Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 6steczki

Mamy mające po 5 + więcej dzieci, planujące kolejne

Polecane posty

Gość Mama 6steczki

Są tu takie :-) Ja w 11 lat urodziłam 5 dzieci. Teraz mam 32 i planujemy 6 dziecko. Marzy nam się druga córeczka :-)

Gość najwazniejsza sprawa
w wieku 11 lat? :O

Gość Mama 6steczki
Need glasses?

Gość najwazniejsza sprawa
My eyes are fine, but your brain .... :O Diseaster

Gość nooo0000
pisze przecież że w przeciągu 11 lat urodzila swoje dzieci. czytaj całościowo a nie ogarniaj tekst powłuczystym spojrzeniem

Gość To gratuluję
:-D Ale czy uważasz, że to powód zeby się chwalić ? Jaka przyszlość jestes w stanie zapewnić swoim dzieciom ?

Gość katastrofaa
Współczuję. Ja marzę o dwójce, dla szóstki potrzebowałabym opiekunki.

Gość Mama 6steczki
Did you mean "DISASTER" ;-) Jestem na forum Ciąża... i uważam, że tu można się cieszyć każdym dzieckiem - owszem, moja 5tka to powód do dumy. Dzieci nie rodzą się w kapuście, trzeba zadbać o to, by przyszły na świat, dbać o siebie, dobrze się odżywiać i odpowiednio je wychowywać - owszem, uważam to za życiowe osiągnięcie. Pieniędzmi i wykształceniem nie musimy się martwić. Chciałam poznać mamy, które podobnie jak ja mają więcej dzieci :-)

Gość Mama 6steczki
mama trójeczki :-) widywałam cię tu i dobrze cię kojarzę Czyżbyśmy były jedyne marzące o wielkiej rodzinie?

Nie sądzę. W sumie to mi moja trójka wystarczała;) To czwarte zjawiło się pomimo zabezpieczeń, więc widać gdzieś w niebie było nam zapisane:P Po tej ciąży jednak zrobię wszystko, żeby więcej nie zajść:) Chyba wystarczy:P Chociaż zaczynamy się śmiać, że skoro 5 osobowe auto będzie za małe i trzeba kupić większe, a te raczej mają 9 miejsc, więc......;) ;)

Gość dziecioroby
mają tyle dzieci, to się nie powinno siedzieć na Kafeterii, chyba że dzieci same sie wychowują i potem będą kraść i zabijać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posyłam ukłony w stronę wielodzietnych rodzin. Gratuluję mamo trójeczki Ukłony dla ciebie mamo 6 Sama pragnę mieć przynajmniej 3 ale czy mi zdrowie i pieniążki pozwolą to nie wiem, choć wiem że będę walczyć

dziecioroby - cóż za elokwentna wypowiedź:P Siedzę przy kompie jak pracuję, należy mi się co jakiś czas przerwy (zwłaszcza, że sama sobie płacę:D) I jak spędzam wolny czas to moja spraw :) Dzieci mają ferie i są na półkoloniach (chłopcy) Dziś u kuzynki dyżur i córka bawi się z jej synkiem u nich, wieczorem wszystkie dzieciaki będą u mnie. O mnie się nie martw:P