Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Margo.

Muzyka vol.3

Polecane posty

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Seven Ty żyjesz znowu to powiem. 😊

A czy w przyjaźni potrzeba jest widoczna obecność?

1 minutę temu, sv7 napisał:

A czy w przyjaźni potrzeba jest widoczna obecność?

Absolutnie nie , bo zmysłem węchu można wyczuć obecność jak ja przed chwilą. 😁

5 minut temu, Get Оut napisał:

Dobrze mówisz. Obecność niekiedy wręcz przeszkadza. Sympatia lubi dojrzewać sama. Co robisz? Uśmiechasz się aby?

Na dniach, a za tydzień będę dłużej a i częściej, więc cię troszkę zatrzymam. Żeby nie powiedzieć zbajeruję. ;] Jeżeli cię tu zobaczę.

10 minut temu, Get Оut napisał:

Cwliła cię łysa pod celą? Dziwnym trafem razem wróciliście, pidarasie.

7 minut temu, a0fd967e3b napisał:

A to ona puszkowała wątpię 🤔😁

13 minut temu, sv7 napisał:

Dobrze mówisz. Obecność niekiedy wręcz przeszkadza. Sympatia lubi dojrzewać sama. Co robisz? Uśmiechasz się aby?

Jak się postaram to mądrze prawie i jeszcze zależy wobec kogo . 😊

Tak za dużo obecności niewskazane ,bo się przejada jak najlepsza potrawa i tylko chleb się nie przeje podły chleb, bo uzależnia od pracy . Dlatego dobrze mieć chociaż pracę, a jeszcze lepiej swoje zainteresowania , bo wtedy ona czeka i zatęskni. 😁

15 minut temu, sv7 napisał:

Na dniach, a za tydzień będę dłużej a i częściej, więc cię troszkę zatrzymam. Żeby nie powiedzieć zbajeruję. ;] Jeżeli cię tu zobaczę.

No jak byś nie zatrzymała , to tak jakbyś nie poznała mnie na ulicy i dyskomfort byś wywołała u mnie , a tak się nie godzi. 

Mam nadzieję że zdrowa jesteś i apetyt na życie Ci dopisuje .😊

2 minuty temu, Get Оut napisał:

Jak się postaram to mądrze prawie i jeszcze zależy wobec kogo . 😊

Tak za dużo obecności niewskazane ,bo się przejada jak najlepsza potrawa i tylko chleb się nie przeje podły chleb, bo uzależnia od pracy . Dlatego dobrze mieć chociaż pracę, a jeszcze lepiej swoje zainteresowania , bo wtedy ona czeka i zatęskni. 😁

Pięknie jest nawet gdy się nie starasz. Moim życzeniem jest abyś kontynuował analizy bo rozumiesz w czym rzecz bez podpowiedzi.

Pięknie jest nawet gdy się nie starasz. Moim życzeniem jest abyś kontynuował analizy bo rozumiesz w czym rzecz bez podpowiedzi.

Ze zrozumieniem czegoś też jak się postaram i to się nazywa zdolny leń jak pani w szkole stwierdziła.😁

Bo my tak mamy że tworzymy jakby tajny kod komunikacji , że ludzie np. w poczekalni nie będą wiedzieć o czym gadamy. 😁

Przyjeżdżasz na święta do Pl 🤔

5 minut temu, Get Оut napisał:

No jak byś nie zatrzymała , to tak jakbyś nie poznała mnie na ulicy i dyskomfort byś wywołała u mnie , a tak się nie godzi. 

Mam nadzieję że zdrowa jesteś i apetyt na życie Ci dopisuje .😊

Wszystko odwrotnie czyli tak jak bym się wypowiedziała publicznie. Widzisz? Wystarczy, że się wsłuchasz i dobrze czujesz. 

Cześć to najpiękniejsze słowo z kilku gdy zatrzymujesz się by spojrzeć witającemu w oczu. Od razu na duszy ciepło i miło.

Głowa mi pęka! Jestem na wiosce, w górach gdzie wiatr mnie przewraca, Widmo. Taki silny i szybki. 

Tobie spadają spodnie czy nie?

