Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grafitova

Boję się pierwszego razu

Polecane posty

olać obawy jak ja :P albo poczekać na okres że żadna wątpliwości cię nie zjedzą ;) jakies pytania jeszcze? chętnie odpowiem :)

no jeszcze pare pytań miałabym tylko wolałabym nie na forum ? czy tutraj !?;p

Gość aga6162
i już po super było nie ma się czego bac ;p

Gość onaaa...
Ja mam 15 lat, ale czuję się psychicznie i fizycznie gotowa na seks, ale boję sie ... ;/ czy to bardzo boli?? czy występuję krwawienie?

Gość Malenia
Cześć . Mam ten sam problem co i wy dziewczyny . Jestem z moim chłopakiem ponad rok i on chce się ze mną kochać ale ja się boję . Mam obawy , że będzie mnie strasznie bolało i zacznę krwawić :( nie chcę czuć dyskomfortu bo to nie będzie już przyjemność a męczarnia . Ostatnio leżąc na łóżku doszło między nami do pieszczot . On dotykał mojej myszki i włożył mi tam palec . Ja dotykałam jego penisa . Nie czułam przed nim żadnego wstydu ale dziwnie się czułam gdy mnie tam dotykał i ruszał palcem .

Gość karolinkazet
Ja równiez jestem dziewicą . Mam niecałe 17 lat i mam chłopaka od pół roku. Mieszka on 100 km ode mnie ale i tak się widujemy, ostatnio gdy u niego byłam oboje chcielismy się kochać. Niesety.. Byla gra wstępna rozmawialism o tym wcześniej on nawet tuz przed pytał się mnie czy chce odpowiedziałam że oczywićie. Niestety w pokoju był jego kolega. Gdy przeszliśmy do innego pokoju mozna powiedziec że czar prysł.. zaczełam się tam denerwować nie wiem nawet z jakiego powodu, nie boję sie bólu bo jak niektóre osoby pisaly poboli, poboli i przestanie ból jest normalnym zjawiskiem. Nie boję się tego że nie spodobam się partnerowi bo juz nei raz widział mnie prawie nago. Szanuje swoje ciało może chciałabym wyglądac odrobinę inaczej ale jest dobrze tak jak jest. Kocham go bardz i wiem że jest to odpowiedni mężczyzna. Ufam mu bardzo.. niestety nasłuchałam się różnych glupst na temat on Cię zaliczy i zostawi lub nie spodoba mu się i cię zostawi. Gdy już rezygnowałam bałam się czy nei powie dobra mała wiesz co jezeli ty sie tak boisz to spadaj, ale zrezygnowałam potem długo rozmawialiśmy wytłumaczyłam mu co i jak . Teraz stradsznie za nim tęsknie i chciałabym to w koncu zrobić wiem że on ma juz swoje potrzeby i że traktuje mnie serio bo w innym przypadku zerwał by ze mną. uuuu ale sie rozpisałam ;) Co ja mogę zrobic aby przezwyciężyć ten strach? Pozdrawiam Karolina. ;)

Hej :) mam podobny problem do ciebie tez mam nicałe 17 lat jestem juz z moim misiem rok tez sie boje tego pierwszego razu ale mysle ze nie warto sie bac strach to najgorszy paraliz dla człowieka :( ja parawie miałam swój pierwszy raz było romantycznie gra wstepna i te sprawy wszystko było ok tylko na poczatku strasznie bolało nawet nie wszedł we mnie porzadnie tylko kawałeczek i straszny bol czułam i przestalismy:( teraz palanujemy nastepny raz tylko ten strach jest straszny:(

Gość karolinkazet
No własnie.. ;( ja też miałam zajebiście ale kurcze potem sie przestraszyłam i mówie ci nawet nie wiem kurde czego ;/ kocham go bardzo i mam na niego ochote nawet jak sa koledzy jego to wytrzymać nie mogę bez jakiegoś zbliżenia. ;) teraz w ferie 15 wieczorów z nim

