszu lancome to ja zastanawiam sie nad kupnem ampililis czy jakos tak ;) czy wiecie moze czy jest naprawde dobry?

Gość stinky_ustinky
wczesniej uzywalam lancome extreme i uwazam ze byl zdecydowanie lepszy. Lextreme nie wydluza spektakularnie choc nazwa na to wskazuje, ale tez nie rozciapuje sie co jest plusem. Ma dosc dobra, poreczna szczoteczke, ale niczym szczegolnym dla mnie sie nie wyroznia, ogolnie jestem zawiedziona i na pewno nie stanie sie moim faworytem.