Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madagaszer

wybrał inną

Polecane posty

Gość madagaszer

tak tu tylko wpadłam. Tytuł mówi wszystko. Moze mnie ktos pocieszy?. jestem zakochana i załamana. Nie zamierzam walczyć , bo nie warto skoro tak postapił.Nie wiedziałam , zejest inna. Odkryłam to. Boli mnie. Pytałam , zy jest inna kobieta , zapewniał , ze nie. Matko! jak mnie to boli...

Gość znikająca
życie :classic_cool: faceci to zajebiści aktorzy :P , wśród kobiet tez sie zdarzaja aktorki, ale to znacznie mniejszy odsetek :O

Gość madagaszer
dzieki. Nadal boli...

a Ty się teraz odwal i na podryw. I nie mów, że Ci się nie chce. Nie daj mu poznać, że Cię to boli. Baw się lub chociaż stwarzaj pozory, że masz się super - to go dotknie najbardziej. Cham jeden .

Gość te znikajaca
gadasz bzdury - jest wrecz przeciwnie :classic_cool:

Gość madagaszer
stwarzam pozory...płakac mi sie chce.Tak potwornie mi przykro

Gość znikająca
zakompleksiony bezjajowiec i tyle :classic_cool: nie przejmuj się, łajdak sdzczęścia za kłamstwa nie zazna

Gość
i niestety będzie jeszcze boleć, a może nawet wpłynie na Twój następny związek będzie strach, brak zaufania ale co nas nie zabije to nas wzmocni powoli zapomnisz nie rób niczego gwałtownie staraj się wychodzić ze znajomymi a z facetami daj sobie na razie spokój ;)

Gość te znikajaca
no i przeciez dwoch na raz nie mogl wybrac - gdyby wybral Ciebie, istnieje mozliwosc ze tamta druga zalozylaby na kafe podobny topic i tak czy siak gosciu zostalby negatywnie oceniony i osądzony. Hehe.. :P

No to płacz :). Serio piszę, najlepiej w poduchę. Ponoć tak się pozbywa negatywnych emocji. Proponuję za bardzo nie wpadać w ten melancholijny dołek, bo będzie ciężko się z niego wygrzebać. Nie słuchaj wolnych piosenek, nie myśl o niem (przynajmniej się staraj) nie patrz na zdjęcia. Jakoś to będzie 😘. Naprawdę tyluuu fajnych facetów się kręci, że hoho :classic_cool:

Gość znikająca
taaaa, moze i tak, ale faceci są w wie kszej mierze zdolni do prowadzenia podwójnego zycia , zreszta sytuacja "tak ogólnie" to im wlaśnie sprzyja :classic_cool: Taki żonaty, zostawi żonę z dziećmi w domu, a on cieżko "pracuje" chowając jaja do rozporka, po tym jak się obijały o dupę innej baby :P

Gość do młodziutkaa
a Ty co juz nie kochasz :D:D ;)

Gość madagaszer
i dlaczego mnie to spotakało? wiedział , ze jestem delikatna.Pozwolił mi sie zakochiwać . Jak Bóg moze na to pozwalac , zeby ktos tak bezdusznie traktował innych. Nie jestem specjalnie wierząca, ale chyba okrutnie mnie doświadczył ten Bóg. Za bardzo...

Nie, to tylko taki chwyt, żeby pomyślał, że mnie już nie obchodzi ;). Ja mu się tak na tacy wyłożyłam i nic, to może odwrotnie się uda :D ;). 🖐️

Gość
młodziutkaaa :D dobra jesteś :D 🖐️

Gość nie ma złego
co by na dobre nie wyszło

oj, ja bym się tutaj nie dopatrywała winy Boga. Każdy ma swoja granicę :) i Ten na Górze❤️, tylko do niej dochodzi. Zajmij się swoim życiem. Na pewno jesteś b. wartościowa, a człowieka doświadcza, aby go nauczyć. Powodzenia.

Gość Bog nikogo nie doswiadcza
bo nie istnieje, to wszystko to tylko hormonalne schizy i standardowe ludzkie paranoje 🖐️

Dea, bo jakbyś mi pomoga...to to to później byśmy się podzieliły ;) :P. Ja Go nie chcę na zawsze tylko na trochę ;).

Gość madagaszer
wiem , ze to nie sprawa Boga, ale kiedys poprosiłam go , zeby pozwolił mi sie jeszcze kiedys zakochać , tak idealnie i bez pamięci, do szalenstwa i prawdziwie. Czekałam wiele lat , az mi pozwolił.I znów płaczę.

Gość
:D ja bym Ci chętnie pomogła, tylko widzisz, moja pomoc to raczej będzie odwrotny skutek do zamierzonego :D ale trzymam kciuki ;)

Gość znikająca
nie zwalać na Boga jak trowga to do Boga , a jak sie nie udaje to "na Niego" ŁO do robotz si wecie, a zcie swoje w swoje rce, ot co żcoolś

Gość wnuczek babci mrozowskiej
babcia mówi: kulaj czukerek

Gość
zgadzam się. traktujecie wiarę jak studnię życzeń? prosicie o miłość, szczęscie, a w zamian co? tak naprawdę to wszystko jest tylko i wyłącznie w Waszych rękach 🖐️

Gość madagaszer
byłam bardzo szczęśliwa.Teraz jestem stokroć bardziej nieszczęśliwa.Oszukał mnie. Wierzyłam mu.Boli....

Gość
młodziutkaa okrutny nie, raczej sprawia mu to satysfakcję i cieszy ryjka że tak może kręcić ;) i podpuszczać ;) ale już tam, to nie o tym topik a Mgiełka zaś będzie się mnie czepiać. koniec tematu ;)