Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koteczka-----------

jakie krople na podraznione czerwone piekace OCZY?bez recepty

Polecane posty

Gość gość
Polecam sztuczne łzy: Hyal-Drop Multi, Hyabak.

Gość gość
Jak masz czerwone i podrażnione oczy, to koniecznie odwiedź okulistę, a nie używaj pierwszych lepszych kropli do oczu. Może się okazać, że masz zapalenie spojówek i potrzebna będzie maść z antybiotykiem. W krakowie masz bardzo fajny gabinet Oko akcent, gdzie przyjmuje pan dr Hanarz. Koniecznie tam idź, bo oczy to nie przelewki.

Gość gość
idź do lekarza a w między czasie możesz używać kropel Starazolin takich niebieskich są w każdej aptece

Gość gość
bez recepty są krople Starazolin - są bardzo dobre, natychmiastowa ulga po zakropieniu nimi ;)

Gość gość
Hialeye complex, ma różne wyciągi z ziół i super się sprawdza właśnie na zaczerwienienia :) Dobrze mieć w domu i brać na wszelki wypadek na jakies wyjazdy, wakacje

Gość gość
Polecam sztuczne łzy: Hyal-Drop Multi, Hyabak.

Gość gość
polecam krople Starazolin hydrobalance, sama używam

Gość nertyui
bardzo dobrze na moje oczy podziałaly krople hialeye free, jakby nie one to by było cięzko, bo niestety mam wralize oczy i skłonnosc do podraznień, nawet dym mi oczy podraznia, a jak teraz w mieście smogu było pełno to oczy to jakaś masakra były, ale stosowałam codziennie krople i dało sie przezyc

Gość gość
jak mnie pieką i swędzą oczy to zawsze pomagtają mi kropleki Starazolin, takie czerwone ;)

Gość tytus34
ja stosuję Starazolin. Jak mam zmęczone oczy po długiej pracy przy kompie to Starazolin ratuje sytuację.

Gość gość
Jak dla mnie najlepszy jest czerwony starazolin. Przetestowałam na sobie i wiem co mówię. Miałam oczy czerwone, piekące i nie mogłam patrzeć na światło. Teraz jest o niebo lepiej i wyglądam normalnie.