Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chemical

Gin Wrocław - do prowadzenia ciąży.

Polecane posty

Cześć dziewuszki! Czy mogłybyście polecić dobrego ginekologa z Wrocławia do poprowadzenia ciąży? Wcześniej chodziłam do Corfamedu, ale ostatnio słyszałam mnóstwo negatywnych opinii i tej przychodni. Że fabryka, że lekarz nie ma czasu nawet pacjentki wysłuchać, że mają kilkugodzinne poslizgi, że drożeją z miesiąca na miesiąc. Czekam na wasze opinie! No i zanim dopcham się do ginekologa - macie jakieś dobre rady na start dla świeżo upieczonej mamusi? P.S. czy to normalne, że pobolewa mnie brzuch? Ból w stylu bólu miesiaczkowego, ale nieporównywalnie słabszy, po prostu czasem tak zakłuje. Pozdrawiam!

Poecam Roberta Mydłowskiego z Mediconcept.Wizyta z usg w trójwymiarze 150zł.Drogo ale naprawdę warto.Jest bardzo kulturalny i drobiazgowy, wiec zawsze będzie udzielał ci pełnych odpowiedzi a to naprawdę bardzo ważne.Mozna mu zaufać, ja jestem zadowolona.

Oj tak, Anulko, mi właśnie bardzo zależy na tym, by wizyta nie była \"odbębnieniem\" - dla lekarza to może tysięczna ciąża, ale dla mnie pierwsza i chcę wszystkiego się dokładnie dowiedzieć :)

przyszła mamusiu, jest topik\" mamusie z wrocławia\", w razie jakiś pytań, zapraszamy, będzie razniej. pozdrowionka.