Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facelina

Czy kupujecie dzieciom zabawki bez okazji ?

Polecane posty

Gość Facelina

Bo czasami dzieciak o czyms marzy a do swiąt czy urodzin jeszcze kawał czasu. Mam tu namysli drozsze rzeczy bo wiadomo ze zamochodzik za 3 zł to u nas czesto sie zdarza. ;-)

tak, kupuję :) oczywiście nie każda zachciankę ale mój syn jest jeszcze trochę za mały na drogie zachcianki.

Gość Brzuchatka
Ja też.Wczoraj np dwa samoloty drewniane takie do sklejania i malowania.Zbiera je a chciałam zrobić mu przyjemność.,

Gość a ja to robie tak ze
kupuje i maz czasami jest zły.ale ja nie umiem odmowic jak wiem ze synek o czyms marzy.

Ja staram się nie kupować, ale nie zawsze to się udaje. Wiadomo, ze są pewne zabawki \"sezonowe\" i trudno żebym czekala do urodzin w listopadzie z zakupem piłki. Kupuje całą masę samochodzików i płyt z bajkami i co kwartał uzbierałby się z tego całkiem spory prezent. No i książki - książki kupuję bez okazji, bo inaczej mój syn chciałby, aby w kółko czytać mu to samo. ;)

tak kupuje. nie chce zeby zabawki byly tylko na swieta albo tylko w nagrode. nie kupuje codziennie:) czasem jest to samochodzik- miniaturka za 5zl-15 zl a czasem lego za 20-150 zl:)

Gość mała ale smiała
ja tez ulegam :-)

Kupuje i to nie tylko dziecko. Jak tylko mam fundusze i mogę komus sprawić radość jakimś upominkiem, to nie waham sie ani sekundę. Kupuję książki dla dziecka kiedy tylko wpadnie mi w ręce coś godnego uwagi. Co zaś do bardzo drogich prezentów.... mam jeszcze za małe dziecko, żeby sobie upatrzyło w sklepie pałac dla lalki za 500zł ot tak, ale... kiedyś wypatrzyłam niesamowitego konia na biegunach. Kosztował 2 stówy, ale był... niezwykły. Ale że nie było okazji... uznałam, że to za drogi prezent, żeby kupić go ot tak. Do dziś tego żałuję, bo szukam tego konia od 1,5 roku i po prostu nie ma! Być może była to jednorazowa partia sprowadzona zza granicy, trudno powiedzieć. Ale żałuję bardzo, zę nie uległam wówczas ( sobie, nie dziecku :) )