Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybka rekina

jak to jest u WAS?

Polecane posty

Gość rybka rekina
miosc to piekne uczucie ale zarazem troszeczke dziwne prawda?

Gość a mieszkacie razem
jak bylam mala myslalam ze bede stara panna:P Moja siostra wychodzila za maz jak miala 25 lat to myslalam: Matko ale ona stara:O

Gość rybka rekina
tak to jest ja tez zawsze np. myslalam ze noc poslubna= pierwszy raz i takie tam a okazalo sie inaczej i jakos niczego nie zaluje!

Gość rybka rekina
tylko glupio sie czuje jak kiedys mama sie mnie spytala czy ja to juz cos z miskiem robie a ja jej na to : no co ty mamo dopiero po slubie i kurde ona w to uwierzyla!!!

Gość a mieszkacie razem
ja uwazam ze mieszkanie razem i sex musza byc przed slubem. Jesli sie para nie dogra to co wtedy jak juz bedzie za pozno? Wiem ze o sexie mozna porozmawiac i mniej wiece pozxnac temperameenty , ale z drugiej strony jesli tego nie poznadsz to nie wiesz co lubisz;)

Gość a mieszkacie razem
ja tak zrobilam ucieklas nam:O?

Gość rybka rekina
jestem jestem wszystkiego trzeba w zyciu sprobowac i na wszystko jest odpowiedni czas ja tak sadze potepiam tylko seks np. na piewszej randce bo sadze ze to nie wrozy zwiazku!!!

Gość a mieszkacie razem
niby kazdy robi jak uwaza.. wkoncu to jego zycie:) Wracajac do tematu nie martw sie, milosc wszystko przetrwa:) Musze niestety juz konczyc, zycze wiec powodzenia i spokojnej nocy:)

Gość rybka rekina
ja tez koncze powoli dzieki za rozmowe pa pa milych snow!!!!

Gość ja tak zrobilam
Niestety moj internet odmowil wczoraj pracy do poznych godzin nocnych dlatego tak niespodziewanie zniknelam. Dzis wchodze a tu juz o seksie :) Powiem wam ze ja tez kiedys myslalam ze seks to w noc poslubna dopiero. Malo tego bylam jakos przerazona ze to takie zaplanowane i wspolczulam pannom mlodym...hiehie. Och ja glupia ;) mieszkacie ->a to my juz mieslismy rocznice 5. Gdy bedziemy brac slub to bedziemy 6 lat razem. U nas tez jest taki motyw ze rok ludzie sie do slubu szykuja. My chcielismy w tym roku na jesieni wiec wybralismy poczatek pazdziernika. I tez sie smialismy ze wszyscy pomysla ze w ciazy jestem ze sie tak spieszymy.

my mieszkamy razm od nie dawna i czasem mam wraznie zd jakas monotonia zaczyna zagladac w nasz zwiazek!! :-( brakuje jakby jakies iskry czy cos..... sama nie wiem co robic. wiem ze nie chcialabym go stracic!! macie jakies porady ??

Czy pęknie wszystko jak bańka mydlana,to zależy tylko od was samych.