Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffuuujjj

Widziałm wczoraj czarny wózek dla dziecka- okropieństwo!

Polecane posty

Gość I jeszcze troszkę
Gość osobiscie nie lubie czarnego
ale preferuje stonowane kolory i kupilam ciemnogranatowy wozek (zreszta to moj ulubiony kolor). Tez mieszkam w UK i zauwazylam ze im bardziej krzykliwe kolory wozka tym jest on tanszy

Gość bez przesady z tym
czarnym i ze Polki sa z tyłu.Te dzieciaki ubrane na czarno to tylko na kolacje u tesciowej. Ja przyczepie 3 biale czaszki z przodu czarnego wozka,zeby byc oryginalną.

Gość kajlsjfhs
Czarny wózek wcale nie jest aż tak bardzo elegancki, ale wo juz kwestia gustu. I oczywiście nie nadaje się na lato, ale to już chyba nie musze tłumaczyc dlaczego (patrz fizyka w podstawówce).

Gość W uk ....
wszedzie czarnych wozkow w pip mnie sie to z taka mala karawana kojarzy masakra

Gość Bo jesteś z Polski i dlatego
ci cię czerń w taki sposób kojarzy. Negatywny.

Gość do kajlsjfhs
"Czarny wózek wcale nie jest aż tak bardzo elegancki, ale wo juz kwestia gustu. I oczywiście nie nadaje się na lato, ale to już chyba nie musze tłumaczyc dlaczego (patrz fizyka w podstawówce)." Kotuś, nie bredź no tutaj, bo nikt w Polsce białymi nie jeździ. Ludzie kupują ciemne, ale akurat nie czarne, tylko pstrokaciznę i taką też pod ich gusta rok w rok producenci wypuszczają na rynek.

Gość popieram czarny wozek
jest obrzydliwy! Widzialam na spacerze w parku I TEZ SKOJARZYL MI SIE Z TRUMNA!!! OBRZYDLISTWO

Gość też mam czarny
czyli jesteś bamberą i nie ma się co z tym obnosić

Gość W uk ....
Ale wlasnie najwiecej Polek kupuje czarne z tego co widze i wszystko na jedno kopyto...

Gość jak to wyglada
Slodki bobas w czarnym wozku? masakra

Gość Czarne wózki zazwyczaj nie
podobają się laskom, które są mega zabobonne. :) Laskom, które obwarowują dziecko czerwonymi kokardkami przed każdym spacerem, a nad łóżeczkiem wieszają (koniecznie) poświęcony krucyfiks. Łoj laboga! Ciorny wózek! Diabeł! Aaaa! Nie ma to jak mój cierwonyj Tako z cierwonymi kłokardkamy! Super modny i wygodny! ;)

Gość taaaak seledyn
jest mega trendy:p

Gość do W uk ....
"Ale wlasnie najwiecej Polek kupuje czarne z tego co widze i wszystko na jedno kopyto..." Korzystają dziewuchy z życia ile wlezie, bo w Polszy by je zara społeczeństwo wyklęło... :P

Gość akurat z trumna
to hoojowe porownanie bo kto widzial czarna trumne dla malego dziecka?... zwykle jest to kolr bialy, tak wiec nie kupujcie bialych ani jasnych bo sie z trumna skojarza..

Gość taaaak seledyn
a w szczegolnosci wsiowe boby:p

Gość sa nie ladne
Kwestia gustu ale dzieciatko powinno sie kojarzyc z czyms milym a nie ciemnym,mrocznym wozkiem,pampersy tez kupujecie czarne??

Gość bzzzzzz
a co to wozek jest elementem jakiegos lansu? Bo jestem chyba nie w temacie:D Trzeba kupowac czarne bo czarne wozki maja gwiazdy? Chodzi tu o typowe ludzkie skojarzenia. Przeciez dziecko kojarzy sie z radoscia, a kolor czarny powszechnie nie jest uwazany za kolor radosci. Poza tym po co kupowac dziecku miseczki, kubeczki i inne pierdoły w czarnym kolorze (było to na ktoryms zdjeciu)? Przeciez dziecko najbardziej interesuje sie rzeczami kolorowymi, a to juz jest kwestia natury, a wiadomo ze natury nie oszukamy. Zatem po co kupowac czarne rzeczy w nowoczesnych fasonach i wzorach (widziałam na wczesniej podanych zdjeciach okropne foteliki)? Dla dziecka to zadna roznica (noo dooobra pomijajac fakt ze dziecko woli kolory). Chodzi o lans rodzica i jego poczucie spełnienia obowiazku bycia za modą:D

Gość i ciuszki czarne
Zawsze w razie pomylki plci i chlopak i dziewczynka moze w nich chodzic..:)

Gość taaaak seledyn
jakbym spotkala czarne pampersy to bym kupila,a jeszcze jakby mialy cwieki to lojezuuu ........szal :)

Gość bzzzzzz
a te co mieszkaja w UK to juz w ogole no coments:D

Gość to trzeba
Napisac do producenta i go oswiecic ze miliony mozna zarobic na czarnych pamparsach i chusteczkach nawet kupy by nie bylo na nich widac :)

Gość Bzyku odbiegłeś zbyt dalece
od tematu. Popatrz na główny wątek a nie wybiórczo na posty. Foty są po to żeby oswoić polskie społeczeństwo z "innością?", tak to chyba odpowiednie określenie.. :P

Gość Ja mieszkam w Uk wlasnie
I kupuje czerwony akurat ale ostatnio podjechala szefowa Polka z salonu Urody i co widze Czarny Quinny oczywiscie....a co tam jak lubi...Same takie jezda po parku...

Gość ..bo wielu się to w głowach
dotychczas nie mieściło. ;)

Gość i wlasnie
Sie oswajam z innoscia bo od roku widze same czarne wozki w Uk tak jak weszly ale szal na czarne BMW tez swojego czasu byl..i jakos przeszlo

Gość bzzzzzz
a ja te foty komentuje bo o to chodzi w dyskusji. czarnym wozkom. mowimy nieeeee. tzn ja mowie. I to ze wzgledu na to, że taki rodzic lansuje sie wózkiem. Noooo cholera to zahacza o paranoję. Tzn niektore modele są po prostu ładne i mnie tez się podobaja (szczegolnie taki starodawny styl albo motyw białego kwiatka na czarnym wozku), ale te tchnące nowoczesnoscia to po prostu kaszanka.

Gość To nie jest przejściowy trend.
One były w UK (i nie tylko zresztą tam) od wielu wielu lat. To ty jesteś tam od niedawna i takie odnosisz wrażenie.

Gość do bzzzzzz
a jak juz z angielska pojechalas to "no comments"ku scislosci przez dwa M

Gość Bzyku masz poważny problem
- ni choroby nie czytasz ze zrozumieniem. Foty są odpowiedzią na kilka pierwszych (nota bene starych) postów, kogoś kto mało jeszcze w życiu widział.