Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RPA

Dlaczego Polacy nosza czerwone buty?

Polecane posty

Gość oooooooooooooo
krucha z cukrem---> a mozesz mi powiedziec na jakiej podstawie ty czujesz sie lepsza od innych...

łooooooo matko białe beeeee ... teraz czerwone beeeeeeeee :o tylko czarne są cacy :o ja chodzę boso :p i jak wieś ?

w Nimeczech np nie zauwazylam zeby polacy nosili czerwone buty.ale czesto nosze reklamowki ze osba,to taki moje spostrzezenie. ale moze przestanmy juz pluc na swoich rodakow co? juz wystarczy ze cala europa sie z nas smieje ,my powinnismy 3 mac sie razem. i co najwaznijesze-nie wrzucajcie polek do jednego worka!s atakie ktore sie puszczaja,jak wszedzie,w PL polki tez sie puszczaja,niemki w niemczech,angielki w anglii.ale sa tez fajne polki majcae styl i szanujace sie i swoj tylek! wiec przestancie z tymi zasciankowymi tekstami,bo to zalosne. jak mozna sie tak nawzajem obrazac i szmacic?? nic dziwnego ze tak dlugo mieszkam w DE a nie spotkalam jednego normalnego polaka!!!

a dlaczego ludzie zakładają takie głupie topiki ?? to jest pytanie!!!!

Słuchajcie wiosna-lato 2007 --- kolor musztardowy ..nawet w butach też beeeeee ... bo ja już przymiarkę zrobiłam ...więc jak brać czy nie? :p

Gość Czerwone kozaki
Głupie jesteście :(

Gość balbinka28
ahhahahaaaaaaa

Gość koleandra
ja tez uwazam ze czerwone buty to tandeta... i nie kumam czemu poolacy tak je lubia

Gość nad niemnem
christina Aguilera pewnie tez jest z Polski :classic_cool: jak i wiele innych osob noszacych czerwone buty :D http://zyciegwiazd.onet.pl/966,1,0,1,pojedynki.html

Gość kirella
Tu nie chodzi konkretnie o te czerwone buty ale styl jaki Polacy za granica soba reprezentuja Idac ulica w Preston z daleka potrafie bezblednie rozpoznac Polke czy Polaka Po czym?? Wlasnie po tych "paskach" na glowie czyli pasemkach domowej roboty wykonanych chyba najgorszej jakosci rozjasniaczem bo wlosy wiekszosci Polek wygladaja jak szczota i sa strasznie poniszczone Poza tymn te sportowe ciuszki Obowiazkowo ogromny napis Lonsdale... Reprezentujemy soba kiepskiej jakosci styl i tandete Mowie o tym z przykroscia W Polsce mieszkalam na pomorzu zachodnim i w zyciu niewidzialam tak nieladnych wulgarnych zaniedbanych i tandetnie wygladajacych mlodych Polek co tutaj

Gość a autorka topiku
nagle zniknela bo pewnie poleciala gdzies szalety myc

no sorry, ale ja nie ubieram sie na sportowo, ani nie mam pasemek (chociaz wlasciwie troche mam, ale sa naturalne, pomalowane przez slonce), zauwazasz taki typ Polakow, bo taki sie rzuca w oczy, ale oprocz niego tez sa inni ludzie, bez sensu tak wrzucac wszystkich do jednego wora, Anglicy tez sa rozni, tandetni i nie, tak samo jak kazda inna narodowosc, moim zdaniem jakos szczegolnie na mapie swiata sie nie wyrozniamy pod tym wzgledem. Jednk pod wzgledem kompleksow, jak widac - zdecydowanie przodujemy :O

Gość tralalalalalalalalalalalalalla
a wracając do jedzenia z TESCO... w PL też połowa ludzi żywi się w TESCO, druga połowa w Biedronce hehe

Gość Lola bi
A ja jade do Uk niedlugo i robie pasemka przed wyjazdem ;) Nic na to nie poradze ze w naturalnych wygladam tragicznie ;) Robie u fryzjera....

