Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skarpetkowiczka

Nienawidzę dzwonić telefonem!

Polecane posty

przeraża mnie mój głos i jakoś tak nie bardzo lubię dobierać telefony,oczywiscie internet to co innego, to tu uwielbiam siedziec i gadać i słuchać oczami czy ktoś z was tez panicznie boi sie telefonu?

Gość do _ff_
to dzwoń dzwonkiem

Gość nie mówi się
dzwonić telefonem, tylko telefonować

Gość chlipuchlipu
Ja tylko nie lubię telemarketingu i gdy ludzie są niemili a szef chce by coś na gwałt załatwić, nawet wtedy gdy jest to z góry przegrana sprawa.

Gość Fizia-Mizia
gdy byłam dzieckiem, bałam się odkurzacza, też panicznie:o

Gość pienionzek
ja to wogle mam jakiegoś stracha szczegolnie przed nieznanymi numerami - jak dzowni prywatny albo zastrzezony to wogle nie odbieram, dla mnie to najwazniejsze są smski szybko w kilku słowach można napisać co i jak - tylko troche drogie takie gadanie na esach - ale jak sie ktoś boi fona to musi cierpiec.

Gość strachaj
hiehie tomożee mieć jakiegoś avatarka w realu coby telefoniki odbieral problem by sie rozwiazal, a tak poważnie zawsze można zarzucic gadu gadu na komóre i pisać zamiast gadac :)

Gość katranka
Hej, ja tez nienawidze;) A tak powaznie to mam dziewczęcy głos, a w aparacie brzmi on całkiem dziewczęco i często mi się zdarza, że odbieram, a rozmowca pyta czy jest ktoś dorosły w domu:(:( masakra:P Inna sprawa, że lubię widzieć rozmówcę, przez telefon jakoś tak sie nieswojo czuję załatwiając osobiste sprawy. Natomiast rozmowa z kims kogo dobrze znam może być;)

Katranka - chyba trafiłaś w samo sedno tu chodzi o ten głos -ja tez jakoś tak mam probelm z dziewczynskim glosem, bo wnecie to sie ni wstydze gadac, a gadu to po prostu kocham!!

Gość katranka
No cóż:) strun głosowych sobie nie podetnę, więc po prostu ograniczam jak moge to straszliwe urządzenie:) tyle, ze w pracy czasem musze odebrać..;) chociaz moi kumple stwierdzili dla odmiany, że idealna praca dla mnie byłaby w sekstelefonie, więc może nie jest tak fatalnie;)

Gość pierwszadama
ja moze nie mam super głosu ale mogę gadać i gadać ale tylko w realu telefonu się boję bo cały dzien praktycznie wiszę na telefonie w pracy - sam głos dzwonka sprawia że podskakuje w fotelu z nerwów. Dla mnie podstawa to wyciszenie telefonu jak już wychodze z roboty znajomi przeklinaja ze nie odbieram - a ja nie moge mam jakąs blokade... ale dzieki za podpowiedz ze mozna miec gg w komórce bo to dla mnie moze byc idealne rozwiazanie? uzywaliscie tego gg już na komórkach jakie wrażenia?

Gość aniollekk
uzywam jest suppa! co jeszcze moge powiedziec? kocham swój telefon i nigdy sie z nim nie rozstaje motorolka rulezz. a tak serio tego mi brakowało na totalnie nudnych wykładach :)

Gość upupup

Też nie przepadam za przyciskaniem słuchawy do ucha. Albo wysyłam eski, albo na ergg siedzę.

Gość milosh
właśnie. Słyszałem coś o jakimś gg na fonie. To tak samo jak pisanie esków?

Gość ostatnio czytałam ze
równiez ludzie z wadami wymowy boja sie telefonu a raczej rozmowy , ludzie niesmiali itp itd

hej mam podobnie tylko ze ja jak ktos do mnie dzwoni to odbieram tylko dzwonic nie lubie i zalatwiac jakis spraw przez telefon tylko wole isc poniewaz lubie patrzec na reakcje tej osoby. pewnie stwierdzicie ze jestem dziwna

Gość helouuu
A zastrzeżone numerki odbieracie? bo ja na komórce wcale a na gadu jak ktos obcy mnie zaczepia to czasami zagaduje i poznalam nawet w ten sposob kilka fajnych osób :)