Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzęś

Jak znależć piękną dziewicę bo mi się tylko niedziewice trafiają

Polecane posty

Gość magdzioł
No dobra- to teraz sobie wyobraź, że twoja następna dziewczyna ma do Ciebie pretensje o to że już nie jesteś prawiczkiem... I co? Miłe? Zastanówcie się czasem co mówicie, bo większego samolubstwa to ja w życiu nie widziałam!!!

Gość Prawiczek 24
A dlaczego miałaby mieć pretensje?? Jakby miała to bym jej pomachał na dowidzenia skoro preferuje kurwiszony

Gość Prawiczek 24
Przepraszam, źle przeczytałem :P Cofam powyższą wypowiedź.

Gość magdzioł
A dlaczego większość facetów ma pretensje, że ich dziewczyna nie jest już dziewicą??? Czyli niby wy możecie a my nie?

Gość magdzioł
ano chyba że tak...

Gość wez mi tego luja
to jest prosty syndrom pierwszego faceta ale niestety nie drodzy panowie zeby kobiete zatrzymac przy sobie trzeba troche wiecej niz byc jej 1 partnerem z loza

Gość Prawiczek 24
ja sam jestem to chyba moge wymagac zeby ona tez byla :) a jak nie bedzie to trudno, wazne by mnie kochala, chociaz i tak bede sie zastanawiac czy jestem lepszy niz jej poprzedni czy tylko mi tak mowi

Gość pytanko do autora
ciekawe czy autor teksu jest prawiczkiem? hmmmm - jeśli tak to ok, sam się szanuje i chciałby mieć szanujacą się dziewczynę - jesli nie to, to nie ma prawa wymagać dziewictwa od dziewczyny skoro sam jest dziwkarzem. Trzeba najpierw spojrzeć na siebie. Nie ma reguły "mi to wolno, a tobie to już nie".

Gość Uśmiechnięta.Ona
Ja jestem piękną dziewicą ;P Może troche nie skromną, ale zawsze :P

Gość a jaaaaaaaaaa
nie wiem jak to lecii..mnie zostawiaj.ą..bo sie boją mnie rozdziewiczac.. ..jacys dziwniii

Gość e tam juz mnie nudzi
robienie wielkiego halo z dziewictwa, na czym w ogole wartosc dziewictwa polega?

Gość Ona WiE
Heh ciekawe tematy;P Ja osobiście jestem dziewicą, ale z wyboru.. Nie raz miałam okazję. Ze swoim chłopakiem albo jakimś poznanym na imprezie... Ale po co oddać się debilowi, który po wszystkim pochwali się tylko kolegom, że zaliczył kolejną laskę(nie wiem czy takim facetom daje to jakąś satysfakcję ;/ ?) Trzeba znaleźć kogoś kto, jakby to nazwać, po prostu doceni to i jest czegoś wart...

Gość Ona WiE
Poza tym trzeba szukać w odpowiednim klimacie ;P

Gość Ona WiE
Na czym polega.. ? Dla niektórych to dowód tego,że dziewczyna nie robi tego tylko no.. Poza tym niektórzy faceci lubia jak dziewczyna jest dziewicą ( ale nie wszyscy potrafią to docenić i zrozumieć )

po prostu zaden facet nie moze się pogodzić z tym ze inny szmacił jego ukochaną w paszcze czy w tyłem o cipie nie wspomnę

Gość jak ktos jest prawiczkiem
to wymaga dziewictwa

Żadna dziewica nie chciałaby takiego chłopaka, któy pisze o "paszczy" i "cipie".

Gość ale pierdolenie smętne
a laska ma się pogodzić że usta które całuje wylizały już z 5 czy 10 piczek, a członek który obciągał wyladował w niesprecyzowanej liczbie pochew oraz być może anusów?

ja sie waliłem ale minety nigdy nie robiłem i nie znósłbym jak by moja robiła kiedykolwiek innemu loda

No ale do cipy wsadzałeś innym - nie? Skoro Twoja panna się może z tym pogodzić to czemu Ty byś nie mógł? Przecież to to samo tylko w drugą stronę

nie nie to samo :/ nie rozumiecie że niektórzy faceci nie są w stanie znieść tej świanomośći ze inny pakował jej do ust czy do cipki ? moja prawie straciła dziwictwo ze swoim byłym ale do nieczego nie doszło chociaż byli ze sobą dosyć długo , za to ja juz nie byłem prawiczkiem , z reszta duma by mi nie pozwalała łączyc sie z panna kótra chapał innemu

Gość to oblesne jak kobieta
wczesniej komus loda robila :O

przypomina mi się tekst: "nie przystąpiłem do bierzmowania, bo tylko pedał pozwala żeby inny facet kładł mu rękę na ramieniu, a ja jestem zbyt dumny żeby uchodzić za pedała"

taka prawda , ja bym nie umiał spojrzec w twarz facetowi który by wiedział ze chodze z jego byłą z która robił co chce , pakował jej do ust czy w tyłek

karolek100 - wniosek z tego taki że masz małe jaja jako facet :classic_cool:🖐️

Co zrobisz? :D:D:D Żadna z lasek z którymi się spotykałem nie poleciałaby na zakompleksionego czereśniaka jak Ty. Także możesz pomarzyć chłopcze, a potem wytrzeć rękę w majty. A co do Twojej panny - to myślę że chętnie bym poznał i pokazał jak wygląda seks z prawdziwym mężczyzną ;)

Gość prawiczkiiii
nie miejcie zalu do dziewczyn ze stracily cnote z innym, trzeba bylo je znalesc wczensiej, kto pierwszy ten lepszy. Zreszta moze nie ich wina ze np je zostawil chodz bardzo mocno go kochaly i sie staraly. Lepiej stracic cnote przed slubem bo potem jak by po slubie sie okazalo ze sex jest do bani to rozwiedziona kobieta tez zla. Nikomu juz dzisiaj nie dogodzi. kurwa coraz wiecej wymagan ludzie maja. Przeniescie sie do czasow kiedy dziewictwo bylo modne i se tam siedzcie i rozdziewiczajcie :D

Gość prawiczkiiii
chodz to ostatnie co napisalam nie ma dla mnie zadnego sensu bo trudno tu cokolwiek napisac bo kazda odpowiedz zla bo nie jest taka jaka chcecie uslyszec. ale dla was moj post moze bedzie mial sens, moze was pocieszy. :D