Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buniaa18

au pair w anglii

Polecane posty

Gość buniaa18

czesc dziewczyny, bardzo prosze Was o pomoc. chcialabym wyjechac na rok do anglii jako au pair ale nie moge znalezc zadnego dobrego biura posredniczacego taki wyjazd, czy mzoecie napisac z jakis Wy biur jechalyscie i czy jestescie zadowolone?

a co znaczy wg ciebie dobre biuro? :) ja w sumie pojechalam z pierwszego ktore mi polecono, nie rozgladalam sie za bardzo...

Gość dorot3
fajne forum:) -> www.aupair.fora.pl

Gość elkaW
po co Ci biuro? wyjazd przez neta wyjdzie Cie znacznie taniej:>

Gość /łączenie tematów/
au pair - jaka firma??pomóżcie 17:02 au pairka przyszła witajcie!mam takie pytanie, bo chciałabym wyjechac do Anglii jako Au pair. tylko nie wiem ktorej firmie moge zaufac?myslałam nad Gawo lub Anya. a wy co o tym myslicie?moze znacie inne firmy godne polecenia?? 17:03 trzeba było się uczyć mogłabyś liczyć na lepszą pracę. 17:04 dc girl Ja jestem w USA z firmy Prowork. Czytalam troche zlych opinii o nich, ale ja nie mam zastrzezen nic a nic! wszystko super wiec polecam 17:06 dc girl ja jestem po studiach i zarabiam tu wiecej niz bym zarabiala w polsce mimo ze praca malo ambitna, ale przynajmniej szlifuje angielski do perfekcji plus chodze do collegu polecam bycie au pair chociaz czasem jest ciezko i ciezko trafic na taka fajna rodzinke jak moja!!!!!!!!!!!!!! 17:06 nianka22 a chcesz na pewno do Anglii? Bo ja mam dobra oferte w Austrii...Teraz ja tu jestem, ale za 4miesiace wracam do domu.. (zalatwialam to po znajomosci, a nie przez agencje) 17:07 nianka22 i angielski tez tu mozesz szlifowac, bo to rodzina pol kanadyjczykow 17:14 au pairka przyszła dzieki za odpowiedzi nianka22 wolalabym do Anglii bo moj chlopak tez chce tam wyjechac, ale jesli w tej Austrii byłaby lepsza oferta mysle ze moglabym sie nad tym zastanowic, tylko ze ja moge wyjechac dopiero koło sierpnia wrzesnia, bo wczesniej mamm obrone 17:17 Pink Salmon polecam Mikroserwis z Krakowa I have a feeling inside And intuition's always been a woman's guide We've been wanting each other since before we were born And I will love you even after I am gone after I am gone... Sooner or later I'm gonna get ya : http://www.mcarsweb.com/chrysler/300c.jpg> 17:43 au pairka przyszła kurcze tyle tych firm jest, ze naprawde trudno sie zdecydowac a na wlasna reke troche boje sie ryzykowac 17:44 nala007 'koncepcja' spoko jest. 17:49 nianka22 Nie no spoko, oni potrzebuja kogos od polowy wrzesnia sama pojechalam do nich po obrobie Jakbys do tego czasu rozstala sie z chlopakiem to polecam rodzine i bobasa Oferta tez jest dobra i mozna sobie dorabiac u sasiadow sprzatajac(chociaz ja wolny czas przeznaczam na nauke). 17:51 au pairka przyszła hehe rozstać sie nie zamierzam z nim ale na rok w sumie nawet w Anglii nie bylibysmy razem!bo on by pracowal, ja rowniez bylabym zajeta myslalam tez nawet nad USA, ale to chyba za daleko. w gdzie w Austrii jestes? to moj mail, w razie czego napisz do mnie: gabcia_f@o2.pl 18:47 au pairka przyszła hej nianka22 wiesz co??rozmawiałam z chlopakiem i on mowi ze mam jechac do Austrii hehe prosze odezwij sie do mnie, moze sie dogadamy 19:00 ODRADZAM AU-PAIR Wyzysk i oszustwo. Nie spotkalam zadowolonej au-pairki, wszystkie bardziej lub mniej zalowaly. Zwlaszcza teraz, przy otwartych granicach - nie warto. 19:05 au pairka przyszła a bez przesady z tym niezadowoleniem!!!ja znam pare osob bardzo zadowolonych. pewnie twoi znajomi zle trafili...;/ 19:21 nianka22 ja nie powiedzialam ze jestem zachwycona, bo tez mam gorsze i lepsze dni tak jak i cala rodzina. Ale mowie ze mam sprawdzone miejsce, gdzie nikt nikogo nie oszuka. A z Toba przyszla au pairko na pewno sie skontaktuje A jesli chodzi o to czy sie oplaca czy nie, to rzecz wzgledna....Majatku nie przywioze, ale za to mam oplacone kursy jezykowe, duzo czytam, zwiedzam, mam do dyspozycji rower i co tydzien nawet na narty moge jezdzic Poza tym mieszkam w pieknej okolicy, a ludzie z ktorymi mieszkam sa bardzo wartosciowi i wyksztalceni...Poza tym dziecko jest najukochansze na swiecie Oplacalnosc tego wyjazdu ocenie po powrocie 19:28 au pairka przyszła nianka22 czekam na wiadomosc od ciebie zawsze lepiej jechac do miejsca juz sprawdzonego pozdrawiam 19:30 qwertygirl Dziewczyny nie polecam biur w Polsce! Lepiej pojechac do UK i wstapic do angielskiej agencji, gdzie za darmo znajda Wam rodzinke. I nie dajcie sie wyzyskiwac! 19:47 nianka22 ja tez slyszalam sporo zlego o agencjach...na swoich kursach jezykowych mialam osoby ktore po prostu zostaly wykorzystane(nie polakow!)..poza tym rodziny tez sie rozne trafiaja, a agencja tez nie moze zaswiadczyc o ich uczciwosci..Slyszalam juz straszne historie o Ukrainkach, ktore mialy wyliczane jedzenie. A ja jestem traktowana jak corka i mam do wszystkiego w domu takie same prawa jak reszta domownikow

Ja wyjechalam nie z biura, tylko przez stronę w Internecie (calkowicie za darmo od początku do końca). Strona, na której rejestrują się zarówno rodziny poszukujące, jak i au-pairki. Pracę znalazlam w ciągu 4 dni. http://www.sunnyaupairs.com/ Polecam. :) Pracuję u jednej rodziny już prawie 1,5 roku.

Gość gośćdorota
Ja wyjechalam z Au Pair Jobs oto ich strona: www.aupairpraca.com Rekrutuja dla Biur Au pair Brytyjskich i znalazlam dobrze platna prace jako mother's helper. W Londynie bylam ponad 8 mcy. Moja kolezanka tez pojechala z tym biurem i tez byla zadowolona. Powodzenia dziewczyny!