Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysza na karaibach

Polećcie mi jakąs naprawdę SUPER maske regenerującą do włosów!!

Polecane posty

Gość mysza na karaibach

Ogromnie Was proszę . Pozdrawiam

placenta zaw lozyska zwierzece, do kupienia w sklepie fryzjerskim, wlasnie fryzjerka mi ja polecila-jest swietna a przy tym bardzo tania 20zl za 1 litr, jets tez kokosowa ale poodbno juz tak dobrze nie regeneruje

Gość mysza na karaibach
Dzięki. A może jeszcze inne macie propozycje?

Gość popieram PLACENTA
jest świetna, a próbowałam już Loreala, Gliss Kura i innych sklepowych masek, jakieś maski od fryzjerki ale też nie zadziałały oprócz wyczyszczenia portfela Placentę kupiłam na allegro za 13zł i jestem zachwycona

Gość upp

Gość dla mnie placenta jak i
inne kosmetyki Kallos to tanie badziewie. tak samo nie sprawdzają sie rekomendowane niegdyś na forum kosmetyki Dory. Ja używam tylko serii Loreala Absolut Repair albo takiej nowej maski Schwarzkopf Bonacure, nawilżającej. jest rewelacyjna po prostu. Włosy są zdrowe, lśniace, miękkie, ale nie przyklapnięte, jak prosto od fryzjera, a po dłuższym stosowaniu są naprawdę zdrowe i w ogóle się nie niszczą, nie rozdwajają.

Gość polecam WAXX
do kupienia w aptece za ok. 20 zł- naprawde dobry

Gość ja uważam że Dove są wspaniał

Tylko i wyłącznie Goldwell Kerasilk Ultra Rich Care Treatment. Jest świetna, cena około 30 złotych.

Gość wszystkie z supermarketów
to tani szajs, od razu sobie daruj.

Ja miałam potwornie zniszczone włosy po farbowaniach.I kupiłam szampom Radical z Farmony.Co prawda włosy się po nim ciezko rozczesują ale są piękne po około miesiącu.Kosztuje 10 zl.

Gość dove..........

Gość po masce dove
włosy sa takie matowe, beznadziejne, obklejone czymś i jak się ją tylko zmyje, to zaraz sa takie same:o Radical niszczy włsy, bardzo je odtłuszcza, plącze. Moje nigdy się nie rozdwajały a po szamponie radical i tej ich mgioełce tak się wysuszyły, ze wyglądały jak siano:o Polecam tylko profesjonalne maski, np. Joico albo Loreala.

Piszmy może jakie mamy włosy rozjaśniane, farbowane, kręcone?? Ja mam rozjaśniane i odżywka fructis citrus fusions (dobrze pisze?) ładnie je doprowadziła do stanu :) Myślę na Wax dla włosów blond.

Gość zosia_samoooosia
wlosy do pasa - troche przesuszone- chce kupic cos co je dobrze nawilży- myslalam o plynie w sprayu schwarzkopfa podobno super nawilza kosztuje 40zł ale cos nie moge sie przekonac... kupilabym cos z kerastyne (nie wiem czy dobrze napisalam) podobno sa swietne ale 100zł nie wydam :( poleccie cos dobrego plisss

Joanna Nutri System - bardzo dobra maska w przystępnej cenie, idealna dla suchych i zniszczonych włosów. Koszt - około 6zł.

Gość mucca
dla mnie Kallos Latte jest po prostu rewelacyjna!!!

Gość fructis ale uczula

Gość przepraszam ale...
"placenta zaw lozyska zwierzece (...) " CO ta Placenta zawiera?????? ;o;o;o

Gość a ja ...
mogę polecić serie Bonacure Schwarzkopf. Mam odżywkę z serii regenaracyjnej do spłukiwania. Po dwóch zastosowaniach już widać poprawę kondycji włosów. 44 zł za 200 ml.

Gość maska do wlosow..
Stan wlosow poprawil mi sie od maski do wlosow przed i po myciu ktora pochodzi z The Body Shopu.. Kocham te kosmetyki i mam ich duzo,ale dopiero ostatnio zaczelam kupowac kosmetyki do wlosow i jestem nimi zachwycona... Maska PRZED jest z orzeba brazylijskiego, a maska PO z maku.. Maske PRZED nalezy trzymac na wlosach przez jakies 20,25 min, a maske PO juz po umyciu przez jakies 5,10 min.. Swietna sprawa !!! Wlosy sie zrobily takie tresciwe !!!

Gość a jaka jest cena i pojemność
?

Gość maska do wlosow...
Pojemnosc jednej to 200 ml - ale jest gesta i najpierw rozsmarowuje ja na dloni i pozniej wcieram w wilgotne wlosy, tak kilka razy.. Uzywalam jej dlugo a odzywka bardzo powoli ubywala.. Polecam bo dodatkowo pieknie pachnie.. Cena nie jest moze niska : 65zl ( kupije na allegro) ale polaca sie miec obie i stosowac jednoczesnie.. ( ta z maku rowniez tyle kosztuje i ma taka sama pojemnosc i konsystencje).. Jednym slowem warto sprobowyc tych odzywek, bo mysle ze jesli moim zniszczonym "strucelkom" tak pomogla to kazdy bedzie bardzo zadowolony.. Poczytaj sama : http://www.allegro.pl/item166630541_the_body_shop_brazil_nut_niezawodna_odzywka_.html http://www.allegro.pl/item166650229_the_body_shop_poppy_seed_oil.html

Poraz kolejny polecam moją ukochana Placentę :) Do tych których brzydzi jej skład - po pierwsze do placenty nikt nie wrzucil łozyska ani w całości ani w kawałkach więc czym sie tak podniecacie? To jest tylko WYCIĄG . No ale pewnie jak jecie galaretke z żelatyną ( która jest robiona z kości i chrząstek) albo jak jecie kaszanke (z krwią - ale co tam) to pewnie się tego nie brzydzicie?

Gość upp

ta placenta nie jest ogolnie dostepna? Tylko u fryzjera lub na necie? co ona zawiera oprocz tych lozysk, ma jakis alkohol czy cos?

Gość kotek12345
ja stosuję serię Chantala Sessio i jak za tak niską cenę jestem mega zadowolona :)

Gość Pati7779
Ja bardzo polecam maski regenerujące firmy Biovax. Świetna opcja, ponieważ jest podział na włosy blond i ciemne. Zastosowałam raz i moje włosy stały się lśniące i gładkie, a o to najbardziej mi chodziło. Naprawdę super :)