Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia -mizia

YARDLEY!!!!ZAPACHY!!KTO WIE JAK PACHNA????????

Polecane posty

Gość kicia -mizia

Dziewczyny ostatnio odkrylam firme Yardley...moja mama mowi ze to stara firma ktora sie wycofala z rynku , niby uzywa ich pudrow (teraz lentheric) teraz pojawily sie wody maja bardzo apetyczne nazwy i dosc duza pojemnosc;) moze ktoras ma i uzywa??? http://miniurl.pl/wanilamalina interesuje mnie ten zapach, ile sie utrzymuja i jak pachna?? bede wdzieczna za odp:) pozdrawiam

Gość ohyardley
pamietam te wody kupowane w pewexie,były super i zapachy i nawet trwałość nie najgorsza,ale to było dawno a teraz to cholera wie co to za podróby

Gość lena-magdalena
to nie podróby!!!:))) Firma powrocila i ma dostepne nowe zapachy... u mnie w pracy szał..dziewczyny kupuja te zapachy bo ponoc sa sliczne...ja sie przymierzam do zakupu...wlasnie wanilia i malina i ktoras z tych tradycyjnych:)) kup bo ponoc warto:)))

Gość eleonora23
one sa super!!!!! zamowilam ostatnio truskawka kiwi i lawende;) swietne sa:)))i to nie sa podroby:) yardley powrocil:)))

Gość xena89
no oczywiscie w POlsce jak zwykle rok pozniej wsztsko jest!! U nas w Anglii to wody to byl hit ale rok temu:))

Gość schrupie cie teraz
oo wielki anglik sie znalazl;]]]

Gość schrupie cie teraz
no zapachy sa sliczne;)trudno dostepne w polsce;)choc dzieki za link do sklepu bo szukalam a teraz wiem ze moge u nich zamowic;) pozdro

Gość veronika83_23
no dosc duza pojemnosc i nie sa jakies drogie;) chyba sie skusze..:)

Gość silaczka23
no mi sie bardzo podoba wanilia i fiolek:)

Gość ehhhhh212
jeju..ja tez bym chciala wyprobowac np.lawende..a gdzie je mozna dostac? :)

Gość silaczka23
narazie w necie. ja zamowilam z tego sklepu co kolezanka lik podala;) widzialam jeszcze na allegro:) pozdrawiam

Gość dominika_wrocek
a ja sobie chyba zamowie roze i moze kiwi:) jak to wszystko apetycznie wyglada:)

Gość veronika83_23
yardley jest super;) mydelka zapachowe ostatnio nabylam na allegro:) nie bylo wod kurcze zaluje;/ bo roznica miedzy mydelkiem a woda nie ejst jaka duza..;/

Gość eleonora23
no mydelka sa fajne ale drogie, ja zamowie sobie wode tylko nie wiem jeszcze jaka;)

Gość etamuuu
no wez za mydelka tyle hajsu.. za to za wode..mozna sie skusic;)

Gość sama ja w pokoju
Ja akurat nie trawię wanilii, bo mnie mdli, ale ostatnio wąchałam wszystkie te nowe owocowe zapachy, bo takie akurat uwielbiam. Mój faworyt to melon i brzoskwinia - pachnie cuuuuuuudnie brzoskwinią - cały wieczór na zakupach co chwila wąchałam nadgarstek i baaardzo mi się ten zapach spodobał. Postanowiłam zakupić go koniecznie:) na cieplejsze dni takie zapachy dla mnie bomba. Malinę z wanilią wąchałam tylko na pasku testowym, bo obawiałam się, ze ta wanilia mnie osłabi, ale musze powiedzieć, że bardzo przyjemny zapach. Tak, że polecam:)

Gość danusia_pila
nabylam ten owocowy:) wanilia;)) cudny!!!!!!!!!!!!!!:))))a jak dlugo sie trzyma;)zamowilam na allegro:)pozdrawiam

Gość uzalezniona od yardleya
boskie zapachy... niedrogie, na dlugo wystarczaja , bomba;)) ja polecam mam 3:))

Gość danka moja droga
polecam. mam rozany...

Gość sluchajcie a gdzie mozna powac
powachac? sa juz w perfumeriach ?

Gość danka moja droga
nie wiem..ja na oko zamowilam przez neta:)2zapachy melon brzowskiwnia i wanilia malina sa cudne;))) chyab w GC sa ale wiem ze drozsze niz w necie;/ zreszta ja duzo zamwaiam w necie bo sa fajne kosmo :)

Gość queen_beauty
no niestety ja nie mam mozliwosci powachania i kupiue przez neta na chybil trafil:)

Gość rrrrr23
Kiedyś, kiedyś miałam Yardleya o zapachu konwalii- cudny był! widze ze znow powrocil:)

Gość durek-burek
a ja dzis zamowilam yardley woda fiolek:) czekam:)

Gość queen_beauty
ja mam maline z wanilia jest super;)))

Gość panienka melonowa
dzis przyszedl do mnie zapach Melon i Brzoskwinia jest sliczny:)))) choc mysle ze go zostawie na cieplejsze dni:) a na teraz jeszcze zamowie cos ciezszego:) bo taki cudny zapach ze az chce sie zeby inni go czuli wiec poczekam z miesiac zeby go an sobie nosic:))) POLECAM:)))

Gość oj kurcze ja nie
chcialabym tak w ciemno kupowac jaka szkoda ze powachac sie nie da buuu

Gość oj kurcze ja nie
a dziewczyny czy to czasem nie sa takie zapachy jak z yves rocher tylko ze te z rocher sa tansze

Gość lady Yardley
watpie...te zapachy maja stara tradycje... i mysle ze jakosciowo yves im nie siegaja do piet... sorry ale mnie yves to taki badziew jak avon...a yardley ma jednak swoja klase;))) zapachy maja cudne....dosc nietypowe , takie starej daty:) choc nowa linia jest bardzo aromatyczna i owocowa ale kazdy ma wybor:)