Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusi_a

Miłość na odległóść.....

Polecane posty

Gość 470km..
dziekuje za zyczenia

Gość takBardzoKocham
;) Nio więc ja Mojego B. poznałam wiem że to śmieszne ale przez łącze internerowe :D myślałam sobie aaaa fajny chłopak,moze być moim kolegą :) ale pozniej...spotkania:) i wogole....czulismy co więcej. i tak samo wyszło:) Ciagle zadaje mi jedno pytanie "Kochanie ,wytrzymasz"? Boi sie ze nie dam rady i Go zostawie,ale to niemozliwe:) Kocham Go.....i ta odleglosc nas do siebie zbliża:)

życie zaczyna się po 20stce:P żartuję. miło wspominam 18stkowe czasy:) dużo czasu nie minęło, ale zmieniłam się trochę przez dwa lata poza domem:) strzeli mi do łba czasem coś durnego- a jakże. może nawet nie tak rzadko. ale trzeba się pilnować, bo rodzice daleko i na ogól samemu już pije się naważone piwo. ale w sumie podoba mi się to- nauczyłam się załatwaiać wszelkie urzędowe formalności, gotować. ode mnie zalezy, czy nie wyleją mnie ze studiów, czy nie odłączą mi prądu, bo zapomniałąm zapłacić, czy będę mieć czyste skarpetki w szufladzie...cały przekrój takiej odpowiedzialności za siebie;) no, to się nawyądrzałam, że hej:) na starośc tak się robi podobno;)

heh, my też tak jakby przez internet- tylko to trochę bardziej skomplikowana historia:)

Gość takBardzoKocham
250 km ja tez mieszkam sama juz od 6 m-cy w innym miescie niz rodzice i najblizsi. I tez daje sobie rade:) jestem najbardziej wdzięczna Mojej mamie ,że uczyła mnie wszystkiego:) Jakze bardzo to przydaje sie w samodzielnym zyciu:)

Gość 470km..
takBardzoKocham...jesli czytalas wszytkie wpisy to wiesz ze ja tak samo chyba jak ty poznalam swoja milosc-na czacie

Gość takBardzoKocham
Nio a najlepsze jest to ,że zawsze myślałam sobie i wmawiałam "Nigdy nie spotkam sie z jakimś kolesiem z internetu"!! i wogole takie mialam myslenie negatywne co do ludzi z neta. dziwne dziwne.Ale widac tak mialo byc,przelamalam sie i spotkalam :D i jest dobrze:)

ja też coś zawsze w domu robiłam-niby specjalnie nie uczono mnie, ale podpatrywałam, trochę metodą prób i błędów, więc teraz nie jest źle:) ale i tak mój K lepiej ode mnie gotuje- nie wiem, jak On to robi:)

Gość 470km..
najlepszymi kucharzami sa mezczyzni:)

Gość takBardzoKocham
470km no prosze:D to bardzo fajnie:D pierwsze spotkanie virtualne:D ja z Moim Kochaniem poznalismy sie na pewnym serwisie;) mial postawione na swojej stronce 3 pytanka ,bardzo fajne:D i ja na nie odpowiedzialam tak dla smiechu:d spodobalo mu sie bardzo;) i powiedzial ze wtedy juz mnie pokochal hehe:) smiesznie smiesznie:D

Gość takBardzoKocham
hehe no a Mój B. to najchetniej caly czas jadlby cos na miescie,zawsze ciągna mnie po jakichs restauracjach ,gdy przyjezdza.Jest wspanialy hehehe,choc zawsze wole cos fajnego upichcić ,pochwalic sie talentem no i zonk !

Gość takBardzoKocham
ciąga ;) hehe:)

Gość takBardzoKocham
aaaaa najlepsze są te jego pytania "Kto Cie Kocha?? No kto?? " :D hehe. Ci fceci co by bez nich było;)

Gość 470km..
a kiedy sie pierwszy raz spotkaliście?

rozbawiło mnie to pytanie:) :) :) cudne:) Kto Cie kocha? no kto?

Gość takBardzoKocham
ok kobietki na mnie już czas. Lece na urodzinki maluszka;) Napewno pozniej tu zajrze;);) bardzo bylo mi miło was poznac i pogawędzić z wami;) jestescie szalenie sympatyczne;) pozdrawiam Was Serdecznie ;);) papapapaa:):)

Gość takBardzoKocham
hehehe nio to pytanko jest cudowne :D:D Kcham jak mi je zadaje :D:D:D a poznalismy sie jakiś roczek temu:) razem jesteśmy ze sobą 8 m-cy:) buzki :*:*

Gość 470km..
wiec co jakis temacik podejmujemy?jakas propozycja?

ja też niestety muszę uciekać. ale zajrzę wkrótce:) pozdrawiam

Oj Kobitki!piszecie jak szalone :P Jak fajnie,że dochodzą nowe osóbki ;) Ja swojego mężczyznę poznałam bliżej przez gg .Może nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to,że chodziliśmy do jednej klasy w LO :D i co najlepsze w szkole ze sobą nie rozmawialiśmy oprócz słowa \"cześć\".Życie płata figle :) A co do gotowania.Coż tam umiem,ale nie przepadam za gotowaniem...natomiast Mój Misiu tworzy cuda kulinarne :)

czesc...troche dawno mnie tu nie było...za dwa miesiace wyjazd wiec troszke muszę przysiąść nas magisterką (:O) swoją drogą idzie mi to pisanie jak krew z nosa...ostatnio zarezerwowałam bilet i teraz tylko czekam na wiadomość z ambasady kiedy mam sie stawić na \"rozmowe z konsulem\"...tak szczerze powiedziawszy juz sie nie moge doczekac...no i nie przypuszczałam, że wyrtwam tyle czasu na odległość...

Gość 470km..
no temat sie rozwinał i to łądnie:) zapraszamy nowe osoby:)

Gość 470km..
no laski ja zwijam żagle...wejde poźniej i zobacze co sied dzieje

Fisiowna trzymam kciuki,żeby rozmowa z konsulem wypadła pozytywnie :) a do mgr musisz się zmusić! ;) a do USA chcesz jechać na stałe? A pogoda jest śliczna!przydalby się jakiś spacerek,ale niestety nauka goni ;)

Obserwatorko nie wiem czy na stałe...tak na dobra sprawę dopiero jak będziemy mieć okazję być ze soba na codzień zobaczymy czy jesteśmy dla siebie czy nie...jesli bedzie ok to pomyslimy a jesli nie to poprostu wrócę... rozmowa z konsulem powinna isc dobrze bo jadę na program studencki work and travel...rok temu jak bylam w ambasadzie to mialam \"przyjemność\" z konsulem przez jakies 5-10 minut...mam nadzieje, że w tym roku bedzie podobnie...zaczynam sie niecierpliwić bo wylot mam 1 czerwca...w zasadzie jeszcze kupa czasu ale jakos tak mi spieszno:):)

czesc wam!!! zyje w zwiazku na odleglosc juz od pol roku przeszlo........................