Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy posiadacz karocy

Mam wózek Ładny?

Polecane posty

Gość magda083
Fajny

Gość nie podoba mi sie

Gość taniocha

to fajnie:)

Gość smutna dzisiaj
Ładny , ale CENAAAAAA brrr....:O

cena straszna, ale zrzucilismy sie na niego. Kazdy cos dal:) ( czyt. tesciowie, rodzice i my)

Gość smutna dzisiaj
No to fajnie, my będziemy musieli sami kupić wuzek, więc taka cena nie wchodzi w grę, a nawet jej połowa:(

moze popatrz na allegro na wózki, uzywane tez sa fajne i cena jest ok??

Gość Alexxxa
mnie sie podoba, ale nie ten czerwony (opisany jako red, bo dla mnie to raczej buraczkowy) A ty jaki masz kolor?

ja mam granatowy, ladniej wyglada w rzeczywistosci

wszystko pięknie ładnie, ale gondola nie za wielka, a spracerówkę i tak kupisz lżejszą parasolkę jak tylko zacznie boleć cię kręgosłup i do bagażnika nie będziesz mieścić ogólnie wózek ładny i dobry jakościowo, ale nie wyrzuciłabym tylu pieniędzy

Gość felkaaaa
wozek ladny,ale jak dla mnie osobiscie to kolka ma za duze a stelaz jakis taki "cienki" na moje oko niestabilny:):( kolorek super!!!! ale to juz wy musicie wiedziec,moja szwagierka tez dala troche za wozek,duzy,kombi,i co z tego ciezki dla niej a mieszka na 2 pietrze i musiala kupic chociaz gleboki na poczatek bo nie ma jeszcze tyle sily by dzwigac ten duzy wozek,a meza nie zawsze ma pod reka jak chce na spacer wyjsc:)

Wcale nie zazdrosne. Poprosiła o opinię to ją wyraziłam. Nie ma w niej nawet odrobinę zazdrości :), sama kupuję swojemu dziecku wszystko co najlepsze choć czasami nie warto bo na krótko starcza. Ja też kupiłam drogi wózek pod wpływem emocji bo to moje pierwsze dziecko, ale przy drugim już się zastanowię :) Dziś jednak szukam spacerówki której waga nie przekraczała by 8 kg bo plecy mi wysiadają i to nie jest mój wymysł, warto poczytać sobie opinie mam o różnego rodzaju wózkach a same się przekonacie że ledwo dziecko zaczyna siedzieć wszyscy kupują lekkie wózeczki.

Stokrotko, nie zawsze. Ja z dużego korzystałam bardzo długo, bo często jeździliśmy \"w teren\", gdzie parasolki nie da się używać. Wózka nigdzie nie nosiłam za wyjątkiem dwóch schodów do klatki schodowej, do bagażnika się spokojnie mieścił i jeszcze było bardzo dużo miejsca.

Obrzydliwy! Nic mi sie nie podobają te wózki 3kołowe! :/ To wyglada jak jakis niepełnosprawny pojazd....fuuuuuj!

Gość mam misia
mam misia- ladny a ty takiego nie mas jak w przedszkolu........................

Gość jaaaaaaaaaaaby
jak taczka te trzykołowce wygladaja fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

wozek bardzo fajny ale............... faktycznie jak w przedszkolu

Pierwsze slysze ze taczka ma 3 kola :O ...a i jeszcze kogos opinia ze wyglada jak wozek inwalidzki ...z tego co wiem to wozki inwalidzkie maja 4 kola (sprzodu 2 male i tylnie 2 duze) Kazdy ma inny gust i to tyle.

No niby masz racje z ta ilościa kół, ale to naprawde mi sie tak kojarzy i nie tylko mi.... hehe a o taczce jeszcze nie słyszałam....dobre! :D Mimo wszystko szpetne te wózki!!!!!!! Najlepsiejszy jest Mikrus alu sprint ! :P

Gość dama szpinakowa
:)) a mnie się podoba szczegolnie bezowy i granat :))< sama miałam Drivera 4XL> gondola musi byc wygodna , myslcie tu o dziecku a nie o swojej wygodzie. Niektóre wozki są tak wąskie , iż nadają sie do wożenia lalek a nie noworodka .

Gość dama szpinakowa
mankamentem jest cena :(( doś wysoka niestety . Wózek z linku powyżej odpada :(( fatalne kółka nie nadaja sie na nasze krzywe chodniki :(( gondola jest wąska.

Moze i ten ładniejszy, ale cena jest nieładna :D Chociaz i tak wiem, ze moi rodzice i teście kupią tzn dadza kase na wózio i łóżeczko! :) Ładne są tez te z Emmaljunga :)

Gość Wózkowa
Widziałam ten wózek "na żywo". Jest fajny, ale nigdy bym tyle niezapąlciła za kilka rurek i troche materiału. Porównałam go w sklepie z duuużo tanszą opcją firmy Volant - komfort ten sam, wygląd przy Volancie jak dla mnie fajniejszy i lepiej się prowadzi, a cena na pewno atrakcyjniejsza. Pozdrawiam! http://allegro.pl/item165707360_wozek_implast_volant_3_volant_4_wysylka_gratis.html

Gość atina35
Wózek fajnyten "TWÓJ", a ja kupiłam oliwkowy wózek marki nie pamiętan ale dałam ok. 460 zł Ma gondole wyciąganą - dużą, jak dzidzuś troche podrósł to gondole się wyjmuje i wozi dalej jako głęboki lub jako spacerówkę -oparcie się stawia w 3 pozycjach. Ma podnóżek osłonkę przeciwdeszczową oraz moskitierę i inne dodatki okrywające oraz torbę. 4 kołowiec duże koła do wożenia w terene taki troche tradycyjny. Nosiłam go na 3 piętro codziennie na początku póżniej zostwaiałam na klatce schodowek a teraz stoi na samym dole. Musisz się zastanowic do czego go będziesz używała i musi być wygodny dla dzidziusia I pamiętaj dzieci bardzo szybko z tych wózków wyzastają. Oliwia teraz ma 16 miesięcy a we wózku nie chcie siedziec już od 3 miesięcy. Idzie wiosna i maży mi sie taka zwykła lekka parasolka, która szybko miesci sie w aucie.. Ten mój też łatwo sie składa ale zajmuje dużo miejsca w bagażniku. czasem nie wart wydawać tyke kasy. ale to już twoja decyzja. pozdrawiam