Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akma

naprawde nikt nic nie wie???

Polecane posty

Gość akma

IMPLANON Bardzo prosze o pomoc wszystkie kobiety które mają, miłay lub chcą założyć implant hormonalny. Chciała bym wiedzieć gdzie moge go kupić w Polsce lub taniej sprowadzić z za granicy (a może w Czechach można go gdzieś założyć?) i ewentualnie gdzie prócz Warszawy można dokonać zabiegu wszczepienia. Z góry dziękuję za pomoc

Gość ninkaP
ja mieszkam w wielkiej brytani i tu antykoncepcja jest ZA DARMO! jutro wlasnie ide zalozyc sobie IMPLANT - IMPLANON do kliniki. Wiem napewno ze dziala przez 3 lata , mozna go zalozyc juz kilkanascie dni po porodzie, nie ma wplywu na to czy jestes kobieta karmiaca. Jesli bedzie cos nie tak to go mi wyjma tez za darnoche :) jesli chcecie cos wiecej na temat implantu www.fpa.org.uk pozdrawiam PS. PAMIETAJCIE ZE KAZDA KOBIETA REAGUJE NA ANTYKONCEPCJE INACZEJ. Gdyby IMPLANON byl niebezpieczny to by go wogole nie wprowadzono .

Gość ETAM
IMPLANONA MOZNA KUPIC W POLSCE ZA 400 ZL I ZALOZYC W WARSZAWIE ZA 120 ZL. PIERWSZE 2 M-CE MOZESZ MIEC KRWAWIENIA, ALE KAZDY ORGANIZM REAGUJE INACZEJ- WIEC NIE JEST TO PEWNE NA 100 %. SPRAWA TO JEST CUDOWNA- POLECAM