Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaan

Hindusi. Jak można sie tak o nich wyrażać!

Polecane posty

Gość gość
Jakie maja penisy? Tak w ogóle to mi się zdaje ze to takie czarusie sa, płyty i powierzchowni. Nie zenia się z wami tylko wasza biała skora

Gość gość
Normalne maja penisy. Przeciez nie kwadratowe :D. Ja poznałam kilku Hindusów, prowadzących lokalna restauracje. Spoko ludzie. Ale moja znajoma z jednym z nich była i mowi ze jak latawiec. To z ta ją zdradzał to z tamta. No ale takiego gagatka to w każdym kraju spotkasz. A co do Polek w uk. Ja znam same mężate i dzieciate. Tutaj raczej o dziewczynach z Łotwy krążą pogłoski ze lubią z każdym a zwłaszcza z czarnymi.

Gość gość
Hindusi sa niscy i czarni , smierdza jakimis swoim zarciem i przyprawami , dla mnie to tacy typowi kozojebcy Zycze udanych podrozy po INdiach tylko nie zapomnijcie dziewczyny o stalowych majtkach :)

Gość gość
a ja....bylam w zwiazku z hindusem sikhem przez rok. Na poczatku bylo milo i naprawde bardzo sie staral, ja sie ogromnie zaangazowalam, myslalam ze on tez bo latal za mna jak pies. Po kilku miesiacach od ``zyczliwej `` osoby dowiedzialam sie ze mnie bajeruje na zwiazek bo chce sie zalapac na zycie w europie a w tym samym czasie planuje slub w indiach z dziewczyna ktora znajdzie mu rodzina. Niestety potwierdzilo sie wszystko, okazalo sie ze wszystko bylo jedna wielka gra..... I chociaz minal juz rok to do dzis sie psychicznie nie potrafie pozbierac, nie umiem zaakceptowac takiej podlosci. Zazdroszcze tym ktore maja uczciwych i normalnych mezow hindusow.

Gość gość
aj my Pokacy jeszcze duzo musimy sie nauczyć ..:-/