Gość bo nie noszą zielonych
Następne pytanie proszę.

Gość mam 37 par butow
w tym jedne czerwone wieczorowe, mam sie juz isc zabic?

Gość moje pseudoo
Dlaczego my juz tak mamy,ze potrafimy tylko s..ac we wlasne gniazdo???Taka jak autorka topiku zazwyczaj to prosta dziewucha z Polski,ktora wyjechala zagranice i robi kariere myciem okien czy czym podobnym(oczywiscie zadna praca nie hanbi,byleby uczciwa),tylko wnerwiaja mnie puste panny,ktore zakladaja tak plytkie topiki.Osoba na poziomie nigdy by takich bzdur nie pisala.Mieszkam 15 lat za granica,lubie Polske i Polakow i zawziecie bronie jak jakis cudzoziemiec zle sie o nas wyraza,ale pozniej jak poczytam co pisza takie bezmozgowia jak rap to mam watpliwosci.

Gość Are You Kirus
moje pseudoo ---- czy to ty Kirus? ;) :D ;) :D ;) :D

Gość zoseka
a gowno prawda bo w PL to jedna czwrta kupuje jedzenie w wbiedronce, jedna czwrta w TESCO a polowa w NETTO ;-D

Gość modzieszka.uk
mnie czerowne buty tez jakos nigdy sie nie podobaly,ale jak ktos chce je nosic to jego sprawa... problem polega na tym jak polacy sie zachowuja.... polki maja opnie latwych i puszczalskich dlatego jak ktos sie mnie pyta skad jestem to mowie,ze z Poludniowej Afryki...

Gość london boy
o jakich czerwonych butach mowicie?? o takich swiecacych sie adidasach czy najkach z przeceny w tkmaxie?? to zgadza sie ,chyba tylko polacy je kupuja,ale nie zeby kazdy je nosil. sa inne znaki rozpoznawcze- koszula w krate,wasy-to tak faceci po 40stce. plecaki,bojowki, a skarpety +sandaly to hit na lato. a dziewczyny to wlasnie te wlosy nieudolnie pofarbowane, albo odrosty od ostatniej wizyty w Polsce,do tego te kozaczki. co zrobic -to taki nasz folklor narodowy

Gość london boy
do modzieszka uk z jakiej poludniowej afryki jestes?? odezwiesz sie pare slow po angielsku i juz wiadomo. eastern europe,czy jak niektorzy nazywaja central europe;)

Gość moje pseudoo
Przykro mi,ale nie jestem kirus.

Gość kajko i kokosz
Bo nam sie kurwa podobaja :O

Gość balbinka28
Ja tam widze UPOLONE PASKI podobno Polki po tym poznaja wszyscy albo jakies ostre wisnie ,burgundy ,kasztany itp. No i te okropne bazarowe katanki przywiezione z Polszy bo tu takie trudno kupic. Ale po czym najbardziej nas rozpoznac? Po smutnej minie , malo sie usmiechamy.zmarszczone czolo ciagle zaklopotanie a na widok innego Polaka kwasna mina.Malo serdecznosci i zyczliwosci.A nie jakies tak buty biale czy czerwone.A zobaczcie jak ciapaci wygladaja gumowe czarne brudne buty ze niemodne koszule i te warkole okropne na glowach u bab:) Wiec z nami nie jest tak zle.A jak muzynki wygladaja w tych uklejonych sztucznych wlosach ktore psikaja odswiezaczami.Wiec juz wole nasze paski ,katanki ,sportowe ubranka i te nieszczesne czerwone butki.Moze z czasem nabedziemy oglady i zaczniemy sie do siebie usmiechac :)))))))))))) Pozdrawiam

Gość gftgfhjgyut
aaaaaaaaaaaaaaaa