Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnjkijnbhgtyrfdcfr

Mamusie rocznik 86-85, co tam u Was?

Polecane posty

Gość mnjkijnbhgtyrfdcfr

Co u Was słychac? Jak dzieciaczki? Zapraszam do rozowy:)

siema. Ja 85 rocznik. Synek- skonczone cztery miesiace. Twoje dziecko ile ma?

Witam, ja też jestem rocznik 85 a moja córcia skończy 4 miesiące 3 maca:)

moj maly ma teraz problem. Nauczyl sie przekrecac z brzuszka na plecki (z pleckow na brzuszek mu jeszcze nie wychodzi dobrze) i nie potrafi zasnac, bo sie obraca, a chce mu sie spac jak cholera. Zawsze zasypia na brzuszku. Co chwile trzeba go obracac.

Gość maminka22
a ja rocznik 85 ale do porodu dwa tygodnie i straszny stresior mnie opanowal.boje sie cholernie....

maminka22 nie martw sie, bedzie dobrze :) trzymam kciuki za Ciebie i dzidziusia. dacie rade

Gość maminka22
wiem ze bedzie dobrze tylko ten strach najgorszy nieznosze bolu a tu jednak nieunikne.jutro jade na usg i ktg zobaczymy jak Natalka urosla.dwa tygodnie wczesniej wazyla 3100..

maminka22 ... też jestem rocznik 85 i też zostało mi ok.2 tyg. do porodu :) (no 12 dni :) ) ... Już jakoś pogodziłam się z bólem i teraz niecierpliwie czekam na moją córeczkę :)

tak prawde mowiac, to ja przez cala ciaze nie myslalam o porodzie- nie balam sie tego. jak minal termin i mialam isc do szpitala w po 41 tyg napatrzylam sie, jak inne rodza- troszke zaczelam sie denerwowac. Stres dopiero sie zaczal, jak mi odeszly wody plodowe- bylam przerazona, ale straszni sie cieszylam, bo to byl juz 43 tydzien ciazy. Najpierw blagalam o cesarke (po 13 godzinach mialam dosc bolu), jak powiedzieli, ze szykujemy na cc, blagalam o porod naturalny. Nie wiedzialam, ze bede taka niezdecydowana :) Dziewczyny trzymam z was kciuki, jak urodzicie to dajcie znac :) Pozdrowienia i powodzenia :)

ja jestem 86 ,moj synek ma 2latka wiec troszke niepasuje do waszych niemowlaczkow :) zajrze wieczorkiem bo idziemy na spacer 🖐️

Gość pati85
jestem mamusia 6-miesiecznej Oli i chetnie sie do was przyjacze

zieloneszkielko znam cie chyba z innego topiku. Chyba wysylalam Ci kolysanki na maila. to Ty?

Cześć jajestem ocznik 86 mam 3- letniego mikołaja i 14 - miesięcznego Marcela Natana , widzę ,że mój Mikołaj jest najstarszy fajnie...

Barbara - też Cię kojarzę, być może z topiku o kołysankach 🌻. Mamusie - co robicie poza zajmowaniem się maluszkiem? Praca? Studia?Ja studiuję pedagogikę, 3 rok. Fajnie jest być młoda mamą, no nie?:)

Gość blakjjsssssssss
ja jestem rocznik 87....nie mam jeszcze dzieci....a dziewczyna z 86 2 dzieci..jedno 3 letnie...czyli 17stka bylas jak wpadlas z pierwszym...jak sobie radzisz? pewnie o studiach nie bylo mowy?

siem! A no fajnie byc młodą mamusią :) Ja pracuje. Na studia planuję iść od tego roku.

Gość maminka22
no witam.wrucilam do was.w czwartek bylam na usg i sie okazalo ze mam za duzo wod plodowych.mala ma 3300.wczoraj odstawilam leki i dzis o 2 w nocy dostalam boli.ale rano minely.od czasu do czasu zlapie mnie skurcz.mam nadzieje ze wytrzymam do poniedzialku bo o 14 jestem umowiona ze swoim lekarzem.bardzo sie boje.mam strasznego dola bo siedze ciagle w domu sama(maz pracuje-nawet dzis jak sie lepiej poczulam to pojechal do pracy).Sesje na roku zaliczylam ale juz na zjazdy nie jezdze bo nie daje rady.zylam wczesniej aktywnie,pracowalam a teraz nadsluchuje kolejnych kopniec Natalki....troche ciezko przestawic sie z aktywnego trybu zycia na lezący....

Gość maminka22
niebawem a ja jak osika sie trzese......ja chce jeszcze chociaz do poniedzialku wytrzymac.boje sie.mimo ze z mezem planujemy porod rodzinny to i tak jestem silnie przestraszona......strach ma wielkie oczy........

cześć dziewczyny! Ja mam 22lata, 3 letniego synka. i drugie w drodze.

Gość maminka22
czesc Marika.wudaje mi sie po tak krotkim opisie ze jednak jestes super szzcesliwa.i dobrze.mi wszyscy zle wruzyli bo jestem mloda itp ze mam jeszcze czas a my z mezem postawilismy na swoim.jestesmy malzenstwem,pracowalam,teraz jestem na zwolnieniu.jestem na 2 roku studiow i narazie mam wszystko do przodu.przeraza mnie tylko sam porod ale mam nadzieje ze dam rade.wkoncu nie ja pierwsza i nie ostatnia:)ale jak mam skurcze to ciezko sobie to tak przetlumaczyc

Gość maminka22
przepraszam na bledy nie patrze na klawiature:)

hej dziewczyny! ja też jestem rocznik 85 i mam 3-mies córeczke Emilke. Może rozwiniemy ten temat? jak sobie radzicie? z czym macie problemy?

siemka Carol! Ten topik, chyba ma marne sznse na przetrwanie. Jakoś mało osób tu chyba zagląda, a szkoda. Fajnie sobie pogadać. mój synek ma na imie Emil :)

faktycznie rzadko tu ktos zaglada a szkoda :( moze wieczorkiem bedzie nas wiecej :) dziewczyny ja juz dostaje swira moze moj synek bedzie mial rodzenstwo :D tylko to czekanie najgorsze no ale w niedziele zrobie test mam nieregularne cykle wiec sama nie wiem kupilismy wozek na allegro coneco parasolka bo nam sie graco zaczal sypac no i duzo miejsca zajmuje po zlozeniu kobiety piszcie !!! pozdrowienia dla wszystkich 🌼

Gość kobiety piszcie