22 minuty temu, a0fd967e3b napisał:

Znowu zaczepiasz pijany garnku i niszczysz kolejny temat? Pite było? 

Przed chwilą, Get Оut napisał:

Ze zrozumieniem czegoś też jak się postaram i to się nazywa zdolny leń jak pani w szkole stwierdziła.😁

Bo my tak mamy że tworzymy jakby tajny kod komunikacji , że ludzie np. w poczekalni nie będą wiedzieć o czym gadamy. 😁

Przyjeżdżasz na święta do Pl 🤔

Tak się skromni tłumaczą. Że niby przypadkiem rozumie, że niechcący i że tak naprawdę jest przeciętnej inteligencji. 

Widmo? Dokładnie! Teraz wracam pamięcią i przypominam sobie, że wystarczy mimika i wiadomo o co chodzi. Heh, to prawda. 

Nie wiem. 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Znowu zaczepiasz pijany garnku i niszczysz kolejny temat? Pite było? 

Pobudzony, że cię widzi jeden z drugim. Każdy sygnalizuje to na swój sposób. Jeden bo się wstydzi inaczej, a drugi bo nie umie. Małorośli tak mają. 

Wszystko odwrotnie czyli tak jak bym się wypowiedziała publicznie. Widzisz? Wystarczy, że się wsłuchasz i dobrze czujesz. 

Cześć to najpiękniejsze słowo z kilku gdy zatrzymujesz się by spojrzeć witającemu w oczu. Od razu na duszy ciepło i miło.

Głowa mi pęka! Jestem na wiosce, w górach gdzie wiatr mnie przewraca, Widmo. Taki silny i szybki. 

Tobie spadają spodnie czy nie?

Wzrokiem można się też przywitać, albo skinięcie głową.Wiesz taki dystansik bez podawania dłoni jest nawet wygodny. 😊

Nie spadają bo nie chudnę, a u Ciebie więcej włosów na głowie nic ciala temu wiatr Cię porywa. 😁

Ogród warzywny chce na dniach zacząć robić wracając do spraw przyziemnych. 🤔😁

3 minuty temu, sv7 napisał:

Tak się skromni tłumaczą. Że niby przypadkiem rozumie, że niechcący i że tak naprawdę jest przeciętnej inteligencji. 

Widmo? Dokładnie! Teraz wracam pamięcią i przypominam sobie, że wystarczy mimika i wiadomo o co chodzi. Heh, to prawda. 

Nie wiem. 

Skromność jest fajna , bo można później miło zaskoczyć śmiałością kobietę 😁 Tak jak prostolinijność i prostota, bo nie musisz się domyślać co autor ma na myśli. 

Tak mowa ciała i na jej podstawie można typować u kogoś nastroje. 

Jak to nie wiesz, to kto ma wiedzieć 🤔😁

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Wzrokiem można się też przywitać, albo skinięcie głową.Wiesz taki dystansik bez podawania dłoni jest nawet wygodny. 😊

Nie spadają bo nie chudnę, a u Ciebie więcej włosów na głowie nic ciala temu wiatr Cię porywa. 😁

Ogród warzywny chce na dniach zacząć robić wracając do spraw przyziemnych. 🤔😁

Skinięcie do góry czy w dół, hm? Bo ja ci się zawsze kłaniam czyli do dołu i se mówię: Cześć! Witam! 

Noo... znam cię doskonale w kwestii odpowiedzi odnosnie wiatru. Oraz tego, że z prądem jedynie niepotrzebne płyną.

O! Wiesz, że u mnie rośnie pietruszka? Serio, serio! Zielona grzywa pod płotem.

Skromność jest fajna , bo można później miło zaskoczyć śmiałością kobietę 😁 Tak jak prostolinijność i prostota, bo nie musisz się domyślać co autor ma na myśli. 

Dokładnie, zwłaszcza jak autor coś brał i gada głupoty 😄

Ty myślałam, że mi powiesz czy się wtedy spotkamy za tym, wiesz? Pamietasz? Zielonym domkiem z przybudówką. ;]

Ma się rozumieć, nie trzeba ściemniać i nie trzeba pamiętać co się ściemniło.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować