Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeeeeeż

BŁAGAM POMÓZCIE fotka jaki to jest kolor ? ************

Polecane posty

Gość jeeeeeż

Ide jutro do fryzjera i niewiem jak wytłumaczyc ze chce miec taki kolor...>>>>> http://www.instacritic.com/images/jessica_alba_good_luck_chuck.jpg nie mam pojecia jak go nazwac wiem ze to jakies blond ale jaki prosze pomozcie mi moze Wy cos wiecie ?? z gory dzieki za pomoc mam nadzieje ze link dziala jeszce pare linkow ale tu sa chyba jasniejsze juz te wlosy ale tez fajne http://infostore.org/info/1627229/jessica_alba_0007.jpg http://i12.photobucket.com/albums/a207/fcuktheshutup/jessica-alba-nude_081.jpg http://students.washington.edu/uwdan7/danarchy/jessica-alba-1920x1200-22592.jpg

Gość najladniejsza dziewczyna
na swiecie ! ale niestety niewiem jaki to kolor :P

Gość jeeeeeż
wlasnie tak bym zrobila :) niestety nie mam takiej możliwosci na tą chwile :/ dziewczyny napewno ktoras wie :) plisssssssssss strasznie mi sie podobaja takie wlosy

Gość Powiem Ci jak sie nazywa
ten kolor jak powiesz mi jak wyjsc z ciemny-braz wlosow na ciemny blond...oprocz dekoloryzacji w salonie. Wtedy Ci powiem!!

Gość jeeeeeż
co za szantaz :) Niewiem :) oprocz dekoloryzacji to chyba tylko rozjasnianie ci pozostanie ,bo chyba nie ma innego sposobu >nie musisz rozjasniac odrazu wszystkiego tylko np o jeden ton i wtedy polozyc dobra farbe tak mi sie wydaje BOSHE czy ktos wie jaki to kolor!? :)

Gość ciemny bląd heheh

Gość phahaha
Na tych zdjęciach sa różne kolory. Ten pierwszy to jest ciemny blond. Reszta jest jaśniejsza i raczej w złoto. Poza tym kolory nazywają się dziwacznei w zależności od marki i producneta, więc nic innego nie wymyślisz. Ostrzegam, że może to wyjść koszmarnie niczym jajecznica.

Gość jeeeeeż
phahaha DZieki za rade :) cos mi sie wydaje ze pozostaje mi tylko skombinowac zdjecie i isc z nim do fryzjera. hehehheh najgorszy wcale nie bedzie problem z wlosami tylko z brwiami :O

Gość asiczkaaaa
to jest podone do koloru loreala WHISKY

Gość Rudra
Orzechowy blond

Gość ja to wiem i ty
sluchaj to jest zdecydowanie miedziany blond! Wchodzacy w rudy! Tez mi sie taki marzy!

Gość jaaaaaakkk
ja tez marze o takim kolorze, ale jak narazie to zaden fryzjer nie potrafil zrobic. nawet jak pokazalam zdjecia. twierdzili, ze wiedza doskonale o co chodzi, a pozniej ryczalam pare dni i malowalam w koncu na ciemny. chyba ze u jakiegod dobrego, znanego fryzjera beda umieli.

Gość jeeeeeż
ooo dzieki ! :) ja specjalnie przez to przelozylam wizyte iu fryzjera :) pojde jak sie dowiem dokladnie a dlaczego fryzjer nie moze Ci go zrobic moze idz lepiej do innego fryzjera bo wszytko da sie zrobic :) goya ma troszke ciemniejszy wchodzacy w rudy ja chce bardziej jasny :) dzieki za wszytkie wypowiedzi :) najgorszy problem bedzie z brwiami

Gość ja tez chcialam miec
takie wloski ale mam ciemne swoje naturalne ;/ wiec mi takie nigdy nie wezma a fajnie to nawet wyglada

Gość jeeeeeż
ja tez chcialam miec >>>>>> przeciez alba tez ma swoje naturalne ciemne :) najpierw tzreba rozjasnij wloski a potem nalozyc kolor przeciez bo jak inaczej acha ja tez mam ciemne heh ale i tak sobie zrobie takie

Gość ooooooooooooo
wiecie co, mi taki kolor wyszedl i to wcale nie u fryzjera. sama sobie zrobilam takim czyms z avonu. jest taki zel do wlosow blond rozjasniajacy. zawiera chyba wode utleniona i rozjasnia. trzymalam go na wlosach czesto i dluzej niz zalecali i wyszly bardzo podobne jak na tych zdjeciach, zwlaszcza tych dalszych (nie tym pierwszym) a swoje mialam takie jasny braz.

Gość mam podobny kolor jak w 1 link
nigdy nie miałam najmniejszego problemu z jego uzyskaniem... po prostu proszę o delikatne rozjaśnienie oczywiście pasemkami.....i samym rozjaśniaczem- bez farby...... naturalny kolor mam ciemy blond.... taki szary, chłodny.... po rozjasniaczu są właśnie taki "cieplutkie" jak w 1 linku....a pasemeczka mojego naturalnego koloru świetnie chronią mnie przed efektem jajecznicy i szybkimi odrostami....

Gość dobreee
hahaha, ja mam taki naturalny i kombinuje jakby go zmienic bo wydaje mi sie ze jest nijaki. Polewam leb wszystkimi mozliwymi ziolami, zeby mi sciemnialo na braz, a one nic. I tak sie bujam. Myslalam ze padne jak zobaczylam to zdjecie, hahaha.

Gość vcxvx
ale przeciez mzoesz te zdjecia druknac u fotografa :)

Gość znajdz
fryzjera, ktory ma internet w swoim salonie :P Moja fryzjerka ma :)