Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia...

JESTEM ZALAMANA JAK MOJA GLUPOTA CZY GLUPIA FRYZJERKA!!!!

Polecane posty

Gość Monia...

Witam.Dziewczyne jestem zalamana najpierw zrobilam sobie trwala ktora zniszczyla mi wlosy i chcialam miec fale i nie wygladac jak pudel!trwala strasnie sciagnela mi kolor i musialam sobie cos zrobic wiec poszlam do fryzjera i chcialam (sorki nie wiem jak to sie pisze) balejaż a a baba mi zrobila normalnie przez czepak jakies no nie wiem tego nawet pasemkami mnie da sie nazwac!na swodku strasznie jakna plana a reszta tez szkoda gadac i kolor.....żółto-rudy OKROPIEńSTWO!!!!zabulilam za to 80 zl!jestem zalamana bo nie mam juz kasy a nigdy gorzej nie wygladalam NAJGORSZE JEST TO ZE MAM TAK ZNISZCZONE WLOSY ZE NBRAK SLOW NORMALNIE ZOLTE SIANO!!!!!CO MAM ROBIC!!!!!!???????????CHCE MI SIE RYCZEC!mam wrazenie ze jak je jeszcze raz pofarbuje to mi wszystkie odpadna!!!!PORADZCIE MI JAKIEGO SRODKA MAM UZYWAC ZEBY MOJE WLOSY JAK NAJSZYBCIEJ DOSZLY DO SIEBIE!!!!!!

Monia... ----> po pierwsze nie musialas zaplacic za taka usluge fryzjerska i nie wazne czy jest zle zrobione czy dobrze wazne ze jest nie zgodne z wczesniejszymi ustaleniami...po drugie jesli juz zaplacilas to radze udac sie do rzecznika praw konsumenta i z nim probowac odzyskac stracone pieniadze od fryzjerki oraz roscic o zadosc uczynienie...a teraz radzilabym udac sie do dobrego fryzjera i doradzic sie poprostu jakie specjalista widzi dla Ciebie wyjscie...za rade nie zaplacisz napewno...nie widze Cie wiec nie wiem co najlepiej powinnas zrobic nie piszesz tez jaki czas minal od feralnej ostatniej wizyty wiec nie wiem czy mozesz juz ufarbowac wlosy czy tez jeszcze trzeba troszke poczekac...jak masz jakies pytania to czekam... P.S. ZAPRASZAM NA FORUM \"PO CZYM SZYBKO ROSNĄ WŁOSY?? KTO ZAPUSZCZA-WCHODŹCIE\" TAM CI WSPOLNIE Z DZIEWCZYNAMI NAPEWNO POMOZEMY...

Gość wiesz tak to jest jak chodzisz
do pani Jadzi z osiedla:o "Zabuliłaś" 80zeta????:O W normalnym salonie za balejaz się płaci od 120 do nawet 280zł. 120zł to taki biedal-balejaz z jednym kolorkiem i bardzo rzadki, takie w sumie refleksy... Więc jak poszłaś do jakiejś partaczki na osiedlu, to pretensję możesz mieć tylko do siebie🖐️

Gość tak tylko pytam...
hmm ja poszlam do ekskluzywnego salonu zrobic grzywke i fryzjerka /idiotka obciela ja za krotko :P i co z tego,za zaplacilam malo 8 zł czy to ja usprawiedliwia ?

wiesz tak to jest jak chodzisz ---> nie wiadomo czy Monika poszla do \"pani Jadzi z osiedla\" czy do salonu...rzeczywiscie 80zl to nie za duzo za balejaz u mnie w miescie u njalepszej fryzjerki ktora wiem ze zrobi bardzo ladny balejaz Monika zaplacilaby 150zl czyli dwa razy wiecej...no ale pewnie za jakis wymyslny zaplacilabym rzeczywiscie z 300zl....MADRY POLAK PO BIEDZIE!!!:O

tak tylko pytam... ----> bardzo czesto tak sie zdarza ze fryzjerzy nas nie sluchaja tylko robia z nas kroliki doswiadczalne bo akurat np.byli na szkoleniu i tam bylo ze teraz tak jest modnie a nie tak jak my chcemy!!!:OPARANOJA!!!

Gość taaaaaak
ja mialam podobne przejscia z fryzjerem. zrobil pasemka przez czepek. mam rzadkei wlosy i wszystkie prawie wyciagnal przez te dziurki i bylam cala siwa!!! pasemka mialy byc takie popielaty blond. po prostu fryzjerom nie chce sie robic pasemek na folii bo przez czepek latwiej... ja przed pasemkami mialam zniszczone wlosy a po tym zabiegu to juz calkiem. pomalowalam je taka saszetka co niby schodzi po paru myciach. pomalowalam na braz i wyszlo ok. nie byly juz siwo zolte. ten braz mi aclkiem nie zszedl. chyba dlatego ze wlosy byly zniszczone i wsiakl kolor w nich na dobre. ale przynajmniej wygladaly naturalnie. robilam duzo maseczek. ale takich gotowych z pantene provi - geste i mocne lub z avonu. troche im pomoglo. podobno jedwab jest dobry lub nafta.

