Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grafitova

Boję się pierwszego razu

Polecane posty

Gość hihihihihi
16 lat.. mała ladacznico..

ja mam nieco inny problem. mam 20 lat i rowniez jestem dziewica. w zyciu bylam raz powaznie zakochana, nie wyszlo i od tego czasu jakos nie potrafie sie zakochac.kiedy spotykam sie z facetami jestem zdenerwowana, nie jestem soba, moze boje sie ze znowu nie wyjdzie? co innego natomiast jest gdy chlopak mi sie nie podoba:/ nie mam zadnych oporow zeby sie troche \\\"zabawic\\\". i tu jest problem. na ktorejs impezie tak bardzo sie upilam ze chcialam to zrobic z kolega(oczywiście wczesniej nie obylo się na samych slowach..) on nie chcial. ponadto ktos uslyszal jak rozmawialismy, lub on powiedzial kumplom i wkazdym razie wszyscy jego kumple wiedza. czuje sie jak dziwka. zastanawiam sie czy moze nie powinnam przestac pic skoro alkohol tak na mnie dziala. wstyd mi zobaczyc sie teraz z jego kumplami nie mowiac o nim samym. czy powinnam sie bardzo wstydzic tego co zrobilam? czy to tak bardzo umniejsza mi jako kobiecie? co innego ze teraz to juz na pewno bede czekac z seksem do czasu gdy sie naprawde zakocham, tak bardzo mi wstyd. tak naprawde sama sie siebie brzydze teraz, przeciez nigdy nie poszlabym z facetem do lozka nie znajac go a tu takie zachowanie i wystarczylo mi sie tylko porzadnie upic zeby stracic nad soba kontrole. co innego ze to byl ktos kogo naprawde dobrze znam i niestety jego kuplow tez, wiec po stokroc mi wstyd:/ co w takiej sytuacji myslicie ze powinnam zrobic?

Gość sekeremetefe
Ja mam 18 lat, jestem dziewicą. mam zboczonego chłopaka z którym jestem miesiąc. oczywiście on sobie żartuje zboczenie że to tak określę;) nalega ciągle na sex a ja nie mam do niego zaufania. niby chce tego ale powstrzymuje mnie to że on mnie tylko wykorzysta i rzuci. sądzicie żeby dłużej go przytrzymać ?

tak.. po ostatnim doswiadczeniu radze ci jeszcze poczekac;)

Gość a skad piszesz
ja brzydze sie wsadzic tam palca kojarzy mi sie to tak jakby miała włozyc palec do oka;/ wrrrrrrrrr

Gość gggggggr.
ja mam 19 lat i tesz dziewica jestem .. jakos nie moge natrafic na tego odpowiedniego ,a moj obecny chłopak mnie olewa ;/ mimo tego ze duzo chłopakow sie koło mnie kreci i na powodzenie nie narzekam jakos zawsze wybiore tego przez którego pozniej cierpie. a jakiemus byle cwelowi sie nie oddam ;/

Gość gggggggr.
też' ;]

Mój pierwszy raz był bezbolesny!!!! Mój kochany chciał wejść we mnie, ale, biedny, się tak podniecił, że był dopiero między wargami jak już miał orgazm. :)Ja zdziwiona, o co chodzi, a on mówi, że nie wytrzymał i nawet we mnie nie wszedł. :P Za to drugi raz był o gorszy- jak próbował we mnie wejść, to uciekałam mu coraz dalej. W końcu musiał mnie przytrzymać trochę. No i strasznie nie było.Ani kropelki krwi, ale bolało trochę. Ale to chyba przez to, że byłam spięta. Trzeba się rozluźnić no i podniecić.:) Powodzenia.

Gość lilkaxd
ja mam 15 lat i z moim chłopakiem uprawiałam tylko petting chcemy czegoś wicej troche się boję ostatnio mieliśmy problem bo okres mi sie spoźnia mysleliśmy ze jestem w ciązy 1 test wyszedl pozytywny 2 nastepne negatywne co mieliśmy zrobić Wiem ze gdybym to zrobiła z nim byłoby cudownie bo mimo wszystko jest delikatny ale wydaje mi się ze jestem za młoda co robić ??

Gość lilkaxd
nie ejstesmy ze sąbą co prawda zbyt długo ale udowodnił mi ze mnie kocha ja tez go bardzo kocham kiedy było zagrożenie ze jestem w ciązy cały czas był przymnie i nie opuścił mnie powiedział ze jesli sie okaze ze jestem to mnie nie zostawi i ze bedziemy razem co robic ja chce tego on tez tego chce ale ja jakos wewnętrznie uwazam ze za młoda jestem ? co mam robić? Pomocy ?

Gość położna22
Dziecko drogie, nie ten wiek, nie ta pora. Twoje ciało, organizm, stan psycho-emocjonalny nie jest gotowy na takie atrakcje. Jeszcze trochę czas twoje cialo będzie ulegać wielu przemianom, zarówno zewnętrznym jak i wewnętrznym.

