Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjjjeejjej

kto postawi diagnoze?

Polecane posty

Gość ojjjjeejjej

od 3 czy 4 miesiecy okres - trudno to nazwac okresem jest bardzo skompy - nawet niemusze podpaski zakladac przy podcieraniu sie jest troche na papierze krwi ipotem przez poł dnia bardzo gesty brazowy sluz prawie czarny ciagle mnie cos boli czesto brzuch an dole ostatnio przez tydzien piersi okropnie brzuch mam strasznie twardy i w ciagu jednej nocy po obu stronach pepka sraszne rozstepy sie pojawily - fuj co z tym okresem sie dzieje?

Gość ja całe 28
do lekarza!! Moze zwykłe zakłocenia w organizmie, a moze poczatek chorobska!! Leć!

Gość malaga tiki taki i kasztanki
wiesz poczekaj aż śluz zmieni sie na fioletowy, potem trzeba nago tańczyć na sniegu i zakopać zywego koguta przy pełni księzyca, powinno pomóc

Gość ja całe 28
:) dobre

Gość ojjjjeejjej
fajnie ze jest wam do smiechu bo mi niebardzo spac po nocach niemoge

od tego jest lekarz ginekolog, żebyś własnie mogła spac po nocach jak do niego pójdziesz i się dowiesz co Ci jest :O

Gość ojjjjeejjej
chyba sie nie przełamie i niepojde:(

Gość weronka*
chcesz diagnozy? cierpisz na skrajna glupote, nie wiem czy to wyleczalne. wiesz co to jest ginekolog?

tak to martw się dalej...ja nie mogę przez 4 miesiące masz problem i nic z tym nie robisz, widocznie nie martwisz się wystarczająco.... jak mnie tacy ludzie denerwują....pomyśl chwile kobieto, 4 miesiące jest cos nie tak, a Ty czekasz, ze diagnoza Ci sie przyśni czy jak? Może idź do wrózki, niby Polki są bardziej swiadome, bardziej niz kiedys dbaja o swoje zdrowie....póxniej pójdziesz do lekarza, okaże się, że leczenie może byc bardziej bolesne niz na pozątku bo sie po prostu zaniedbałaś.Nie rozumiem takich osób jak Ty.

Gość ojjjjeejjej
poprostu wstydze sie isc do gina nigdy nie bylam

Gość to może być ciąża pozamaciczna
lub inny problem, poważny, ale oczywiście nie idź do lekarza, przecież to wstyd taki, na pewno samo przejdzie, obyś tylko "nie przeszla" razem z tym na drugą stronę.. boshe..

Gość ryszarda_P
A to niech ci cipa zgnije.

czy ty jesteś z małego miasteczka? Rozumiem, że sie wstydzisz, ale to nic strasznego, zrozum to juz 4 miesiące masz problem, ryzykujesz dalszymi powikłaniami, może to problem z jajnikami, nie wiem idź do lekarza i nie wkurzaj nas u więcej sio sio :classic_cool:

Gość Bajdunia
jeżeli jesteś młoda i sie wstydzisz iść do ginekologa,znajdź kobiete ginekologa,a najlepiej porozmawiaj z mamą.

Gość Bajdunia
a można wiedzieć ile masz lat?I czy już współżyłaś z chłopakiem?

Gość ojjjjejjjej
ja niejestem juz mloda mam 27 lat wspolzyje mam meza

Jeżeli współżyjesz, to to może być ciąża (niekoniecznie pozamaciczna!!!). Rusz więc tyłek do lekarza, bo tutaj nikt Ci nie pomoże.

Gość ojjjjejjjej
i systematycznie od kilku lat biore tabsy

sraty taty a skąd masz recepte? Wydrukowałas sobie sama? Jakoś mi się nie chce wiezyć, że nie byłaś u ginekologa.

Gość Bajdunia
Ja to sie troche dziwie 27 lat i nigdy nie byłaś u ginekologa?Myślałam,że jesteś małolatą.Jeżeli masz męża i sie jego nie wstydzisz,to nie powinnaś tym bardziej ginekologa,ale idź do kobiety jak pierwszy raz i to szybko.

* wierzyć

Gość ojjjjejjjej
bylam ale byłysmy kiedys hurtowo po same recepty z 10 osob jest u nas taka kobita co przypisuje wszystkim a potem zawsze od rodzinnego - chyba wszyscy tak robia myslicie ze to skutek brania tabsow?

ja tak nie robie...zawsze po recepte idę do gina, a przy okazji robie sobie badania cytologia i te sprawy przy okazji