Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx25

czy tabletki mogą spowodować

Polecane posty

Gość xxx25

kilkumiesięczną,albo nawet kilkuletnią niepłodność po ich odstawieniu?Pytam,bo przez najbliższe półtora roku nie mogę zajść w ciążę,ale po tym czasie będę się bardzo starać o dzidziusia. Pytam,bo nigdy nie stosowałam tabletek(myślę poprosić ginekologa o yasminelle),a boję się że jak rozpocznę starania o dzidziusia to wszystko się rozreguluje przez hormony i będzie kłopot z zajściem. z góry dzięki za poważne rady.

tabletki mogą powodowac kłopoty z zajściem w ciaże przy długotrwałym braniu mocnych tabletek starej generacji. w wiekszości przyadków jest dokładnie odwrotnie a mianowice kobieta jest bardziej płodna gdy odtsawi niż przed braniem(oczywiscie nie przez cały zcas lecz przez dosyć krótko po odstawieniu). tabletki wykorzystuje się w likwidowaniub problemów z zajsciem w ciaże. po prostu rzeba brać je rozważnie....tzn nie za długo i nie bez badań co jakiś czas

Gość o boshe
dokładnie, obarczanie winą za niemożliwość zajścia w ciąże tabletek jest bezpodstawne - przed rozpoczęciem tabsów nikt ci badań czy możesz zajść w ciąże nie robi, więc nie wiesz, czy to już wcześniej miałaś, czy po tabsach