Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyyyttaaannnnieeeee

Kolczyk w języku ...

Polecane posty

tak myślałam, że Kult. Mają wiele certyfikatów. Z większości przebić i tatuaży, które tam robiłam byłam zadowolona. Jednak, gdy przekłuwałam nadgarstki to już mi zjebali.

Gość pyyyttaaannnnieeeee
to poczytaj Ty sobie o pradobodobienstwie ;) znam duzo osób które robiły tak jak ja ... i watpie zeby około 15 osób mialo szczescie ;D

Gość kkkkllllllllllllllkkkkkkk
szczeście może mieć jeszcze więcej osób.otwórz pierwszą lepszą księżkę z ukł nerw. człowieka i poczytaj-jeżeli zagrożenie istnieje to jest to niebezpieczne.jak przekłuwałam swój język byłam akurat na początku drugiego roku medycyny-naczytałam się o tym od groma i ciut ciut i jestem pewna że tylko ktoś nieodpowiedzialny może zrobić to poza salonem czy kosmetyczką.

Gość pyyyttaaannnnieeeee
heh ;)) czyli jests o jakies mniej wiecej 10 lat odemnie starsza ;)

boże po co komu kolcZyk w jezyku...juz narawde nie macie chyba na co kasy wydawac...przeciez to oblesne

Gość pyyyttaaannnnieeeee
kazdy ma swoje zdanie ;)) a to nie kosztowało w moim przypadku xD

pyyyttaaannnnieeeee ----> zycze Ci z calego serca zebys sie za pare dni, miesiecy czy tez lat nie dowiedziala ze masz zoltaczke...komopletny brak odpowiedzialnosci...

Leanne ----> wierz mi ze nie boli...jezyk w brew pozorom najmniej ale zeby przebijal amator takie miejsce to jest karygodne...

Gość pyyyttaaannnnieeeee
wszystko było sterylne ;) nie obawiam sie o takie coś ...

pyyyttaaannnnieeeee ----> mam nadzieje....pozazdroscic Tobie mozna tylko wielgachnej odwagii.....bez znieczulenia to musialo nie byc przyjemne...

Gość pyyyttaaannnnieeeee
Nie wiem czy to mzona anzwac odwagą ...chciałam ... wsyztsko było odparzane chyba kilka razy ... ciesyzłam sie z tego co robie ... ddopiero ptoem zrozumiałam jakie to było ryzyko ... ciesze sie ze nic mi sie nie stało ;)) niepotórzyłabym tego za nic ... po czasie gorzej niz przed ;D

Gość pyyyttaaannnnieeeee
Wiecie wydaje mi sie ze zneicuzlenie nie znieczulenie, nie czułam kiedy miałam igłe, w lustrze zobaczyłam ... kiedy juz mialam kolczyak tez nie czułam ...

straszny_kocur ---> specjalisat tez moze sie np.\"zamotac\" i wtedy boli lub nie jest zbyt konfortowo:D

straszny_kocur ----> nie prawda....to tak jak np. rajdowiec nie powinien miec wypadku bo by nie byl rajdowcem....mam poprostu na ten temat inne zdanie...