Gość xXxNirvanaxXx

Ja mam 17 lat i od jakiegoś czasu (miesiąc) zaczynamy z moim chłopakiem poważnie o tym rozmawiac i coraz częściej. Jestem z Nim prawie 2 lata, a On chciałby to ze mną zrobic bo mówi, że nie może się mi oprzec i chce ze mną to zrobic. W ferie ja wkońcu zdecydowałam się na to i już prawie do tego doszło lecz ja stchórzyłam. On myśli, że ja nie chcę z Nim tego zrobic albo że nie mam na Niego ochoty. To nie jest jakiś młodzieńczy przelotny związek. Kochamy się i jestem z Nim szczęśliwa ale mam taką wewnętzną blokadę przed seksem. Boję się tego, boję się bólu. I nie wiem co zrobic bo bardzo Go kocham...

Kurcze, też się cholernie boję tego pierwszego razu - podobno bardzo boli a ja jeszcze nigdy nie robiłem tego pomimo swoich 31 lat :(

Gość vikikiki016
Mam 16 lat moj chlopak ma 20 bardzo mnie kocha. Spotykamy się już około roku, wiem, że on jest doswiadczony a ja jestem jeszcze dziewicą. Strasznie boje sie tego pierwszego razu...pomozcie mi... boje sie jestem za ciasna... nie wiem jak ogolic cipke bo jak tylko ją ogole to nie jest idelanie gladka w ogole wszystkiego sie boje ......;/ ;/ ;/

Gość Piatus
Na pewno nie jesteś za ciasna. Pochwa jest elastyczna dostosowuje się. Jedyne nad czym się warto zastanawiać, to to czy jesteś psychicznie na to gotowa. Czy dojrzałaś do seksu. Kobiety mają inną kolejność. Najpierw pojawiają się potrzeby bliskości z drugą osobą, macieżyństwa. Potrzeba seksu dla kobiety pojawia się po dwudziestym którymś roku życia. Jeśli się takiej potrzeby nie czuje, myślę, że nie warto. Jeśli to miłość, to dla każdej ze stron ważna jest gotowość drugiej strony. Seks również wiąże się z ryzykiem ciąży. To też trzeba brać pod uwagę. Odradzam przedwczesny seks, bo tak robią wszyscy, nie daje on takiej satysfakcji, jak wtedy gdy dochodzi do niego we właściwym czasie w komforcie, że wszystko będzie później dobrze.

Oj dziewczyny dziewczyny. Wy się nie bójcie pierwszego razu. Bójcie się ostatniego ...!

Gość amelka2345
Nie ma co czekać ;) I tak już straciłaś kilka świetnych lat ;) Zapraszam tutaj _________________ Dyskrecja.pl - mega sklep i hurtownia

Gość 19stka ;p
ja tez jestem w podobnej sytuacji jak wiekszosc dziewczyn na tym forum.mialam tez kilku kolesi ale nigdy tego z zadnym nie zrobilam.boje sie bardzo tego pierwszego razu a dokladnie tego bolu ktory podobno zawsze towarzyszy.na ogol jestem bardzo nerwowa i spieta dlatego mysle,ze w moim wypadku bd to bardzo bolesne.mam faceta ponad miesiac o kilka lat starszego i zaczyna nalegac ale przynajmniej wie,ze nigdy tego nie robilam.nie wiem co dalej,czy zerwac z nim mimo,ze mi zalezy na nim czy przelamac sie i sprobowac bo wkoncu raz sie zyje:P

Nie przejmuj sie nie którymi wypowiedziami bo to nie zawsze jest prawda ja wspominam mój pierwszy raz cuuudownie ahh rozbieranko całowanie pieszczoty lizanie paluszki i gumeczka na instrument. Zero bólu, krwi. Sama rozkosz!!! Oddaj mu sie i nie masz powodu do strachu

Gość Coś więcej o sobie
Mnie też nic nie bolało. Im bardziej będziesz się nakręcać tym gorzej będzie. Pogadaj z nim, powiedz, że się boisz, że będzie bolało. On oczywiście Cię zapewni, że będzie delikatny. Jakiś tam dyskomfort pewnie poczujesz, ale bez przesady. A potem to już będzie tylko lepiej :)

Gość kasahsjahjahashsajhj
1. koniecznie pomyślcie o zabezpieczeniu 2. koniecznie kupcie jakiś żel nawilżający - możesz nie być dostatecznie mokra i przez to może boleć. 3. Zanim zaczniecie współżyć kilka razy (kilka dni) pobawcie się żelem i paluszkami - najpierw niech wkłada jeden palec, jak bedziesz dostatecznie rozgrzana dwa... i potem mozecie sie kochac :) nie bój sie, przeciez powiesz mu wolniej albo stop albo wycofaj...

