Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciocia bliźniąt

Podwójna radość D

Polecane posty

Gość ciocia bliźniąt

Wczoraj urodziły się pierwsze w mojej rodzince bliźniaki :D :D Są cudowne :D Widziałam fotki. :D Też takie chcę :D

Miejmy nadzieję, że Twoja radość nie skończy się na podziwianiu zdjęć i zauważysz kiedy mamusia dostanie świra..wtedy możesz się przydać;)

Ja nie mówię, że nie ma się z czego cieszyć. Ale dla ludzi z boku słodkie są takie widoki gromadki maluchów..mało kiedy jednak któryś oferuje swoją pomoc zajechanej mamie;) Ja na szczęście takich problemów nie miałam, ale widzę tu mnóstwo topików zajechanych mam przy jednym dziecku a co dopiero gdy dwoje na raz trzeba karmić. Jasne, że wszystko można zorganizować, ale nie każdy potrafi;)

Ja też jestem ciocią bliźniaków - dwóch cudownych chłopczyków. maluchy mają 6 miesięcy, są słodkie. NA początku nie było łatwo bo zawsze ktoś siostrze musiał przy nich pomagać. Jeden spał, drugi chciał jeść a najgorsze było wtedy kiedy obaj chcieli to samo jednocześnie. Najtrudniejsze chwile minęły i to bardzo szybko. Jeśli się chce to ze wszystkim można sobie poradzić. Jednak wsparcie rodziny na początku jest bardzo ważne. Sama teraz jestem w ciąży i też chciałabym miec bliźniaki. Zobaczymy za tydz. na USG, ale raczej wątpię

Gość na szczęście mam jedno
Ja wolałabym mieć dwójkę dzieci z małą różnicą wieku, aniżeli 2 na raz.

Ale akurat o tym, że urodzą się bliźniaki nie nam decydować, a mając dzieci z małą różnicą wieku podejmujemy decyzję świadomie. Świat byłby idealny gdyby bliźniaki trafiały się tylko dobrze zorganizowanym rodzinom:D