Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka333

przyspieszony okres...ratunku

Polecane posty

Gość kropka333

Witam, potraktujcie ten temat powaznie prosze, choc wiem, ze przyspieszony okres moze byc banalna sprawa, ale ja zawsze miałam jak w zegarku od kiedy pamietam, teraz mam 24 lata...wyjechałam włąsnie za granice na co najmniej pol roku, duzo sie dzieje czy jest taka opcja zeby z tego powodu dostac okres po 19 dniach od poprzedniego???Czy przyspieszony okres moze byc na przykłąd oznaka ciazy???Moze to jakies plamienie???pomozcie

Gość malutka 18
jak latem bylo goraco to okres mialam 8 dni pozniej od ledwo co skonczonego sie jednego :) to wlasnie przez pogode.. no i oczywiscie przez to ze sie odchudzalam..:) tez troszke sie wytraszylam bo 7 dni przed kolejnym okresem kochalam sie z chlopakiem ale jak widac w ciazy nie jestem :) pozdrawiam :)

Gość kapa333
dzieki, długo po terminie to raczej nie, bo 1 lutego dostałam normalnie w terminie...pozniej juz sie nie kochlam z chłopakiem, wiec przysppieszony okres nie moze byc raczej powodowany ciaza...moze to faktycznie zmiana klimatu i stylu zycia z dziennego na bardziej nocny i przede wszytskim duzo bardziej nerwowy, dzieki jeszcze raz i pozdrawiam

Gość kropka333
a czy na przykład choroba mogła mi przyspieszyc okres???brałam mase leków w ostatnich dniach bo mnie takie przeziebienie chwyciło...

Gość kropka333
kurcze no antybiotyk nie...ale masa aspiryn i jeszcze ketonal na zab... masakrycznie potrafie sobie wkrecac...ale mam nadzieje ze to nic powaznego i po porstu dostałam wczesniej, bo zmiana otoczenia...tylko ze ja nigdy wczesniej nie miałam takich problemów!!!!

Gość kropka333
swoja droga zrobiłam juz test dla pewnosci....jest negatywny!!!babeczki powiedzcie ze panikuje

Gość trala fjghgjncv cbvcfgf
o bosheee.... zmiana klimatu na pewno...