Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 098765

dlaczego podobaja mu sie inne??

Polecane posty

Gość 098765

a ja mam taki problem ze moj chlopak mowi ze bedac ze mna w zwiazku podobaja mu sie inne zwraca na nie uwage czy to znaczy ze ja jzu mniej mus ie podobam??czy kazdy facet juz tak ma ze nawet jak jest w zzwiazku to zwraca uwage na inne?? martwi mnie to bo mnie np podoba si etylko on i nie zwracam uwagoi nainychh,reszta dla mnei jest powiietrzem.....gadlaismy o tym ale pow ze nei kazdy ma tak jak ja i ze on jest mezczyzna i to ma wgenach://

Gość ehytree23456
ale co znaczy ze zwraca uwage?? oglada sie za innymi w Twojej obecnosci ? bo wiesz ja tez zwracam uwage na piekne kobiety, mezczyzn zreszta tez . to nic dziwnego piekno przyciaga uwage

Gość 098765
no npa odwraca sie za innymi albo sam mowi ze ta jest ladna albo tamta,podobaja mu sie nawet jego kolezanki i jeszcz emi o tym mowi://

Gość enjoy_me
daj sobie z nim spokój, nie jest ciebie wart, będziesz się wiecznie przy nim źle czuła, w końcu wpadniesz w kompleksy, najlepiej zacznij przy nim zachwycać się nad innymi facetami, niech poczuje jak to jest:O

Gość Prensesim
Moj mi mowi, ze widzi ktora jest ladna a ktora nie ale nie ma na nie ochoty bo to mnie kocha... Mam nadzieje ze jest szczery... Ale moze zle go zrozumialas...

Gość ehytree23456
no to w takim razie jest chamem , ja czegos takiego nie tolerowalamym rob mu tak samo moze sie zamknie, a jak nie to daj sobie spoko bo cos z nim nie tak

Gość enjoy_me
właśnie, coś z nim nie tak...

Gość 098765
najgorsze jest to ze ja go kocham,:((

Gość 098765
on mowi ze mnie te zkocha ale nie wiem juz sama..wkurzaja mnie tez jego glupie zarciki typu dawaj zta do trojkata albo takie podobne:((mowialm muz eto mnie rani jak tak mowi ale stwierdzil ze to tylko zart i on tak lubi jak aj sie wkurzam ehhh ://

Gość aniaaa23
to jakis dupek co to za zarty, mowie Ci zacznij tak jak on jak zobaczysz jakiegos przystojniaka to powiedz ze chcesz go do trojkata ciekawe czy sie jemu spodoba zarcik. Bo skoro lubi takie zarty to powinien smiac sie do rozpuchu

Gość 098765
robilam tak wilokrotnie ale smial sie....

Gość aniaaa23
no jak go kochasz to jest problem... ile wy macie lat??

Gość aniaaa23
jakis maniak sexualny, skoro ciagle ma takie mysli i takimi tekstami rzuca to nie lodz sie ze zawsze bedzie Ci wierny

Gość 098765
oboje mamy 22 lata....chyab jeszcze jest dzieciuchem i ma glupie podejscie do wielu spraw://,albo rzeczywisicie maniak seksualny....jestem jego 1 dziewczyna moze chce pokazac w glupim stylu jaki to on jest...

Gość aniaaa23
22 lata to znowu nie tak malo .. moze rzeczywiscie jest jeszcze niedojrzalym gowniarzem a moze po prostu chamem, coz niezaleznie od tego jak jest to pewnie i tak go nie zostawisz bo go kochasz pozostaje tylko Ci wspolczuc 🖐️

Gość 098765
:(( pozostaje go zmieniec a jak nie to bye bye meczyc sie dluzej nei bede z takim jego zachowaniem....

Gość aniaaa23
no i bardzo dobrze !! zaskoczylas mnie pozytywnie tak trzymac

Gość 098765
bardzo dobre mam bmi