Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

INESKA

JAKI FOTELIK DLA 7M-CZNEGO DZIECKA CZY 18KG CZY DO 36KG-PORADZCIE!!

Polecane posty

witam, mam pytanie. chce kupic fotelik dla swojej 7mcznej corki i nie wiem ktory wybrac:( moze doswiadczone mamy mi poradza jaki wybrac,czy do 18kg czy do 36kg.Pozdrawiam

Gość SAAAMA
podnoszę!!

Radze Ci kupic od 9 do 18 kilo, taki fotelik bedziesz uzywac conajmniej do momentu az dziecko skonczy 3 lata. W takim foteliku dziecko moze spac podczas dluzszych podrozy. Foteliki od 15 do 36 kilo sa dla wiekszych dzieci.

Gość milosik
Ineska ten do 36 ja kupiłam ten do 18 dziecko ma 1,5 roczku ale jest duże bo waży 13 kg i ma 90 cm i fotelik do wyrzucenia

Mój Synek ma ponad 2 latka (12kg) i jeżdzi w foteliku 9-18kg. Często jak jeżdzimy wieczorem lub w czasie popołudniowej drzemki rozkładam mu fotelik i może sobie spać. Wydaje mi się że lepiej kupić ten do 18 ale jest też foteli 9-36 kg z firmy Deltim...może ten wybierz.

Gość Alexxxa
Ten do 18 kg. Takie małe dzieci jeszcze dużo spią w samochodzie, więc fotelik musi mieć mozliwość rozlożenia. Inaczej dziecko siedzi, a głowa lata mu na wszystkie strony, nie wyobrażam sobie czegos takiego u malutkiego jeszcze dziecka. Fotelik spokojnie posłuży ci conajmniej półtora roku.