Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy_świata

Czy z dziewczyną 19-letnią można mieć w miarę szybko seks?

Polecane posty

Gość ciekawy_świata

Tak się zastanawiam, bo spotykam się teraz właśnie z 19-latką, sam mam 25 lat i wiadomo, jak to dorosły facet dość spore potrzeby. Ona jednak jest trochę nieśmiała, poza tym nawet nie wiem czy nie dziewica. Tak się zastanawiam czy mogę liczyć na seks powiedzmy do 2 miesięcy znajomości? Teraz to będzie 2 tygodnie, nawet się jeszcze nie całujemy. Macie jakieś doświadczenia z nastolatkami w tej kwestii? Bo ze starszymi to problemu większego nie ma, kilka spotkań i jak jest chemia to lądujemy w łóżku. Z młodszymi trudniej.

Gość vbgghcgdf
nie wiem zalezy to od dziewczyny ale jak mowisz ze juz 2 tygodnie sie spotykacie a nawet sie nie calujecie to nie wiem czy bedzie latwo. ja mialm 17 lat i po tygodniu byscia razem a wszesniej znalismy sie moze 3 dni poszlam do lozka z chlopakiem mimo to ze bylam dziewica. wszystko zalezy od dziewczyny i jej charakteru

Gość ciekawy_świata
No nie całujemy się, bo nie chcę jej spłoszyć. Poza tym ja nie jestem z tych facetów którzy zaciągną dziewczynę do łóżka i zostawią. Nie chce nic robić na siłę, ale z drugiej strony już mam dość abstynencji, bo od pół roku zero seksu...

Gość vbgghcgdf
to jakos delikatnie zacznij sie do niej zblizac wiem z doswiadczenia ze dziewczyny tez nie lubia za dlugo czekac lubia byc przytulane pieszcczone mialam kiedys chlopaka ktory 2 miesiace sie zbieral zeby mnie dotknac i pocalaowac a po czterech juz nie bylismy ze soba zero sekasu nic myslama ze szalu dostane on w ogole mnie nie dotykal fakt jest taki ze ja juz bylam doswiadczona a on nie moze dlatego.musisz sprobowac i powoli zaczac sie zblizac przytul ja i potem daj buzi nie wiem sporawdzaj jej reakcje jak ci na to pozwoli sam zreszta zobaczysz jej reakcje to powoli idz dalej ale pamietaj zeby nic na sile tym bardzieze piszesz ze nie chcesz jej sploszyc.

Gość ciekawy_świata
dzięki za komentarz

moim zdanie wiek tu nie ma znaczenia!!! najwazniejszy jest temperament jakim dziewczyna dysponuje!!! miałem do czynienia z 17 latką ktora na pierwszym spotkaniu zrobiła laske! więc wiesz... roznie to bywa! sam to musisz wyczuc! bo uwierz ze bywaja tez 30 letnie dziewice!!

Gość vbgghcgdf
luz nie ma sprawy:P

Gość uzurpatorr_na_maxa
figo-fago, ty chyba taką w burdelu znalazłeś.

Gość gość
Miejmy nadzieje, ze ta Twoja Ciekawy nie robila nigdy loda na pierwszej randce:D chyba bys takiej nie chcial, hmmm? wiec sie ciesz, ze masz normalnego lachona, co nie swieci piczą przed kazdym 🖐️

nie w burdelu!! na wiejskiej dyskotece!!! :D ale jak sobie pomyslałem juz \"po\" ile miała lat to taki kac moralny mnie dopadł :( szok!

Gość ciekawy_świata
Nie no, ta dziewczyna się szanuje, to widać. Mam takie wrażenie że jest dziewicą. Poza tym mnie bardzo lubi, to się czuje, chętnie się ze mną spotyka, zwierza mi się itd. Chyba zacznę w końcu działać, bo jeszcze mi ucieknie ;)

Gość l/
nie wiem po co te rady jak ma jak najszybciej osiągnąć swój cel.... chcecie mu pomóc żeby przeleciał wartościową, uczuciową dziewczynę, bo widać, że tylko o to mu chodzi;/ skoro planuje doprowadzić do tego jak najszybciej;/ ludzie bez pojęcia

Gość wtrącę się
chłopie dziewucha nie wróżka - skąd ma wiedzieć co Ci siedzi we łbie porozmawiaj z nią - tylko dyskretnie wybadaj może jest dziewicą? to bardzo prawdopodobne boi się, że jak da Ci jakieś oznaki bliskości (pocałunki, pieszczoty) to Ty zaraz zaczniesz dążyć do pełnego seksu, bo jesteś starszy i jak sam napisałeś masz potrzeby, a ona jak to dziewica chciałaby ale się boi:P czyli nie chce od razu przechodzić do stosunków ona na pewno też ma potrzeby ale jak jest niedoświadczona, to może potrzebować czasu na aklimatyzację:D więc jak Ci na niej zależy to daj jej do zrozumienia że to że zaczniecie się powoli do siebie zbliżać to nie oznacza że od razu macie pójść na full