Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci Polscy

Nie lubimy inteligentnych kobiet!

Polecane posty

Gość robertttttttttttt
ula la :) prawda boli kurewki???? nie złoście jedna z dróga bambero bo ci cukier opadnie!!!!!!!!!!!

Gość o rany nie wierzę
bo facet obraża nas odmawiając nam prawa do inteligencji i samodzielnego myślenia

Gość student na czasie
bo człowieku nie masz nic do zaoferowania i idziesz na łatwiznę!!!!!!!!!!!! A czy patrzenie kobiet na kase faceta ( tak wiem zaradność ) nie jest pójściem na łatwizne?

studencie ma czasie bo to po prostu nie współgra ze sobą kumasz bazę?

a oczym teraz rozmwaiamy o inteligencji czy o pieniądzach i gupich panienkach mozę nawet wyrachowanych (bo są takie i nikt w tą nie watpi)

zwisa mi zdanie ćwoka 🖐️ niezly tekst :D ja uwazam sie za inteligentna a wolalabym jakby to facet dominowal w zwiazku (nie mam na mysli jakiegos bezwzglednego posluszenstwa jak u muzulmanow itd), a charakter nie zalezy od tego czy sie ma skonczone studia czy nie :o, znam idiotke z technikum astronomicznego ktora wlasnie tak sie zachowuje ze uwaza ze zawsze ona ma racje i wszystko wie lepiej i nie daj boze sie z nia kloc,a jak nie ma na jakis temat zdania to mow: \'poczekaj do jutra to zapytam moja mame bo ja zawsze mam zdanie jak moja mama\' :P fajnie co?

Gość student na czasie
A niby dlaczego ? są gusta i guściki, jedno zachowanie i preferencje nie muszą pociągć za sobą innych.... Dla was kobieta "prosta" jest gorsza od inteligentnej?

Gość student na czasie
jestem studentem renomowanej WSŻiPL* filia w Biłgoraju *Wyższa Szkoła Żarządzania i Pierdolenia Licealistek

Gość o rany nie wierzę
to dla was inteligenta jest gorsza od "prostej"

Gość robertttttttttttt
moge sie zalożyć iż te szmaciaryy które sie tu wypowiadaja śa wolne ha ha ha i co dziewczyny studia i nici???????????nikt cie nie chce:( zgłoś sie do muzeum pasztecie to cie może tam zatrudnia, a jeżeli nie....to napewno w wytwórni masek do straszenia:)

Gość student na czasie
Rozmawiamy o stereotypach widze....bo jak facet nie chce inteligentej to ma kompleksy...śmieszne wasze rozumowanie....

Gość robertttttttttttt
odpowiedz::::::::::taaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jamaica boy
bo życie jest jedno, po co je tracić na konfliktowe i czepialskie panie " magistry" ?

Gość o rany nie wierzę
robertttt idź gdzie indziej, pokazałeś już klasę nazywając nas kurewkami i szmaciarami. Nie potrafisz normalnie dyskutować i nie masz pojęcia o podstawowych zasadach dobrego wychowania dlatego twoja obecność jest tuzbędna. Nic nie wnosisz do tematu poza obraźliwymi epitetami. Spadaj bo ci budkę z piwem zamkną.

to wy gadacie o stereotypach ze kobiety po studiach sa zarozumiale,beznadziejne,brzydkie i ida tam zeby sie dowartosciowac chociaz nie , to nawet nie jest stereotyp, nie wiem skad macie takie glupie pomysly....

Gość robertttttttttttt
masz racie:) ide sobie bo od tych" mądrych" pań po studiach lub w trakcie chcę mi sie rzygać bueeeeeeee

Dziewczyny, po co wy z nimi rozmawiacie?! :D Rozsądny człowiek nie odszczekuje się psu, który ujada za płotem :)

Gość Michał_moralizator
Najlepszy przykład mam też w rodzinie, im wyższe wykształcenie tym bardziej postawa roszczeniowa do życia...

Gość ponawiam pytanie............
jak to jest z waszymi matkami: uważacie je za idiotki i proste kobiety czy szmaciary i kurewki po studiach?

Gość o rany nie wierzę
haha gratuluję rodziny, teraz wszystko jasne. A reszta panów jaki ma uraz? :P

Gość robertttttttttttt
z wami inaczej sie nie da lafiryndy:) każdy zasługuje sobie na takie traktowanie na jakie zasługuje:)nic na to nie poradze że jesteście dla mnie śmierdząca kupą:) Studentki to kurwy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Hrabia Monte Christooo
Mam pytanie dlaczego dziewczyny w LO i Gim tak o siebie dbaja ladnie sie ubieraja a na studiach jakbyscie troche o tym zapominaly...albo te dziewczyny nie dia na studia nie wiem...

Gość o rany nie wierzę
robercikkk spokojnie. Wiemy już jaki poziom reprezentujesz i co o nas myślisz. Udaj się na spoczynek bo zaczynasz męczyć.

Gość ponawiam pytanie............
"Dziewczyny, po co wy z nimi rozmawiacie?! Rozsądny człowiek nie odszczekuje się psu, który ujada za płotem " koszka - wiesz, ja takich okazów nie widzę codziennie wokół siebie więc mnie to zainteresowało a jak myślisz - po co ludzie rzucają banany szympansom w zoo?

Gość Mark of Chaoss
Coś w tym jest...zawsze jak poznaje kobiete to pierwsze co słysze to co studiuje albo co skończyła....I to ma być nie wiem jaki atut? ardziej mnie interesuje jaka jesteś a nie co masz pokończone itp...

moze Roberttttttttt wie cos o tendencji spadkowej ze te pannice z gim i śred nie pójdą na studia i będą już zawsze takie cudne i odpowiednie dla takiego prostaka jak on

ja jestem w LO, dbam o siebie i sie maluje (nie wszystkie ziewczyny u mnie w klasie to robia) i wierz mi ze na studiach to sie nie zmieni, a jakos nie kreci mnie mycie garow po gastronomiku fakt dyskusja z frajerami ktorzy sie podniecaja ze moga kogos nazwac kurwa(sprawdzcie co to znaczy bo nie wydaje mi sie zebyscie to rozumieli)jest bezsensowna , ja ide 🖐️🌼 dla wszstkich inteligentnych kobietek :)

Gość przystojnybrat
tez mnie nudzą laski które sie wychwalają, jak nawet w tej chwili. Dziewczyny nie miejcie do nas przetensii że nikt was nie chce. Zacznijcie mysleć, a nie tylko sie chwalic jaka to ja jestem studenciara:(