Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagiellkd

Co o taki zachowaniu ????

Polecane posty

Gość jagiellkd

HEj. NIe wiem co o tym myslec. Spotkałem sięraz z koleżanką mojej koleznaki z pracy..tak na piwo pogadac bylismy w dwuch iejscach podagalismy było miło odprowadziłę ją i już ..ale ja nic wiecej nie chciałem .. odrazu wiedziałem ze to nie to chciałme sie spotkac i zobaczyc kto to jest i tyle... A tu co ..nie odzywałem sie kilka dni ..a ona ze" czyzbym sie obraził"...jak zapraszałą na impreze a ja nie mogłem i raz nie miałem ochoty ..to strzelała fochy...przez sms.. a ostatnio jak rozmawialismy na gg aczeła mi mówic o tym ze ..facecie to jak landrynki ze kazego trzeba spróbowac ird Dodam ze panna ma 24 lata dwa lata starsza ode mnie ... Mnie to troche zazenowało..ze tak pisze ale dobra.... W koncu zaczełą pisac o tym e ma na oku fajnego facete idt..ze jest mądry i ze pociągają to ze jest taki nie dostępny dla innych ...no i co najwazniejsze jest starszy pare late ..do mnie pisze.... I dodała ze młodi jej nie podrodze..(jak by myslała może ja coś z nia chce..) i i dodałą ze przyciąga młodszych.... a ja jej na to ze poko jak ma kogos na oku..I na koniec dodałem Ze mnie nie przyciąga...sobą jak reszte młodszych kolesi jak pisze..... obraziła się...usuneła mnie z listy znjomych co myślec o takim zachowaniu?????

Gość martyna_s
podpuszczała cię, chciała wzbudzić twoją zazdrość, zraniłes jej dume ze nie wpadła ci w oko kobiety są durne jak but:O

Gość jagiellkd
no nie wiem o co jej chodziło...wie ze jetam młodszy ..ale wyjazdzanie to mnie z tekastami ..młody i dzieicaku..(osoba która jest dwa lata sarsza) dla mnie to śmieszne...

Gość wkurzyła sie ze ją olałes
wiec chciała pokazac jakie to ma branie wsród młodszych i ze teraz woli starszego faceta. chociaz jak znam zycie nie ma nikogo:P