Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daisy22

sposoby na wrażliwe dni

Polecane posty

Gość Daisy22

Jak większość kobiet mam wrażliwe dni. Objawiają się one tym, że cały dzien mogłabym ryczeć bez powodu i mimo że mój facet jest dla mnie bardzo czuły i kochany, ja bez powodu się na niego złoszczę. Starałam się już wiele razy nie wylewać mojej złości czy jak to nazwać na inne osoby... ale wtedy dołuję się i zamykam się w sobie jeszcze bardzije. Mój facet jest naprawdę kochany i wiele znosi, ale ja mam już dość siebie, gdy jestem taka. Nie wiem co mam robić. Może macie jakieś sposoby? te dni mam coraz częściej i nie umiem powstrzymywać powoli łez, a sama nie wiem czemu płaczę... przecież moje życie naprawdę jest fajne. Może podzilicoe się swoimi doświadczeniami ?

To bardzo dobrze, że chcesz temu jakoś zaradzić. Bo takie małe ranki zadawane twójemu chłopakowi mogą doprowdzić so chwilowego osłabienia w nim cierpliwość po dłuższym czasie, bo rana to rana.. a nikt nie jest z metalu :) Zauważ czy to nie ma związku z twoim cyklem miesięcznym, może jednak jest coś co cię niepokoi, jakieś myśli moze..? Może spróbujesz co dzien poswięcić pół godziny na wycieszenie, medytacje, uspokojenie ducha? Nie wiem czy jestes wierzaca, ale modlitwa bardzo pomaga.

Gość Daisy22
Dzieki Oracle. Tak jestem wierząca. Sprobuje Twoich rad. Ale sama zastanawiam sie co moze powodowac u mnie takie stany? Przeciez na życie nie narzekam a mam wrażenie że mogłabym się rozryczeć bez powodu prawie zawsze. A czasem to nawet same wyskakuja. Moze to przemeczenie? Teraz mialam 3 dni odpoczynku, zobaczymy czy to cos zadzialalo. Dzieki jeszcze raz. Bylabym wdzieczna za inne opinie.pozdr

Mi pomaga: -piwo(człowiek mniej opuchnięty) -witamina b -sport -kapiele z dodatkiem olejków -mniej żarcia -masaż -kontemplacja To wszystko oczywiście przed okresem;) Czasem,gdy mam wyjatkowo podły nastrój,staram sie na kilka dni schować przed światem.