Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieeee

Nie wytrzymam!!!

Polecane posty

Gość Nieeee

Kochanipisze tutaj może dlatego że chce znaleźdz jakieś zwykłe wsparcie Mam problem mój ukochany wcale mnie nie rozumie Nie jesteśmy małrzeństwem a no i właśnie o to chodzi Ja jestem kobietą jak to sie mówi sukcesu może nie dosłownie ale chodzi o to że jest dla mnie ważna praca może czasem bardziej niż rodzina A mój Paweł chce wziąść ślub Ja też tego chcę ale nie teraz już bo wiem że po ślubie będzie chciał mieć dzidzię - już o tym rozmawialiśmy Kocham go ale nie wiem co zrobić Proszę nie piszcie złościwych komentarzy liczę na waszą pomoc

Gość jkio
Milunia nie wiem jak to możesz rozegrać ale nie rób czegoś czego będziesz żałować

Gość lornetka
jak na kobietę sukcesu robisz straszne błędy ortograficzne

Gość jkio
2 lata

Jeśli mam nie pisać złośliwych komentarzy to napiszę tak: .

Gość -Ania ciekawie napisała
:)

Gość arturroo gatttiii
czy koleś jest plackiem? :classic_cool: to jest poważne pytnie - moż potrzeba Ci innego faceta zamiast strażnika domowego ogniskaa?

Gość Nieeee
Nie wiem ale napewno nie teraz

Gość Nieeee
może ale kocham go jest bardzo super

Gość W jakiej dziedzinie
można odnieść sukces nie znając języka ojczystego? Pucybutem jesteś? Rockefeler w spółdnicy! Wziąść ślub! PORArZKA :o

Gość Nieeee
spółnicy? kto tu mówi o ortografii a tak napisałam bo sie śpieszyłam a jestem dyrektorką agencji rekalmy a wogóle co to ma do sprawy?

Gość lornetka
"znaleźdź" "małrzeństwo", nieźle :-)

Widzisz, nie odpowiadają Ci Kafetarianki, małżeństwo pisze się szybciej niż małrzeństwo.

Gość Pokemon jesteś

Gość Co to ma do sprawy

Gość njko
ale sie do niej przyczepiłyścir bo wy to mistrzyni ortografii - jak zauważyłam pierwsze miejsce na skale światową ale błazenada Lepiej sie odczepcie :)):)):))

Gość wskazówka...
Nie wiem jak długo krążysz po Kafeterii, lecz zauważyłaś chyba, że nie toleruje się tutaj wypowiedzi niechlujnych, urągajacych podstawowym zasadom dobrego wychowania. Część bardziej wnikliwych obserwatorów dostrzegła pewną niekonsekwencję w wypowiedzi. Podajesz się za Bógwiekogo, a zaprzeczasz temu każdym słowem. Forma w jakiej się do nas zwracasz jest lekceważąca, odpowiedzią jest więc lekceważenie. Kultury kobieto nigdy dość. Pierwszym krokiem ortografia, okaż nam szacunek, odpowiemy szacunkiem. Pozdrawiam Panią Dyrektor. :o

Gość Nieeee
Ale ja sie nie mądrze ! każdy może kimś być a tak jak wy piszecie piszą tylko osoby zazdrosne !!1 hehe

Gość stonkaaa
przyznam sie ze Ciebie nie rozumiem, bo dla mnie praca nie jest az taka wazna, niby dlaczego mialaby byc wazniejsza niz rodzina?? no ale jesli masz taki dylemat to musisz z chlopakiem pojsc na kompromis, powiedziec mu kiedy chciabys miec dziecko, uzgodnic date slubu za iles tam lat i juz

Gość oloncio
a ja rozumie kochanie spełniaj sie zawodowo tak jak ja to twoje życie ! nie nadajesz sie do związku ja mialałam dwa małżeństwa dwa rozwody a po drodze kilka nie udanych związków z tąd to wniąskuje pozdro

Gość Oloncio następna intieligientk

Gość co pani dyrektor dziś nie ma

Gość Martusia24...
Liczę na waszą pomoc no ja ci pomagam powiedz mu o tym a nie wymądrzaj sie na kafe