Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nala007

znacie jakies tanie noclegi w Londynie???

Polecane posty

jak wyzej. potrzebuje dla kolezanki :) tzn wiem ze nie ma co mowic o tanich w polskim pojeciu, ale takie znosne...

Gość jhgjhgj
brudnych smierdzacych polaczkow tam nigdzie nie przenocuja wiec tylko park. no dla naszych dziwek polek ewentualnie nocleg z obciagiem u Hindusa.

dzieki, ale chyba nie skorzystamy :) ps. lOzka - na obczyznie zapomina sie juz ojczysta mowe ???? :P

Gość london boy
no tak,lozko. zaraz ktos spomentuje ze z Polski wyjezdzaja same tempaki co nawet pisac nie potrafia

coz. generalizowanie przejawem plytkiego swiatopogladu, nie bede sie wdawac w dyskusje na tym poziomie.

Gość london boy
jhgjhgj obrazil sam siebie

Gość jhgjhgj
nie mozna obrazic samego siebie nie jezdze jak przybleda bez pieniedzy brudna i zebrzaca po swiecie. a w tv widze tych brudasow stojacych w ponizeniu w kolejce po darmowa zupe w Londynie polaczkow. wstyd.

dlaczego oceniasz wartosc lludzi po ich statusie materialnym ??? leczysz kompleksy czy co???

Gość jhgjhgj
nie lecze kompleksow. bo nie mam takowych. ale brak jakiejkolwiek przyzwoitosci i szacunku dla siebie to jest wrecz zanik instynktu samozachowawczego. i to juz od lat 20 z okladem. wszedzie polaczki jezdza po swiecie i wstyd sobie i mnie nigdzie nie jezdzacemu przynosza swoim dziadostwem i zlodziejstwem. a co? a jaka jest w Europie o nich opinia?

Gość london boy
mieszkam juz pare lat w Londynie i jakos nie widzialem jeszce Polakow w kolejce po darmowa zupe.nie ma co wierzyc we wszystko co pokazuja w TV.no i radze ci troche wystawic nos za granice,swiat idzie do przodu ,juz nie tacy beznadziejni jestemy.

Gość jhgjhgj
powinni was tam lac a policja powinna miec specjalne mandaty tylko dla polaczkoew za zabrudzanie i zasmierdzanie pieknych miast w zachodniej Europie.

Gość jhgjhgj
rozmawialem z Irlandczykiem w Warszawie pracujacym i o mi mowil , ze nie ma nic do polaczkow ale w wielu malych miejscowosciach Irlandii miejscowi maja juz dosyc tych imigrantow. szykuje sie wam pogrom. rzad Irlandiki dopoki mu tanie bydlo polskie zysk przynosi to was toleruje ale przyjdzie moment to was spala i w paczkach do Polski beda wysylac . bo zwykli Irlandczycy to zadnych korzysci z was nie odczuwaja a tylko tlok i smrod od was lecacy. nigdzie sie biednych uchodzcow za bardzo nie uwaza. jeszcze takich co to pare euro zlapia i pijani zachowuja sie tak jakby swiat podbili.

Gość london boy
tanie bydlo,polaczkow - troche szacunku. i jacy biedni uchodzcy??teraz to juz nie jest uchodzctwo,europa jest otwarta dla wszytskich,Irladczyk pracuje w Wawie,Polacy w Dublinie czy Londynie. Naprawde radze ci troche pojezdzic po swiecie,masz jakis skrzywiony obraz rzeczywistosci

wejdz na strone www.londynek.net tam znajdziesz jakies tanie noclegi. a co do jhg-kiedys sw.Augustyn powiedzial:\"swiat jest ksiega,a czlowiek ktory nie podrozuje czyta tylko jedna strone\" zasciankowosc bije od Ciebie chopie i to na kilometr. ja gdybym nie wyjechala zagranice,w tym przypadku do Londka,siedzialabym do konca mojego zycia na smierdzacej posadzie w Polsce i zarabiala 800 zlotych.nie stac by mnie bylo na wyjazd do Izraela(hmm juz za tydzien), do Nicei,czy gdziekolwiek. nic tak nie ksztalci nas jak podroze powiem za Schopenhauerem.a Ty jak lubisz zrzedzic i zazdroscic innym ich operatywnosci to juz Twoj problem i nie wyleczysz go dogryzajac innym. ps.a Anglii sa i biedni Polacy tacy co im sie nie powiodlo i glupio im teraz wrocic do kraju z niczym,ale sa i tacy jak np.ja,czy kolega z Londynu(co sie wczesniej wpisywal),ale to ze mielismy wiecej szczescia nie oznacza ze jestesmy lepsi.zreszta myslisz,ze nie ma biednych Anglikow,co to stoja po talerz zupy?? nara:)

dzieki Poganka :) popieram, tez nie moglabym sobie pozwolic np na super wakacje gdyby mnie tu nie bylo :)

Gość london boy
"a mnie stac na wakacje i mieszkam i pracuje w Polsce." poziom twoich wypowiedzi i orientacja w swiecie sugeruja ze najdalej bylas w lebie pod namiotem,