Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaniepokojonaaa

Czy mozna jesc zupe pomidorowa ze smietana karmiac piersia??

Polecane posty

Gość zaaniepokojonaaa

albo salatke warzywna z majonezem w ktorej jest kiszony ogorek Moj synek ma 2 miesiace Mam juz dosyc diety i jedzenia w kolko tego samego Nie wspomne juz jaka mam ochote na frytki:-)

mozesz jesc! hiih ja jadlam ,ale wiadomo nie w ogromnych ilosciach i pomiedzy jedzeniem popijalam herbatka z koperkowa by w razie czego nie bylo pozniej klopotu z brzusiem:):)... a ponoc im mama bedzie rozne rzeczy jadla to dzieciak polepsza swoje \"kubki smakowe\":) tak jak pisze,ja jadlam prawie wszystko hiih nawet raz najadlam sie ziemniakow z cebulka-BARDZO JE LUBIE!! no i pozniej karmilam mala,owszem miala male \"purkanie \" ale jej to nieprzeszkadzalo wrecz przeciwnie,wygladala na zadowolona! bo sama mogla purkac! wiec mozesz jesc tylko nie przesadzac i popijac ta herbatka! SMACZNEGO!!!!!

Gość Alexxxa
Jeżeli dziecko do tej pory nie reagowało źle na nabiał to możesz.

Piersza zupa jaką dostałam po pierwszym porodzie, to była właśnie pomidorowa. Jak urodziłam drugiego synka, to chyba na drugi dzień :D

Gość zaaniepokojonaaa
dzieki dziewczyny:-) nareszcie zjem cos innego:-)

Jedz na zdrowie;) Mnie tak przemaglowali przy pierwszym dziecku, że do dziś mam obrzydzenie do soku jabłkowego - podobno jedynego jaki mogłam pić;) Dziś po prawie 6 latach karmienia;) (3x2) wiem, że to była istna głupota a moja najmłodsza córka, przy której jadłam wszystko też lubi wszystko..zero wybrzydzania, w przeciwieństwie do wiecznie marudzących nt jedzenia chłopaków:D

A ja w szpitalu po porodzie dostałam pomidorową, na drugie danie ryba smażona. A podobno pomidory uczulają i ryba też.

ja jadlam doslownie wszystko.wszysko.bez zadnych ograniczen.tylko rano i wieczorem pilam miete.moje dziecko nigdy przenigdy nie mialo kolki.

Do mnie najbardziej przemawiająca była moja siostra - na ostatnich nogach w szpitalu, już mając skurcze zamówiła sobie pizze, frytki i kurczaka, z myślą o tym, że po porodzie już nie będzie mogła:D Niezłe myślenie - dziecko z pierwszym łykiem dostało największe świństwo;)

Gość zaaniepokojonaaa
:-):-):-)

ja do 4-go m-ca scisle trzymałam sie diety bo nie chciałam zaszkodzic dziecku. Zupke pomidorowa zabielałam sobie mlekiem, a majonez jadłam-dlaczego nie?