Gość Jakastakasobie
chyba zanim nalozysz inny kolor musisz odrobine odczekac --- szczegolnie ze i farbowanie i trwala, ale --- jesli wlosy wyszlu ci zolte --- dobrze jest kupic sobie plukanke i je troche tonizowac --- zwykla niebieska kupisz w kazdej drogerii --- w sklepie fryzjerskim mozna kupic koncentraty plukanek --- jest duzy wybor odcieni!!!!!!!!!!!!!! dodatkowo, odzywiac, odzywiac, odzywiac --- zarowno przed jak i po myciu ---- na przynajmniej 20 min przed myciem naloz na wlosy jakis olej -- oliwa z oliwek, jojoba, migdalowy, kokosowy lub maselko karite ---- potem normalnie umyj wlosy a na to znowu odywka uwazaj na srodki do ukladania (pianki, zele, lakiery, gumy) moga dodatkowo wysuszyc wlosy

Gość hcfj
Myśle że teraz nie jest czas aby dziewczynie dogryzać bo i po co? Nie ważne gdzie robiła, a komentarze to teraz masz za swoje są nie na miejscu. NIe każdego stać na to aby za fryzjera zapłaciś 200zł Myśle podobnie jak sarenka, idź do dobrego fryzjera i poproś o porade, bo zanim coś zrobisz z kolorem to i tak musisz je zregenerować najpierw

Gość ale nie chodzi o to kogo
na co stać...:o Teraz nie będzie jej stać na leczenie tych włosów:o jeżeli ktos nie ma pieniędzy, to lepiej sobie kupic porządna odżywkę do włosów za 100zł niż robić trwałą, farbowanie i niszczyć włosy. Taka jest prawda. Włosy farbowane w domu, jak to robi 70% Polek, to tragedia:o Niestety, ale utrzymanie włosów farbowanych w dobrej formie kosztuje. farbowanie raz na miesiąc i to w porządnym salonie- ok. 200zł (za zwykłe, jednokolorowe farbowanie czy za odrosty), plus odzywki, strzyżenie, szamopny itd. Niestety, prawda jest taka, ze Polki maja tragicznie zniszczone włosy i w ogóle nie potrafia o nie dbać. rzadko kiedy można spotkac kogoś, kto ma naturalne, albo dobrze zafarbowane, zadbane włosy. Zazwyczaj to farbowane plackami, z odrostami, szare, połamane, przyklapnięte, rzadkie druty... Sądzę, ze zanim się ktoś naoglada kolorowych magazynów i napali na jakąś zamianę, musi logicznie pomyśleć ile trudu i pieniędzy będzie go kosztowac utrzymanie tej fryzury. Przeciez nie wystarczy sobie pofarbować włosów:o

POLECAM ODZYWKE KTORA SAMA UZYWAM: -ZOLTKO -CYTRYNA -NAFTA -OLEJEK RYCYNOWY WSZYSTKO WYMIESZAC I POLOZYC NA GLOWE NA JAKNAJDLUZEJ NAWET NA NOC JESLI CI TO NIE PRZESZKADZA!!! POLECAM TAKZE JEDWAB: http://www.apteka-centrum.pl/farouk-biosilk-m-101.html JA UZYWAM TEGO PIERWSZEGO I WLOSY PO NIM NIE SA SIANOWATE REGENERUJE JE I ODPOWIEDNIO NAWILZA...SUPER DZIALA NA KONCOWKI... MOZESZ TEZ UZYWAC JAKIS TABLETEK NA WZMOCNIENIE NP.VITAPIL!!! JEST JESZCZE KILKA SPOSOBOW PODALAM CI DWA Z TYCH NAJBARDZIEJ WIDOCZNYCH PO PIERWSZYM UZYCIU ALE NAJLEPIEJ POCZYTAJ SOBIE NA TYM FORUM KTORE CI PODALAM NA POCZATKU.... POZDRAWIAM I ZYCZE POPRAWY WLOSKOW!!!:)

Gość oj tak tak
ta wyzej ma racje. ja sama mam takie wlosy. od liceum je sama malowalam. mialam piekne i geste, a teraz ani jedno ani drugie. juz zmadrzalam i przynajmniej nie maluje. jezdze czesto za granice i tam dziweczyny maja swoje kolory przewaznie, nie tak jak u nas. jedynie maja rozne dziwne fryzury. maluja starsze kobiety, ale ich wlosy sa naprawde zadbane, nie tak jak u naszych.

