Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamarysia

WÓZEK xlander x1, deltim focus, implast driver4, mikrus alu sp.

Polecane posty

jak waszym zdaniem się sprawdzają? nie mogę się zdecydować, jutro idę z mężem na zakupy i jestem trochę załamana, bo taaaaaaaalki wybór

hej,ja jestem posiadaczka xlandera x1.jest to wozek bardzo wygodny i elegancki.jedyna jego wada jest zbyt mala gondola.Ja np urodzilam w lipcu i w listopadzie,kiedy to mala miala 4mce musialam przesiadac ja na uzywanego roana ktory to jak wiesz ma najwieksza godnole.Mala do tej pory jezdzi w nim.Moja corka pomimo ze dluga sie nei urodzila bo 56cm to teraz jak ja bym ubrala w kombinezon i wsadzila do tej gondoli to by lezala jak sardynka w puszczce:D.No ale nie wiem jakie twoje bedzie dziecko i w ktorym miesiacu urodzisz. A jesli chodzi o reszte wozka to smialo ci polecam!! ja mam odcien Lemon:)

no super, termin mam na 2 marzec:) więc jak będzie ciepło, będę mogła przerzucić malucha do spacerówki na leżaka?

Ja też mam X landera X1-kolor lemon. Wózeczek jest, wg mnie, bardzo ładny wizualnie. Jest bardzo wygodny, świetnie sprawdza się w ternie, na śniegu. Narazie widzę w nim dwie wady: zbyt mały kosz na zakupy pod wóżkiem, no i najgorsza wada-zbyt mała i płytka gondolka. Mój synek urodził się w październiku, myslę że pojeździ w tej gondolce jeszcze najwyżej 2 m-ce. Wszysto zależy w jakim miesiącu rodzisz. U mnie będzie akurat, bo przeniesiemy się do spacerówki już wiosną. Ale jeżeli rodzisz wiosną lub latem to nie polecam.

wszystko pieknie,tylko ze w spacerowce oparcie nie rozklada na plasko 😭 w tym problem.

aha i czy: - przekłada mu się rączka i czy Twoim zdaniem ta funkcja się przydaje -co ma w standardzie?; śpiworek, pokrowiec przeciwdeszczowy itp

Nie rozkłada się na płasko??? A u mnie w instrukcji pisze, że się rozkłada... Kurczę, musze dokładnie się dowiedzieć, bo narazie się tym nie przejmowałam

kocica to tak jak mojal,4mce :).Ale ty piszeszesz ze jeszcze z dwa miechy i przesiadka.to ladnie.Bo moja tylko 4mce.a z tymi wadami to racja.Kosz zdecydowanie za maly:(

kocica-sprawdz lepiej.Jestem ciekawa jak to u ciebie wyglada.Daj znac jakby co:) w wyposazeniu ma spiwor,folie przeciwdeszczowa do gondoli,pompke do kol( beznadziejnie pompuje)moskitere na gondole. Natomiast do spacerowki musisz dokupic sobie sama folie,ktora jest bagatela b.droga bo az 120zł. Mi sie udalo kupic za 90zł na necie nowkę. A jesli chodzi o raczke przekladana,mysle ze jest to dobra sprawa,zwlaszcza gdy wieje wiatr

ineska, co ty napisałaś, bo zrozumiałam tylko że kosz za mały a ta rączka przekłada się? i co z dodatkami

no dobra, ok rozumiem jutro w sklepie dowiem się co z tą spacerówką już się zastanawiam, a może nie kupować tej spacerówki, bo ją się dodatkowo montuje, tak?

Rączka się nie przekłada. Przynajmniej nie w moim modelu. Jest regulowana (mozna dowolnie ustalać jej wysokość) ale nie idzie jej przełożyć. Jak narazie mnie to nie przeszkadza, bo jakoś nie lubie inaczej pchać wózka . I koniecznie musze sprawdzić te regulowane oparcie w spacerówce. Ale możesz mieć rację :( Chociaż jak mały będzie miał 6 m-cy to może nie będzie to już tak bardzo ważne.... Zobaczymy jak nam jeszcze urośnie.... :) Mam nadzieję, że do pół roku gondolka wytrzyma ;)

W sklepie płacisz za spacerówkę, dodatkowo kupujesz gondolę, do której w zestawie dostajesz adaptery do montowania i folię przeciwdeszczową. Ja kupiłam ten wózek, właśnie dlatego że zakochałam się w tej spacerówce... :) Poprostu strasznie mi się ona podoba :)

to jest zajtrudniejszy zakup dla dziecka jeśli chodzi o mnie, można zwariować. szkoda ze nikt nie zrobi tego za mnie...taki prezent:)

Ja tez sie w spacerowce zakochalam a zwlaszcza w tym odcieniu LEMON :D

a ja jeszcze nie zastanawiałam się nad kolorem. Mój mąż wrócił z pracy, zaczynam psychicznie przygotowywać go na trudny dzień :) - dla nich wszystko jest takie proste...

