Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anielka21

Studia choreograficzne-kierunek taniec

Polecane posty

Mam problem, chce sie wybrac na studia choreograficzne....siedze na internecie i szukam STUDIÓW. oczywiście nie moge znalezc, czy ktos w ogle sie orientuje, czy takie studia sa>>?? z tego co czytalam, same studium, ale ja chce studia!!![smutna]

czy ktoś na tym forum kocha taniec???i chce iść w tym kierunku??ja kocham i nie mam możliwoci się rozwijac:(

Ja tancze rocznikiem juz 10lat bylo wszystko jazz,ludowy,towarzyski,balet obecnie od 5lat hip-hop mam 17lat wiec jeszcze nad studiami nie myslalam i nic nie slyszalam jak na razie o studiach choreograficznych:(

Gość plamkaa
O ile mi wiaodmo to mieli taki kierunek otworzyć niedawno, ale nie pamiętam gdzie:) pamiętam tylko, że czytałam, że mają problem z kadrą naukową, bo w Polsce nie ma profesorów tańca, a zagraniczny wykładowca może być zatrudniony tylko jeden na wydział.

Witam :) Poszukaj w Bytomiu, tam się coś dzieje, ale nie wiem czy to są studia:). Wróć wiesz gdzie. Pozdrawiam ciepło :)

Dziękuje za odpowiedzi....podobno w ogóle nie ma takich studiów:( beznadzieja, taniec jest teraz taki powszechny a tu......;/ agucha- już tyle u was nie byłam , wiec nawet nie wiem co się dzieje:(ale kochaniutka serdecznie Cie pozdrawiam.Napisz na meila co u Ciebie:D 👄

Gość kinia876
nie tylko ty masz fiola na punkcie tanca, ja tez chodz mam dopier 14 lat. chodze do grupy tanca wspoczesnego 8 rok. bez tanca nie wyobrazam sobie zycia. szukam liceum tanecznego w roznych miastach w polsc. sa studia choreograficzne, lecz przyjmuja 30 osob na rok a szanse tak naprawde maja po szkole baletowej ;/;/