Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaan

Hindusi. Jak można sie tak o nich wyrażać!

Polecane posty

Gość jaan

Ludzie! mam juz dosyc, naczytałam sie tylu niesprawiedliwych wypowiedzi, dyskriminujących Hindusów, uwłaczających im, oczerniających itd ze az nie moge sie nadziwic naszej polskiej glupocie.. szczegolnie mam na mysli tu facetów którzy robia z Polek przebywajacych w Londynie dziw** tylko i wylaczenie z faktu ze nazwiazują z azjatami znajomości...To wstretne co mowicie polscy zazdrośnicy z komplekasami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdro dla "Was", z Londynu, Namaste, Sasriakal :))))))))) Czekam na wpisy zwolenniczek ktore sie ze mna zgadzaja.

podpisuje sie rekami i nogami. polacy chyba lecza w ten sposob kompleksy ;) rowniez pozdrawiam z Londynu :)

Gość do oj kobietki kobietki
a ty pochwal sie swoim IQ, to ocenimy czy masz prawo zabierac głos w jakiejkolwiek dyskusji poza technikami wbijania gwozdzi

Gość jaan
heheh no to pozdrawiam dziewczny z naszej ojczyzny :) ciesze sie ze sie odezwalyscie :)

Gość 24 latka z Polski
wydaje mi sie,ze polsce faceci mówią tak źle o Polkach w Londynie bo po prostu im zazdroszczą:-PŻal im dupę ściska,że polskie kobiety uciekły z tej beznadziejnej Polski,znalażły sobie prace za granicą,radzą sobie tam świetnie,SAME,bez nich a oni musza gnić w Polsce,ich męska duma jest urażona:-oDlatego obgdadujac Polski lecza w ten sposób swojego kompleksy,sa zbyt zfrustrowani aby wziąźć się za siebie,osiągnąć coś(nawet nie wyjeżdżając za granicę)Dlatego robią w Polek dziwki😡 Sama coraz częściej mam ochotę stad wyjechac i gowno mnie obchodzi co polscy faceci o mnie powiedzą:-P

Gość
Ja mam męża Hindusa od 5 lat i generalnie mam w dupie to co myślą o mnie inni.Pozdrawiam:)

Lodzianka-------> i jacy w ogole sa Hindusi, tak na codzien ? bo ja wlasciwie nie znam zadnego, a do Indii sie wybieram za niedlugo...chcialsabym cos wiedziec z pierwszej reki :)

znakomita wiekszosc polek ktore spotkalem w londynie to porzadne dziewczyny wiec o czym mowa,

Gość jaan
do: 24 latka z Polski: brawwwwwwooooo! wyjełaś mi to z ust! do: Łodzianka: opowiedz coś nam o swoim mężu :))))

Gość
Są szczerzy przynajmniej mój mąż,ale znam ich całe rzesze.Lecisz do kogoś znajomego?czy zwiedzać?

Gość
Co konkretnie chcecie wiedzieć?

Gość alutka999
łodzianka, napisz jak sobie zyjecie, jak sie dogadujecie, jakie ma cechy osobowosci, jak ludzie was odbieraja, macie dzieci? pisz pisz :)))))))))))

Gość KiszonaMarycha
pozdro dla londynu ;) od birmingham a co do hindusow i polek to sa dwie strony medalu : sa hindusi porzadni jak i rowniez podrywacze , albo ci ktorym brak szacunku do kobiet i tak samo z polkami sa porzadne , sa puszczalskie sa wredne i pogodne ...taki oto mix jak wszedzie zreszta ;)

Gość hhh77777777777

Gość nie tylko polacy
ich nie lubia jestem w stanach i amerykanie sie tez tak o nich wyrazaja pandzabi :P :D

Gość sasriakal
?? Zaproponuj to imie matkom poszukujacym nazwy dla nienarodzonego dziecka! beda zachwycone!! ;) A tak na serio - nic nie mam do żadnej nacji tylko do szwabów czuje niechęć dosyć głeboką!

Gość alutka999
KiszonaMarycha masz racje! zgadzam sie z Toba. Moj Hindus był Sikhem. Dla jasności to ani hinduista ani muzułmanin. Sikhowie Wierzą w Boga jednynego ktorego nie okreslaja zadnym imieniem. Stad szacunek i modlity moga kierowac do kazdego lecz droga zycia, etyke stanowi ksiega ze slowami i psalmami pieśniami spisanymi przez 10 nastepujacych po sobie GURU przez ktorych przemawiał Bóg i nader poboznych w tym czasie ludzi,

Gość rftgthyjk
a swoja droga jestem zajeta;) ale na hindusow milo popatrzec...przystojni to oni sa...tylko czasami ten turban ich szpeci ale nie wszyscy go maja!!!!