DZIEWCZYNA NAPEWNO CHCIALA DOBRZE...A ZE JEJ NIE WYSZLO TO JUZ NIC NIE DA SIE Z TYM ZROBIC...TRZEBA TERAZ POCZEKAC POTEM PODCIAC WLOSY I ZREGENEROWAC...MAM NADZIEJE ZE NA TA PODSTAWOWA REGENERACJA ZNAJDZIE PIENIADZE BO JESLI NIE TO MOZE BYC KIEPSKO NIESTETY...CHOCIAZ TA ODZYWKA KTORA PIERWSZA PODALAM DO PRZYGOTOWANIA W DOMU I MOZE BYC BEZ NAFTY A OLEJEK KOSZTUJE TYLKO 1.5 JAJKO 0.35GROSZY NO I CYTRYNKA Z 0.50 GROSZY WIEC JAK BARDZO BEDZIE CHCIALA ZREGENEROWAC WLOSY-A COS PRZECIEZ MUSI Z NIMI ROBIC- TO ZNAJDZIE RAZ NA TYDZIEN TE 2.35zl I ZADBA O NIE CHOCIAZ PODSTAWOWO...

Gość jedwabik
ten jedwab ktory jest w tym linku za 10 zl na allegro kosztuje 4,90 zl. i jeden facet wysyla gratis.

ACHA I JESZCZE MUSZE DODAC ZE PO TEJ ODZYWCE DOMOWEJ SA NAPRAWDE REWELACYJNE SKUTKI!!!P O L E C A M ! ! !

jedwabik ---> na tej stronie jest za 10 ja kupuje za 8,5 a podaj mi prosze ciebie ten link do tej rewelacji czyli jebwabiu za darmo... na allegro moze i jest ten jedwab za 4.9 ale dolicz sobie do tego koszt przesylki 6,5 najtansza to ile ci wychodzi?? chyba troche drozej niz na stronce i w sklepie;/

Gość nie kazda pani
"pani jadzia" z osiedlowego jest partaczka:/ a wloski- sprobuj to co Ci dziewczyny polecaja albo po prostu obetnij wlosy na dosc krotko, kiedys odrosna:)

Gość paczula ylang
Trwala a potem rozjasnianie, jesli cokolwiek jeszcze zrobisz z tymi wlosami, bedziesz łysa.... Jak wygladasz z krotkimi? Mozesz je obciac najkrocej jak sie da? I kto teraz robi baleyage przez czepek? :-0 Powinna Ci zrobic delikatne pasma przez folie albo w ogole wybic ten pomysl z glowy....

jedwabik --->sorki...acha gratis...wiec najpierw musisz kupic cos za 15 zl +koszt wysylki co daje najmniej 21.5 i mam jedwab gratis...wow...tylko ze my tu chcemy pomoc lasce bo jakbys nie zauwazyl pisze ze nie ma juz kasy wiec wybieram najtanszy sposob ale i najlepszy z tych mi znanych...

Gość uuuffff
http://www.allegro.pl/item166111079_jedwab_profisilk_serum_oryginalny.html jedwab 3,80 zł.razem z najtansza ekonomiczna przesylka wychodzi niecale 8 zl. pozatym jesli ma sie zamiar kupic u jednego sprzedawcy cos jeszcze (cos co i tak kupiloby sie w sklepie) to wychodzi jeszcze taniej! a jesli nazbiera sie znajomych ktore chca jedwab i zamowi wiecej sztuk to przesykla gratis. http://www.allegro.pl/item164789327_biosilk_jedwab_farouk_14ml_usa_przesylka_gratis_.html

Gość uuuffff
dlaczego najtansza przesylka 6,50? przeciez najtansza polecona jest przy wadze jedwabiu niecale 4 zl. bez przesady. przeciez ten jedwab to malenstwo leciutenkie. a niektorzy sprzedawce nie doliczaja nic za opakowanie.

...nie bede sie klucila bo chyba nie o to tu chodzi jak ja zamawialam przesylka kosztowala 6.5 no i ja ja jeszcze ubezpieczalam wiec ponioslam dodatkowy koszt nie oplaca sie kupowac czegos na allegro co mozna dostac w sklepie lub jak chce sie kupic jedna rzecz...nie wazne...ja tylko doradzam co jest dla Moniki najlepsze a nie jaka cena jest za przesylke i gdzie jest taniej...

Gość andziandzia619
mieszkam w miescinie liczacej 2.500 tys osob. zapłacilam za balejaż 34 zł. blond. czy to oznacza ze za te 34 zł nie mozna miec ladnego balejażu ? fryzjerka wykonuja ta sama prace co inna w salonie w wielkim miescie za 120 zł? ludzie w miescie sa wieksze koszty utrzymania salonu = wyzsze ceny usług. pomyslcie troche ekonomicznie zanim cos glupiego chlapniecie.