Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koteczka-----------

jakie krople na podraznione czerwone piekace OCZY?bez recepty

Polecane posty

Gość koteczka-----------

pomozcie

Gość koteczka-----------
a inne ?

Gość anastazjaalicja
Hej dobre sa krople homeopatyczne o nazwie HOMEOPTIC kupisz je w aptece.Pozdrawiam.

Gość koteczka-----------
siwtlik nabylam juz:) i smaruje okolice oczu teraz szukam czegos do oczu! po ile sa te hemeo cos tam pomoz

Gość ryszarda_P
Kropelki ze świetlikiem. Betadrin jest na receptę. Dobre są też Visine do zmęczonych oczu.

Gość koteczka-----------
rysia magnolia dzieki! super! kupie sobie dzis te preparaty! juz nie wiem co mi jest,kupilam nawet extra tusz dla wrazliwych oczu AA oceanic i maybelline cisnelam do kosza! ale i tak mam dzis piekace klujaca okropnie wygladajave oczki:( dzieki za rady zakupie! buziak

Gość koteczka-----------
fajnie ze lacrimla mozna stosowac bez ograniczen kiedys bylam uzalezniona od mibalinu betadrinu i visine i juz nie dzialaly! mimo iz bylo to przes paroma latami nie chce wracac do nich. dzieki za rade buzka

Gość koteczka-----------
katarina--- bo nie wyobrazam sobie wyjsc z domu bez makijazu oczu:(

Ale wyobrazasz sobie wyjsc z domu z TAKIMI oczami o jakich piszesz??? Sorry, ale to dla mnie niezrozumiale zachowanie :O Sama sobie szkodzisz jeszcze bardziej :O

Gość koteczka-----------
herbatke dzis na oczka naloze:) swietlik w zelu mam ,a ten w kroplach i sztuczne lyz sobie kupie katarina-wiem glupie przyzwyczajenie ale chyba masz racje. lepiej lekko cieniem podkresle i tusz na tydzien odstawie,nie wiem juz w sumie jaka tego jest przyczyna:( pozdr.

Lepiej jak odstawisz wszystkie mazidla. Stosuj tylko zel i kropelki. No chyba, ze zalezy ci, zeby ten stan utrzymywal sie dlugo ;) Niestety oczy to bardzo delikatny organ.

Gość koteczka-----------
pewnie ze nie chce..wygladam jak byal plakala:( od niedawna to mam ,moze jakies 2 tyg. podekrzewalam tusz ale nawet jak np wieczorem zmyje tusz to i tak mnie pieka..jak rano wstane i jeszcze nie sa oczka pomalowane tez pieka:( nie wiem juz,wszsytkie smietanki i mleczka mnie podraznilaly to zmywam tusz i cien woda z mydlem..moze to nie nzjlepszy pomysl? ale mleczka zupewlnie odpadaja! chusteczki tez! wtedy to dopiero mam jazde:( doradzcie cos

Od 2 tygodni chodzisz z takimi oczami? Mysle, ze powinnas szybko udac sie do okulusty, bo nie wiadomo jaka jest przyczyna. Zebys sobie jeszcze bardziej nie pogorszyla.

No niestety to moze byc stan zapalny. Lekarz da ci krople z antybiotykiem. Bedzie ok tylko juz sie nie maluj poki tego nie wyleczysz ;)

Gość koteczka-----------
ok laski dzieki fajne jestescie:) bede dzialac buziak:)

Gość gość
Ja najbardziej sobie chwalę krople starazolin hydrobalance, jak pieką mnie oczy i są suche, bo bardzo skutecznie nawilżają oczy i podrażnienie niemal od razu znika.

Gość gość
Na czerwone oczy, to jednak moim zdaniem najlepiej działa ten starazolin czerwony. Niebieski jest super nawilżający, ale czerwony właśnie na czerwone oczy najlepszy.

Gość gość
Potwierdzam. Czerwony starazolin rzeczywiście bardzo dobrze się sprawdza na zaczerwienione oczy. Szybko łagodzi objawy podrażnienia

Gość gość
Góóownolin, spamerskie pIIIIZDY. Ciekawe, czy któraś doczytała w ulotce, że to się stosuj***ardzo okazjonalnie, bo inaczej pojawia się efekt odbicia czyli oczy czerwone jak u nałogowego pijaka?

Gość gość
Regularnie używam niebieskiego strazolinu i dzięki temu od dawna nie mam żadnych problemów z oczami. Wcześniej to ciągle jakieś podrażnienia, pieczenie, suchość.

Gość gość
Staorazolin czerwony. Homeoptic nie kupuj bo to badziew , moich czerwonych oczu nie ruszył.

Gość gość
Tak jak już tu wiele osób słusznie pisze - Starazolin jest po prostu najlepszy. Raz zakroplisz, a długo i skutecznie działa.

Gość gość
Starazolin, tylko ten w czerwonym opakowaniu jest świetny!