Gość anixx
to nie jest takie straszne tylko troche ( nie wszystkie ) dziewczyny boli ja pierwszy raz zrobilam to z chlopakiem majac 14 lat tylko jeden dzien krwawilo i nic ;)

Gość MichalSan
Moja dziewczyna stracila wczoraj dziewictwo ze mną... tylko ze cały czas jej uswiadamialem ze to chwilowe i zaraz bedzie przyjemniej i nie poszła jej krew . Bała sie tak samo tego jak wy najpierw ze dziecko potem ze ma blokade i juz... ale przekonalem ją bez nalegania i potem podziekowała . Mówie wam nie taki straszny diabeł jak go malują. Pozdrawiam wszystkie panie z tym problemem

Gość tenpo
Dziewica Naprawde nie ma się czego bać jeśli robi to z dobrym facetem... zaledwie kilka godzin temu Odbyłem swój pierwszy raz...był to zarówno mój pierwszy raz jak i jej...jaka jest tajemnica ? Kobieta nie może sie denerwować...to potęguje ból...a chłopak musi być delikatny... my to własnie tak zrobiliśmy...delikatne włożenie... Delikatne posówanie sie do przodu... z wyczuciem...partnerka musi sie czuć bezpiecznie... Tak naprawde to nawet nie wiem kiedy pękła błona...ona też nic nie czuła...na bieliźnie była śladowa ilośc krwi później...Więc...panowie...rób cie to z wyczuciem...i z uczuciem...a do Pań...Nie macie sie czym martwić...Zadbajcie o to żeby wszystko było delikatnie i jak na ludzi przystało...a wszystko będzie ok ... :-)

Gość tenpo
Z reztom, sam pamiętam jak muj pierwszy partner, którego kocham do dzisiaj, przebijał mi blonkę w pupie i muszę stwierdzić, że to nie było zbyt przyjemne, ponieważ miał olbrzyma.

Gość MLODZIUTKA 18
kochalam sie wczoraj z chlopakiem. to byl nasz pierwszy raz on mi przebil blone a mi sie juz tydzien czasu spoznia okres czy moglam zajsc w ciaze??? pomozcie prosze:(

Gość buu.
nie ma sie czego bac ja sie tez balam uprawialam to w tamtym roku na wakacjach mialam wtedy 13 lat bylo w chooj zajebisciee podobalo mis ie i nie bolalo. Pozdrawiam :*

Gość namietna
hej dziewczyny nie ma czego sie bać miałam 16 lat mój chłopak był bardzo delikatny przed tym piescil mnie rozgrzal mnie po czym powoli delikatnie go wsadzil nie bolalo tylko troche przy pierwszym wepchmieciu potem bylo cudownie poprostu rozplywalam sie jak bym przeszla do innego swiata zero krwi bylo bardzo romantycznie oboje poprostu plonelismy bardzo sie kochamy jestesmy razem juz 6 lat i bedziemy caly czas bardzo sie kochamy wymyslamy sobie zabawy jest wspaniale nie bojcie sie dziewczyny ten chwilowy bol to przyjemny bol to jest wspaniale

Wiesz ja swoj pierwszy raz mialam kiedy mialam 19 lat... Tez zawsze balam sie tego pierwszego razu zastanawialam sie co i jak ... I tez nie chcialam miec chlopaka bo sie tego balam... Ale po prostu najlepiej zrobic to z kims na kim naprawde nam zalezy ... I powiem ci ze nie zawsze musi bolec ... Ale po prostu zrobcie nastroj ... Wszystko powoli i najwazniejsze aby twoj partner byl delikatny i sluchal cie kiedy masz dosyc i nie ulegaj kiedy on nalega zrobisz to kiedy bd miala pewnosc ze jestes gotowa...