Hej Ja tez mam Xlanderka X1 i jestem bardzo zadowolona. Moja mała ma 7 miesięcy i jeszcze jeździ w gondoli. Nie jest tak źle choć już czekam na ciepłe dni żeby ją przesadzić w spacerówkę. W spacerówce oparcie nie rozkłada się na całkiem płasko ale pod kątem też dobrym do spania. Dla mnie to i tak bez różnicy bo Majka nie cierpi leżeć na całkiem płasko. Ineska :) moim zdaniem pompka jest super, super pompuje, błyskawicznie i z łatwością, tylko pierwszy raz musiał pokazać mi mój tata jak jej się używa. Podobnop działa podobnie jak samochodowa bo te koła są na podobnej zasadzie robione:) Ja polecam ten wózeczek:)

Karo no moze moja jest trefna.Ale wiesz co nie zrozum mnie zle ,ile majusia twoja ma wzrostu ze jeszcze sie miesci w te gondolę.Qrcze strasznie dlugo jezdzi.Moja to tylko 4 i koniec😭

:):):):):) Już ma 75 cm :) Luzu to ona tam już nie ma...:) już chyba dni nas dzielą od przesiadki na spacerówkę, ale generalnie ja na tą gondolkę narzekać nie mogę.

Na bobasach jest zdjęcie Majki w gondoli jak się teraz mieści, wypełnia ją całą ale jeszcze nie wystaje:)

Witam polecam http://www.allegro.pl/item166140039_traxx_spacerowka_jaguar_3_brown_folia_super.html ja mam wersję 4 kołową, gondola ma takie same wymiary co quinny czy x-lander ale nie jest zwężana w środku. 75 cm dłu 35 szer 24 wys mi wystarczyła przez 5 miesięcy Spacerówka rozkłada się zupełnie na płasko, ma twarde plecy czyli mogą w niej jeździć noworodki w miękiej gondoli. Budka spacerówki naprawdę duża i obszerna - dobrze chroni.

Zapomniałam dodać, że spacerówkę można obracać tyłem lub przodem do siebie, to dodatkowy plus przy mniejszych dzieciach

zastanawiam sie nad chicco auto fix /ale ma mala gondole i male kolka tak wizualnie/ albo chicco trio, moze slyszalyscie jakies opinie? wogole to chcialabym niedrogi wozek 2 funkcyjny czyli gondola i nosidelko wpinane / a nie spacerowka jak w innch wzokach/ moze znacie jaka firma takie robi oprocz deltim fokus bo ten juz znam i tez sie zastanawiam... a chicco z tego powodu mnie interesuje gdyz moge miec nowy za 1/3 ceny...

Ja również zastanawiałam się nad chicco trio, ale 2 miesiące wcześniej kupiła go moja koleżanka, szybko zmieniła wózek na najzwyklejszy deltim używany z komisu bo amortyzacja na naszych chodnikach była beznadziejna, ja również miałam okazję nim jeździć po ulicy, moje spostrzeżenia to: dobrze się prowadzi po zupełnie prostych nawierzchniach i markecie, beznadziejny w parku gdzie np. nie ma chodnika. Teraz znajoma z samej spacerówki jest zadowolona ale stwierdziła że już nigdy nie kupi drugiego takiego wózka z takimi kółkami. Niestety każdy wózek ma swoje wady i zalety, pompowane koła są ciężkie ale są ogromną zaletą dla tak małego i wrażliwego ciałka.

Gość dama szpinakowa
http://maxmara37.fotosik.pl/albumy/135391.html ze swojej strony polecam wózeczek Inplastu Driver 4XL :)) wózeczek jest bardzo stabilny , wygodny przednie , skretne koła umozliwiaja jazdę po różnych nawierzchniach . Wózek jest bardzo lekki w prowadzeniu.:))

Gość dama szpinakowa
dodam jeszce , iz ma pojemny kosz na zakupy a maluszek w gondolce przejexdził od lutego do czerwca.