Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monisia001

splywajaca sperma/

Polecane posty

mam takie pytanko kochalam sie dzisiaj z moim chlopakiem od tylu (w ta druga dziurkre ;)) bez prezerwatywy. to byl taki stosunek przerwany. gdy wyciagnal swojego penisa to poczulam ze mam w okolicach \\\"drugiej dziurki\\\" sperme i troche nizej czyli kolo pochwy ..:/ dlatego sie zastanawiam czy moge przez ta zajsc w ciaze?? zaraz sie wytarlam i umylam. ale czy jakies niebezpieczensto jest?? posze o odp...

ja zawsze uzywam ale jakos tylko teraz tak wyszlo :/ myslisz ze powinnam sie martwic?? to byli niebezpieczne?? prosze odp

powinnas sie zabezpieczyc, bo tu tez jest ryzyko zajscia w ciaze, wlasnie poprzez jak wycieknie niedaleko pochwy..

ale raz tak wyszlo....ze nie mielismy przy sobie....jak myslisz, ile razy to juz w zyciu slyszalem ? jestescie dorosli, a zachowujecie sie jak dzieci !

poczekaj jeszcze troche , to sie dowiesz....jesli ci sie udalo, bedziesz sie cieszyc i napewno drugi raz tego bledu nie zrobisz !

Przepraszm ze sie podlacze do tematu,ale moze ten pan ginekolog mi pomoze... Dziewczyny znow przyszedl czas na mnie. Kiedys juz pisalam w tym temacie i niestety teraz musze pisac znow. Mam takie same schizy jak Wy i pozwolcie, ze przedstawie Wam moja ostatnia sytuacje, tak dokladniej. Ostatnio w wolne dni mialam okres i postanowilismy mimo wszystko pokochac sie z moim chlopakiem. Stosunek oczywiscie w prezerwatywie w 1, 4 i 6 dzien cyklu( ostatnio cykle jakos ponad 30 dniowe) W pierwszy dzien cyklu zaraz na samym poczatku moj mezczyzna wszedl we mnie bez niczego, ale to bylo doslownie pare sekund. Dwa takie w ogole nie glebokie wejscia, bo powiedzialam, ze nie czje rzadnej roznicy i ze musi juz \'uciekac\'. Nastepne byly juz z prezerwatywa,ale i tak sie czegos obawiam.... nie wiem czy slusznie, bo zazwyczaj nie kochamy sie w moje dni plodne w ogole, bo bym umarla z nerw. I jeszcze jedno. Moze w tm wzgledzie bedziecie tez mi w stanie pomoc. Dzis jest moj 17 dzien cyklu temperature mam juz taka jakbym byla w II fazie cyklu, a bol owulacyjny nie wystapil? Czy on zawsze wystepuje?? Wczesniej wystepowal, ale moze teraz byl w nocy i nie czulam albo moze temp. jest taka bo jestem troszke przeziebiona Przepraszam za rozpisanie....prosze pomozcie jest jakas mozliwosc ciazy?? Prosze....bo juz zaczynam wariowac

monisia zebys zajść w ciąze potrzeba wielu czynników jednym z których jest umieszczenie że tak powiem spermy głęboko wewnątrz pochwy wiec jeśli się dobrze umyłaś powinno być ok. wątpie żeby coś z tego było .musialabys miec wyjątkowego pecha