Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grafitova

Boję się pierwszego razu

Polecane posty

Wiesz ja swoj pierwszy raz mialam kiedy mialam 19 lat... Tez zawsze balam sie tego pierwszego razu zastanawialam sie co i jak ... I tez nie chcialam miec chlopaka bo sie tego balam... Ale po prostu najlepiej zrobic to z kims na kim naprawde nam zalezy ... I powiem ci ze nie zawsze musi bolec ... Ale po prostu zrobcie nastroj ... Wszystko powoli i najwazniejsze aby twoj partner byl delikatny i sluchal cie kiedy masz dosyc i nie ulegaj kiedy on nalega zrobisz to kiedy bd miala pewnosc ze jestes gotowa...

Gość prawiczek 18
powiem tak : jak widać po opisie , jestem prawiczkiem , i żeby nie było że tylko kobiety się boją swojego pierwszego razu, to powiem że ja też się trochę denerwuje. Jestem z moją kobietą 2 miesiące, też jest dziewicą, ale moim zdaniem, najważniejsze jest to co ma się w sercu, a nie to co w spodniach, tak tak, mogą mnie niektórzy wyśmiać, ale ja wiem co pisze :) i moim zdaniem , jak uczucie będzie bardzo silne i jesteś na to gotowa i niezestresowana , to możesz nawet nie poczuć bólu. Przyznaje, że mogę się mylić , bo nie jestem kobietą :)

Gość giddiness
Kobiety mają inną kolejność. Najpierw pojawiają się potrzeby bliskości z drugą osobą, macieżyństwa. Potrzeba seksu dla kobiety pojawia się po dwudziestym którymś roku życia haha potrzeba macierzyństwa przed sexem? dobre ;D chyba na odwrót.. pisze jako 18letnia dziewica z straszną chcicąąą, która dręczy mnie co dzień :o

Gość słodka kicia
ja też sie boje mam 19 lat i mysle żeby pójśc do ginekologa i poprosić go żeby osuna błone jakoś tak bezboleśnie czytałam że lekarz nacina błone i koniec nie jesteś już dziewicą

Gość paolaa
Cześć . Mam pytanie jestem z moim chłopakiem ponad rok , chciałby już ze mną współżyć , ale ja się boje mam obawy , że bardzo będzie mnie to bolało chociaż chciałabym przeżyć swój pierwszy raz , .Większość dziewczyn ma już ten 'pierwszy raz ' za sobą , a mnie coś wewnętrznie blokuje , boje się bólu i tego , że mogę zajść w ciążę , wiem, że jest antykoncepcja ale nigdy nie działa 100% , czasami zawodzi -.- mam 17lat doradźcie co mam zrobić prosze .

Gość gość
Ja za kazdym razem sie balam dopiero jak rodzilam i blona mi pekala.bardzo przy tym krwawilam.ale po tym wszystkim to juz bac sie przestalam i chetnie sie bzykalam

Gość mysi123
Mam 20 lat, i od tygodnia juz nie jestem dziewicom i bardzo sie z tego ciesze :) . Pierwszy raz zawsze jest nie taki fajny na jaki sie wydaje, chociaz sie bardzo tego ze swoim meszczyznom chce ale jakis straszek ta, jest. Najlepiej kiedy jest sie dziewicom i chce sie miec chlopaka to najlepiej zeby on byl bardziej taki delikatny jasniej muwiac dziecinny zeby wiedziala kobieta ze jej partner jej nie skrzywdzi.Ja takiego mialam i sie udalo byl delikatny i czuly, uwarzal na moje zeczy itp. Woec radze wam: 1.znalesc sobie meszczyzne dobrego czulego itp 2.przy sexsie pierwszymm sie rozluznic i jak bedzie sie cos dzialo powiedziec partnerowi napewno zrozumie a jak nie to znaczy ze jest bydlakiem.

Gość Joasia238
Ja tez jestem dziewica, bardzo boje sie pierwszego razypu tak jak ty, mam chlopaka kocha mnie to widac ja tez go bardzo kocham ale mimo to bardzo sie boje ze bedzie bolalo ze nie bedzie uwazal, ze bede zalowala moj chlopak czasami za bardzo nalega, a ja sie denerwuje nie wyobrazam sb ze nest tak blisko ze mu sie oddaje, juz raz bylismy blisko, w sumie nie zrobil nic nie tak lekko polozyl mnie na lozku calowal ale gdy zaczal rozpinac mi bluzke powidzialam nie, niegdy nie moge sie przelamac, Moj chlopak cierpliwie czeka ale jak dlugo mozna jestesmy ze soba prawie 5 miesiecy

Gość Kawa 20
mam straszny problem :( mam chlopaka, on mnie bardzo prosi zeby to zrobic ja codziennie przesuwam na jutro na jutro na jutro trzeba wkoncu ale boje sie ;ggggrrr O Moj Boże trzeba, ale nie wiem jak xd Ludziska pomóżcie ;p este p******a weiem ale jeste uczulona na ból ;o

Gość ta cudowna
Co się boicie ja se przerwałam podczas masturbacji i nawet niewiedzialam kiedy

Gość Kaśka Szczecin
Również nie mogłam się długi czas odblokować, znalazłam swego czasu wizytówkę takiego chłopaka ze Szczecina: http://www.pandlapani.szczecin.pl , po dłuższym zastanowieniu, pisaniu maili, zdecydowałam się na spotkania, wiem, że jest to kwestia podejścia, ale poleciłabym go takiej osobie, która chciałaby spróbować, dyskretnie, bez pośpiechu. Obecnie mam już stałego partnera, ale jak ktoś samotny to zostawiam namiary, mi pomógł bardzo w odblokowaniu i byłam zadowolona.