Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka05

usypianie niemowląt

Polecane posty

Jestem bardzo szczesliwą mama, bo moje dziecko zasypia samo w łóżeczku dosłownie w 5 minut a od kilku dni nawet go nie noszę na rekach,teraz ma 2,5 miesiąca i zastanawiam się czy tak juz zostanie czy to się może zmienic i czy powinnam się przygotować. Mały dostaje butelkę, potem kąpiel, godz.20.30 i mały śpi do 3 a czasami dłużej.Czy dzieci dopiero później zaczynają mieć problemy z zasypianiem?

Kurcze ale masz super zazdroszcze moja coreczka ma 4 miesiace i w dzien wcale nie spi i w nocy róznie raz lepeij raz gorzej i od urodzenia jest taka W dzien spi tylko na chwile przy cycu. Mysle ze juz tak zostanie tylko nie mozesz przyzwyczajac do lulania. Moja malutka zasypia bez lulania ale przy mnie inaczej nie ma szans.

U mnie było to samo zasypiał w łóżeczku sam do 4 miesiąca, teraz to tylko mogę pomarzyć żeby sam zasnął, wiecznie tylko śpiewam i śpiewam a najlepiej działa na małego Hymn Polski :), myślę że u ciebie również się to zmieni, zwłaszcza jak zaczną się ząbki, wtedy i w nocy są problemy, ale wszystko się da przeżyć