Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika_245

Zobaczyc błysk w oczach byłego - bezcenne

Polecane posty

Gość Monika_245

Kiedys bylam w nim bardzo bardzo zakochana, odszedl nie wyjasniajac dlaczego A teraz po uplywie 2 lat go zobaczylam, przeszlismy obok siebie nic do siebie nie mowiac On szedl z dziewczyna a ja z chlopakiem Gdy sie odwrocilam, szedl a po chwili sie odwrocil...Było mi smutno bo znowu odżyły wspomnienia

zycie ale nie mysl o tym.... nie ma sensu tracic czasu na cos co bylo:)

Gość Monika_245
Ale smutno :(

Gość 10386ycb 8rghfwgiu2 mc984
To dziwne , moja pierwsza miłość (pozostawiona przeze mnie) trwała 4 lata , później był kolejny związek 2 letni, teraz jestem sama.To dziwne ale przez większość czasu myślałam o tym pierwszym.Dobrze że jest teraz gdzies w USA( slyszałam że wyjechał) , bo chyba nie potrafiłąbym przejść koło niego obojętnie-serce napewno by mi zabiło,czego nie mogę powiedzieć co do tego drugiego chłopaka.Jednak jest w tym coś z prawdy że\" stara miłość nie rdzewieje\" i ta pierwsza jest zawsze najważniejsza:(:(:( Rozumiem Cie doskonale....

Gość załamkaaaa
A ja mam pytanie - czy pierwsza miłosc da sie zapomniec?? Jestem na etapie odchodzenia emocjonalnego, ale co chwile mam ochote wrocic do mojego bylego tylko boje sie ze odejde po raz nty... ale po prostu NIE WYOBRAZAM sobie tego ze bedziemy osobno i choc nie pasujemy do siebie we wszystkim i dlatego te rozstania i bledy liczne... to wciaz wierze w niego jako czlowieka ale mysle ze nie mozna tak non stop powracac... Czy to jednak kiedys sie skonczy?? Boje sie ze to ten jedyny a ja odejde i pozniej nie bede mogla zyc... ale razem tez nie jest rozowo... Czasami chcialabym wymazac sobie to ze kiedys sie spotkalismy i zwiazalismy ze soba.. Bylismy razem prawie 5 lat:(

Gość Magda******
Dlatego jest mi smutno, ze przeszedl obok mnie bez zadnego slowa :( No chyba ze mnie nie poznał Ale na rozstanie napisal mi w sms-ie cos przykrego To jest smutne ze tak bardzo mi na nim zależalo a on wyrzadzil mi tyle przykrosci, przez ponad rok tkwiłam w totalnym bezsensie

Gość mam pecha w milsoci...
bezcenne... ja rozstałam sie z bylym bo sie nie ukladalo zreszta odszedl do innej bolalo ,minelo ale wystarczylo jedno slowa aby o wszystkim zapomniec jego "załuje" i wlasnie ten blysk w oku kiedy ja sie rozwijałam ale nie u jego boku:)

Gość granulat kaszy jęczmiennej
a wiecie... też sie na tym łapię, że coraz częsciej wspominam 1 miłość? i mam sentyment do imienia Paweł... Chyba zaczynam Go idealizować..