Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolka 5544336677

Moj chłopak mnie bije!!!!

Polecane posty

Gość karolka 5544336677

Jestes my ze soba ponad 1,5 roku nigdy wczesniej to sie nie zarzalo!Poraz pierwszy uderzylam go ja przy dosc duzej klutni kiedy to wyprowadzil mnie z rownowagi doszczetnie..Pozniej przez dlugi czas nie powtorzylo sie to oczywiscie az do nastepnej klutni..Wtedy powiedzialam sobie ze wiecej tego nie zrobie i faktycznie nie robilam.. Po pewnym czasie kiedy dochodzila do kolejnych klutni , wtedy to nie ja uzywalam przemocy wobec niego,ale on wobec mnie zaczol ja stosobac co prawda stopniow...Lecz teraz doszlo do tego ze sciska mi szyje,bije po twarzy ,strzaszy ze jak bede plakac i krzycec to mnie uderzy ,szczypie mnie drapie,a kiedy wyhodze od niego z domu i chce isc do domu na pieszo on wsiada w samochod wyzywa mnie o dziwek ,kurew itp. znusza mnie do tego zebym wsiadla do samochodu a kiedy nie chce on wysiada zaczyna mnie szarpac i bic zebym wkoncu wsiadla.. Nie wiem co ma dalej zrobic za kazdym razem kiedy dochodzi do takiej awantury chce go zostawic jednak nie potrafie.kiedy nie ma tych klutni jest kochany opiekunczy zawsze chce dla mnie dobrze!Dodam jeszcze ze zaczelo sie to calkiem niedawno.. Prosze powiedzcie jak mozna to zmienic??Czy ktoras z was byla w takiej sytulacji,jak sobie z tym poradzilyscie??Co zrobic zeby bylo lepiej ??Tak jak kiedys...

dobrze ci tak głupia pizdo!!!! nie żal mi taich kretynek jak ty!!! wypierdalaj 🖐️

Gość ja bym na twoim
miejscu zjadła jego kupe. To powinno pomóc zdecydowanie.

Gość karolka 5544336677
nie chce zjadać jego kału. Może wystarczy tylko wypic siusiu?

Gość edzik24
zostaw go on nie jest ciebie wart:( bedzie to sie zdarazc coraz czesciej:(

Gość karolka 5544336677
Juken Ty durniu, ten drugi zreszta tez

dobrze ci tak , niech cię napiedala!!!!!! może wbije troche rozumu w ten pusty łep:D

Gość karolka 5544336677
nie podzywajcie sie za mnie!!!!!!!!!!!

daj mu jasno do zrozumienia ze jakzrobi to jeszcze raz to go zostawisz i powiedz to smiertlenie powaznie ponieaznie pozwolisz sobie aby cie facet bił ...

Gość karolka 5544336677
jak bede obciągać z połykem to myślicie że przestanie???

widzisz dzięki niemu życie szybko Cię nauczy rozumu!! JAk z nim jeszcze jesteś to Ci się należy

Gość Junken jaki ty wulgarny jestes
:) i przestan wrzeszczec jak stara baba na straganie :)

Gość obciągnij mu
z połykiem właśnie, może to coś zmieni. Pozdrawiam

Gość tak ujada jak stara przekupa

Powiedz mu, że jeśli jeszcze raz to zrobi. to go zostawisz. Jeśli nie pomoże to zostaw go. Po co Ci damski bokser?

widze żę z doświadcznia wiesz jak krzyczy stara baba na straganie :-P

Gość iyujmija
przestancie... Jak CIe chlopak bije to od niego odejdz bo nie przestanie tego robic

Gość o boshhhhhhhh
rUwnowagi a nie rOwnowagi.... kup sobie slownik mala dziewczynko

Gość karolka 5544336677
dla sprostowani,te wypowiedzi powyzej nie sa moje..Widocznie nie rozumiecie czyjegos problemu... A niestety takich zwiazkow jest coraz wiecej tak samo jak i waszego chamstwa!!!!! ps.Sexxi On dzieki

Gość Junken jaki ty wulgarny jestes
i jeszcze dretwe docinki ;) Samo zycie leci, uciekaj, bo przegapisz i nie zasniesz :)

Gość agata---
karolka 5544336677 mowienie mu ze tak nie wolno nic tu nie da. On musi miec dla ciebie szacunek, nie ponizaj sie tlumaczac mu oczywiste sprawy ze nie powinien cie bic, to chore.Wedlug mnie zwiazek ktory opisujesz nie jest juz zwiazkiem. Odejdz od niego, jak nie chcesz miec przesranego zycia

ojej jak ty cieta z tym kołkowatym jezorem:-O po co mi piszesz o swoim ulubiomym serialu??? co mnie to obchodzi :-O

Gość agata---
takie osobniki jak Junken samo zlo, sa zalosne , zdaj sobie z tego sprawe dzieciaku

nie gorzej niż kobita która daje sie napierdalać po łbie a potem żali sie całemu światu

Gość karolka 5544336677
internet to nie caly swiat ,wkoncu nie wszyscy maja do niego dostep

Gość Jukenka
Juken Ty smrodzie z dupy afrykanskiej wypier*** z tego forum i turlaj wrotki!!!!!! nikt nie ma ochoty sluchac twoich zje****ch docinek!!!!!!

może i nie mają ale musza to czytać, tak jak ty to teraz robisz przygłupiasty zbiorniku na spreme ;-P

no Junken tu ma rację i popieram jego wypowiedzi!! trzaska ją na jej własne życzenie a jak czytacie prasę (względnie oglądacie seriale ;-P ) to zapewne wiecie, że facej jak już uderzy to nie przestaje bić!! Głupia jest, że na to pozwwala!1 to niech cierpi