Gość tbynu
kochajaca hindusa jest wszech obecna ona opanowala cale forum........................................................................................zarzadzam ewakuacje!!!!!!!!!!!!!!!natychmiast ps;i tak kazdy wie ze jestes puszczalska nawet pod meskim nicjiem :)

Gość paryżanka z paryżewa
Hindusi to BIAŁA rasa!!!!!!

Gość malinowa jagoda
tbnu, Ty masz filmy ze juz we wszystkim kobietach zaznajomionych z jakimś Hindusem bardziej czy mnie widzisz jedna osobe

Gość im blizej do ślubu to papapa
jak to dobrze ze ja jestem normalna i żaden hindus szwab nie jest w stanie mnie zbałamucić. jestem polka i stawiam na polaka.

do sasriakal----nienawisc do Niemcow, to tez przewaznie nieuzasadnione uprzedzenie....Zyje tu od kilkunastu lat i z nam wielu wartosciowych i wspanialych Niemcow...Za to nieraz zawiodlam sie na mieszkajacych tu Polakach, ktorzy sa strasznie zawistni i nieszczerzy...

boze ile mozn a wysluchiwac ciapaty brudas itd...raz poszlam na zakupy ze swoja \'ciapata malpka\'(tak tak zdrawdzilam rase:P ) i uslyszalam po polsku przechodzac obok polskiego \'robola\' niedomytego \'o kur***jaka ladna dziewczyna sliczna nie? ale sie zeszmacila bo z ciapatym\' hehe odwrocilam sie slicznie usmiechnalam i powiedzialam \'zycie prosze panow zycie\' dalej; O kur*** nie wiedzielismy ze jestes polka! a ja \'czasem jak slucham takich jak panowie to az zaluje ze jestem Polka\' generalnie to pracuje z hindusami sa to ludzie niezwykle inteligentni i zywiolowi szczerzy az do bolu niekiedy. moj chlopak jak i ludzie z ktorymi pracuje to katolicy, znam i takich co sa innych wyznan ale podsumowujac HINDUS TEZ CZLOWIEK

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ja mam faceta obcokrajowca i nie obchodzi mnie co inni mysla czy mowia, czasem sie przykro robi, jak wypisuja jakies glupie teksty, bo jak czlowiek moze tak o drugim czlowieu napisac/powiedziec, nawet pomyslec... polacy czasem traktuja innych jakby nie byli ludzmi, tylko jakimis dziwnymi stworami. Przeciez o naszym narodzie tez sie zle mowi w innych krajach, przeciez niemcy mieli kartki w sklepach z napisem "polacy nie kradnijcie" :) Kocham mojego mezczyzne i zaden glupi teks nie jest w stanie tego zmienic. Wiem, ze troche zamieszalam, ale chyba mozna wywnioskowac o co mi chodzilo ;)

xxxxxx GOOD GIRL :) lodzianko powiedz mi jak to jest u was w domu z gotowaniem?JA uwielbiam kuchnie indyjska ale moj chlopina za pierogami i ogorkowa nie przepada co najwyzej powie \'kolacja-kabanos-prosse\' co oznacza zapiekanke z ziemniakow z polska kielbasa. I powiedz mi czy twoj maz mowi po polsku?moj umie juz alfabet liczby do 10 i podstawowe zwroty. Ja staralam sie nauczyc jego jezyka ale na razie to po tamilsku znam tylko 8 liter: ka kaa, ku. kuu, ke, kee, ki, kii :P

Gość Pan Norunki
Najbardziej znanym w Polsce Hindusem jest wybitny historyk pochodzący z kasty Braminów z Kaszmiru Pan Profesor Peter Raina. Jest on specjalistą od Kościoła katolickiego w PRL i historykiem-dokumentalistą od XX wieku. Gdyby każdy Polak miał taką wiedzę o Kościele katolickim, jak ten Hindus, Polska by wyglądała zupełnie inaczej.

Gość gość
ja mam męża hindusa od 8 lat, oboje jesteśmy programistami. jest mi z nim cudownie, jest bardzo lojalny i kochający