Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegoo

CZY WIERZYĆ TESTOM NA DEPRESJĘ?

Polecane posty

Gość dlaczegoo

Robiłam sobie taki ostatnio na jakiejś stronie internetowej i wyszło mi, ze musze skorzystać z porady specjalisty. Czy wierzyć temu testowi, czy dać sobie spokój? Szczerze to nie chce mi ię iśc do zadnego lekarza.

Gość dlaczegoo
halooooooooooooooooooooooo. Nikt nie robił takich testów?

nie znamy cię, nie napisałaś ani słowa o objawach, nie wiemy, jak wyglądał test, dlaczego po niego sięgnęłaś - więc jak mamy ci cokolwiek doradzać?

Gość dlaczegoo
pytam tylko, czy takie internetowe testy są wiarygodne, czy to olać wynik i dac sobie spokój

Gość bjgufydfydd
samo to że zrobiłas taki test, że po niego siegnełas jest jakims sygnałem że coś jest nie tak, ale to tylko sygnał. ja to bym pewnie nawet zbyt chetnie nie wierzyłan na poczatku psychiatrze, a co dopiero testowi który jest tylko zlepkiem różnych wypowiedzi... Jesli czujesz sie zle i czujesz ze sama potrzebujesz pomocy to idz do lekrza chocby po to aby potwierdzic lub nie te rzekoma depresje. wizyta nie boli, a jeśli masz depresje to bez lekarza sie nie obejdzie

Gość ja nie musze robic testu
i tak wiem ze mam depresje ;d

Gość ja nie musze robic testu
wlasnie zrobilam test ... i wyszlo ze moj stan "nie wyglada groznie" :D Do d* sa te testy :D :D :D

Gość nie wierzyc
Uwazam,ze takie internetowe testy nie sa wiarygodne.U por.psychologicznej tez robia testy ,wprawdzie innego typu,ale mozna im wierzyc.

Gość nie spotkalam
sie z testem gdzie jest opcja - zdrowa psychiczna. Dlatego mam watpliwosci czy wierzyc, bo wychodzi na to ze zawsze cos sie znajdzie:o

Gość grouwl
dajcie link do testu :-)