Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co wy kabinujecieee

zmiana czasu brania tabsow gdy sie jedzie do usa

Polecane posty

Gość co wy kabinujecieee

ciekawi mnie taka rzecz jezeli biore tabletki o 15h o 10h mam samolot do usa w samolocie biore tabletke o 15 leci sie 12h wysiadam o 22 naszego czasu ale cofam zegarek na 15 czyli znow mam wziac tabletke jezeli nie wezme to do nastepnej przerwa bedzie dluzsza niz 24h ale jesli nie wezme w samolocie a dopiero gdy wysiadek to takrze przerwa bedzie dluzsza niz 24 h wiec jak to z tym jest?? chyba najlepiej jechac gdy sie ma przerwe miedzy tabsami :)

weź sobie kieszonkowy zegarek na którym zostawisz sobie polski czas i po problemie

Gość rfewrew
ja to sie po prostu spoznilam 6 godzin, a 7 dni wstrzemiezliwosci i tak bylo, bo zaaklimatyzowanie itp itp tak wiec jak dla mnie to byl luz

Gość co wy kabinujecieee
chyba zrobie tak jak radzi mia:)

Gość anulka1984
hmmmm nie, mysle ze poprostu wezmiesz tabletke o 15 czasu polskiego i potem musisz obliczyc sobie kiedy mijaja 24 godziny i wtedy kiedy w polsce bylaby 15 (a tam jest jakas tam godzina) normalnie przyjmujesz nastepna tabletke. Jesli by Ci to wypadalo np w srodku nocy, a jedziesz tam na dluzej, to mozesz zmienic godzine przyjmowania tabletki, ale pamietaj ze mozna to zrobic dopiero po 7 dniowej przerwie, kiedy zaczynasz brac nowe opakowanie!!!! pozdrawiam

Gość co wy kabinujecieee
jade tylko na 2 miesiace na slub siostry i nie chce przerywac brania tylko na tak krotki czas