Gość położna22
masz 15 lat a mówisz o Miłości, gwarantuję Ci że nie masz najmniejszego pojęcia co to jest Miłość. No ale co poradzić że teraz taka moda naszła że dzieci w podstawówce prowadzają się za ręce i w ogóle. Szok w trampkach i patologia wszechobecna. Gdzie są Twoi rodzice? rozmawiali z Tobą na temat seksu? Antykoncepcji? ryzyka zajścia w ciążę czy chorób przenoszonych drogą płciową??

Gość lilkaxd
nie rozmawia sie na takie tematy z rodzicami raczej wiem o tym wszystkim ale ja uwazam ze za młoda jestem i nie wiem co robić szukam pomocy ? a juz sie na mnie naskakuje

Gość położna22
rodzice są po to by z nimi rozmawiać. Nikt na Ciebie nie naskakuje, po prostu próbuję Ci uświadomić pewne kwestie.

Gość Nie martw sie
Z rodzicami jak najbardziej sie rozmawia o takich rzeczach, problem ze nie ze wszystkimi. Moim zdaniem rzeczywiscie jestes za mloda, do tego potrzeba dojrzec. Ja stracilam dziewictwo jak mialam 21 lat, co prawda czulam sie juz jak dinozaur, ale wiedzialam ze emocjonalnie doroslam do tego. Trzymaj sie i nie podejmuj pochopnych decyzji

Gość lilkaxd
dziękuję

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
najpierw popros chłopaka by Ci palcówke robił raz jednym palcem potem dwoma.. a pozniej normalny sex , my tak zrobilismy i nic mnie nie bolało tylko chwileczke a pozniej nic nie czułam:o i zero krwi.

Gość Od 1szego razu jeszcze żadna
nie umarła. Bywa różnie: raz lepiej, raz gorzej. Jedno jest pewne: 15 to absolutnie NIE TERAZ. Baw się lalkami, chłop to dynamit :P

Mam 16 lat chłopak robił mi palcówkę nie raz ehh... Powiedział mi że nie chce wiecej jeśli ja nie chce mu tego dać ale ja właśnie chce tylko się boję jestem dziewicą boję się Co mam robic? Pomocy !

Mam 16 lat chłopak robił mi palcówkę nie raz ehh... Powiedział mi że nie chce wiecej jeśli ja nie chce mu tego dać ale ja właśnie chce tylko się boję jestem dziewicą boję się Co mam robic? Pomocy !

Gość rozdziewiczacz
rozdziewiczam dziewice :) moge to zrobić paluszkiem,języczkiem,peniskiem :) albo wibratorkiem :) jestem do dyspozycji 24h :)

1. nie ma się czego bać 2. to przyjemne uczucie 3. jak dobrze myślisz i jesteś rozgrzana nie zwracasz uwagi na ból (mnie np. nie bolało w ogóle :) ) 4. co do tampona skoro czułaś dyskomfort tzn. za płytko go włożyłaś. 5. pochwa jest rozciągliwa więc nic ci się nie stanie 6. krwawienie następuje jedynie przy przerwaniu błony dziewiczej (a tej krwi nie ma za wiele) w ten prosty sposób przedstawiłam ci, iż nie masz się czego bać :) powodzenia 😘

jeszcze mam pyanie 16 lat to nie za mało jak na pierwszy raz wiem że są jeszcze młodsze jestem z chłopakiem od roku ona ma 18 lat i nie nalegał nigdy chciałabym ale myśle ze za młda jestem pomocy

aga 6261 - ja miałam pierwszy raz jak miałam 16 lat i z chłopakiem byłam troszkę króciej niż ty :) i dalej jesteśmy szcześliwi :)

To dobrze tylko że ja się boję tego i nie potrafie mu tego poiedzieć jak mam to zrobić co mam zrobić?

ja bym się wypytała czy chciałby pójść krok dalej :) i podkreśliłabym że nie ma myśleć że go namawiam za wszelką cene ale czuję że jestem gotowa i że jak on będzie to żeby dał znać i pororozmawiamy o całym przyszłym zajściu na spokojnie by nie było wpadek

Wiem że on by chciał i on chce już od dawna ale on od zawsze nie chciał naciskać i nie chciał mnie do niczego namawiać powiedział mi ze on mnie do niczego nie zmusi i jaik bd gotowa mam mu powiedzieć jak mam to zrobic poprostu wprost ?

ja powiedziałam wprost że możę byśmy spróbowali a on się wypytywał jeszcze czy na pewno :) zacznij mniej wiecej tak... uwaga teraz cytuje! ' kochanie, pamiętasz jak mi mówiłeś że chciałbyś żebyśmy spróbowali uprawiać seks? ja to przemyślałam i jestem gotowa. tylko jeszcze musimy porozmawiać co do miejsca, czasu, by nie było stresu i wpadki' to tak mniej więcej. nie wstydź się bo seks to normalna kolej rzeczy w związku ;)

Wiem wiem:) dziękuję za pomoc:) Boję się tylko jeszcze że coś nie wyjdzie albo coś i jemu sie nie bd podobało albo nie wiem zdecydujemy się a ja nie wiem rozmyśle sie w ostatnim momencie co mam zrobić żeby tak nie było ?