Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest ...

Test ciążowy.

Polecane posty

Gość jak to jest ...

Zrobiłam dziś test ciążowy, trochę za wcześnie bo w 31 dniu cyklu, a moje cykle trwają około 33 dni, ale nie mogłam się doczekać:P Niestety tylko jedna kreska:( Czy to oznacza że napewno nie jestem w ciąży? A tak chciałam:( Doświadczone w tych sprawach proszę napiszcie coś:)

Witam. Miałam podobną sytuację. Również robiłam test ciążowy, jak się póżniej okazało byłam już w 3 m-cu i o dziwo wyszedł negatywny. Mimo wszystko poszłam do lekarza bo się żle czułam. Oczywiście powiedział że jestem w ciąży :) Tak więc nie można ufać do końca testom. Możesz być pewna dopiero po konsultacji z lekarzem.

ja miałam 33 dniowe cykle..zrobiłam test z krwi w 29 dc bodajże i wyszło, że nie jestem w ciaży. w 34dc zrobiłam z moczu i również wyszedł negatywny..ale już/dopiero w 37 dc wyszedł z moczu pozytywnie.

to chyba tylko ja na;leze do tych szczesliwych co test pokazal II kreski na 4 dni przed okresem :) na 2 dni przed okrsem test w sumie powinien wyjsc pozytywnie juz, ale jak widac zdarzaja sie tez inne przypadki ;) trzymam kciuki

i ja Evi,bo mi w obu przypadkach ( :D ) testy pokazały dwie krechy na tydzien przed spodziewanym okresem-cykle 28-dniowe.Pozdrawiam!

i ja Evi,bo mi w obu przypadkach ( :D ) testy pokazały dwie krechy na tydzien przed spodziewanym okresem-cykle 28-dniowe.Pozdrawiam!